Fikirlerinize ihtiyacim varr

Ben aşağılama ve eşinizin arkadaşlarıyla görüşünce yüzünün asılması kısmı dışında onun eşini haklı buldum.
Eşinin her akrabasıyla görüşmek zorunda değil, iş yerinin eşlerinin oturmalarına da gitmek zorunda değil ben de gitmem yani niye gideyim, bu soğuma sebebi mi? Bazen hepimiz ince düşünür çabuk darılırız. Sinirlenince aşağılamaması konusunda uyarmalı, surat asmalarını görmezden gelmeli. Kardeşiniz şu 2 madde dışında buldu da bunuyor bence. Daha bismillah 1.5 yıldır evli.
Ayrıca evliliğindeki sorunları niye sana anlatıp dedikodu yapıyor diyenleri anlamıyorum, kendi ablalarınıza kız kardeşlerinize gayet de anlatıyorsunuz ama kız burada görümce diye mi dedikodu deyip art niyet arıyorsunuz? Nadiren anlatırmış işte taş olsa çatlar kardeşinin bir fikre ihtiyacı olmuş ki soruyor.

aslında bu konuda haklılık payın var düşününce haklı buldum. ama bi yandan da düşünüyorum da eşim gidipte kız kardeşiyle oturup benim hakkımda konuşsa kötü yönlerimi anlatsa çoook darılır kızardım kendimi afişe edilmiş gibi hissederdim. bi sorunun varsa gel bana anlat derdim.

Biz burada kocalarımızın cinselliğini bile afişe ediyoruz Yani demek ki artık nereye danışacağını bilememiş. Ama bunda kötü bir şey yok yani, ben kızmazdım çünkü kötü yanımızın olmaması mümkün değil. Bir de anlattığı şeyler çok yüzeysel, kızılacak türde bir detay verme yok ondan normal buldum ben.

orası öyle aslında biz herşeylerini anlatıyoruz burda ay ama erkek yapınca garip geliyo hani onlar sözde ağırbaşlı cool canlılar ya

Valla ben de herkesle Zaman geçirmekten keyif almıyorum, bunu da açıkça söylüyorum eşime.
Ama benim düşüncelerimi, ablasına anlatsa bozulurum.

Aile içi ilişkiler, bu kadar anlatılmaz, çok önemli bir durum da yokken!

Fakat kardeşini aşağılama hakikaten fena! Bu kadar eşine değer verenin de aşağılaması garip geldi, acaba kardeşiniz soğumak için bahane mi yaratıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…