fikirlerinize ihtiyaçım varrr( 8 mart kadınlar günü programı için)

yakamaoz_1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
666
301
333
selam kadınlar kulubu bayanları

ben küçük bir ilçede yaşıyorum 8 mart kadınlar gününü 10-15 kadın bir program gerçekleştirmek istiyoruz ...katılımın en az 300 bayan olarak planladık ve mutlaka ses getirmeli kadınlara karsı gerek psikolojik gerek fiziksel şiddetin engellenmesi kadın hak
ları hakkında kadınlarımızın bilinçlenmesi için ...programa gelen kadınlar küçük şekerleme tarzı ikramiyelik vermeyi düşünüyoruz ama nasıl birsey olacagına karar veremedik hem süslü hem gösterişli hem kalıcı ve maliyeti uygun olmalı...sizin fikirleriniz varsa programda yapılabilecek ve bu küçük hediyeler hakkında fikirlerinizi söylerseniz seviniriz

Son düzenleme:
BUtik kurabiyeler var. Tanesi 2 lira'dan yapıyorlar diye biliyorum. Forumda yapanlar da var. Siz şeklini söylüyorsunuz onlar yapıyor. Sevgililer günü, nikah şekeri ya da doğum kurabiyeleri yapıyorlar. 8 mart kurabiyesi diye aratınca topuklu ayakkabı şeklinde kurabiyeler var misal.
Magnet de yaptırabilirsiniz. Üzerine "We can do it" fotoğrafını bastırabilirsiniz. Googleda aratınca resmi görürsünüz.

Ben olsam Ayşe Paşalı'nın resmini çoğaltır,gelen herkese yakalarına iğnelemeleri için dağıtırdım.Bundan daha iyi tepki gösterilemez.Kendisi kadın cinayetlerinin sembolüdür,koruyamadık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…