Fikirlerinize ihtiyacım varrr...

Albatross35

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
336
278
18
32
Eşim enistesinin taziye evinde korkuluksuz terasta köpeklerin saldırısı sonucu 3.kattan aşağıya düştü yogun bakim sürecini ve hastane sürecini atlattı bütün kaburgaları kırık neyse uzun bir müddet evde yatışta olcak düşmeden önce isten çıktıgı icin sigorta para vermiyormus evimiz kira 2 buçuk yasinda kizim var ve hamileyim kp sağolsun kiramizi karsilicagini söyledi fakat elde avucta harcicak ne paramiz ne bir ziynetimiz var şimdi sizden ricam evde ne yaparak biraz gelir sağlanir el becerim hiç yok etrafinizda para kazanan yada siz ne gibi şeyler önerebilirsiniz hiç değilse ya kızımın yada mutfak harcligim cikar cevaplariniz ivin teşekkürler...

Öncelikle çok geçmiş olsun..Makale yazabilirsin diyeceğim ama çok uğraştirici ve pek getirisi yok..yemek yatip satabilir misin pasta çörek falan..nikah şekeri ya da

Gerçekten çok geçmiş olsun , allah korumuş gerçekten. O köpekleri oraya kapatan ve korkuluk yapmayan sivri zekalı insana da selam olsun burdan . Ne diyeyim :/

Sosyal medya üzerinden teraryum(terrarium) tarzı birşeyler yapabilirsiniz belki ? Tabi ne kadar kazandırır bilmiyorum ama aklıma o geldi .
Tekrar çok geçmiş olsun

C
Öncelikle çok geçmiş olsun..Makale yazabilirsin diyeceğim ama çok uğraştirici ve pek getirisi yok..yemek yatip satabilir misin pasta çörek falan..nikah şekeri ya da
cok tesekkür ederim nikah şekeri nereden bulabilirim acaba en mantıklı si o izmirdeyim bizim semtte ev yemekleri pek satılmaz para vermezler gariban bir semt disariya gidip satamm hem kızım hem eşim var yinede tavsiyeniz ivin teşekkürler

Cok teşekkürler teraryum nedir bilmiyorum fcbk fln kullanmıyorum nasil oluyor acaba

Çok geçmiş olsun .. belediye ile görüşseniz ? Bazı belediyelerin ev hanımlarına yardımcı işleri olabiliyormuş , durumu da anlatırsınız

Çok geçmiş olsun, neyse ki eşinize bir şey olmamış.

Kaymakamlığa/belediyeye gidin bence de, kızınızı eve bırakamazsınız, tam el ayak dönemi ne yapabilirsiniz ki.

İnşallah en kısa sürede düze çıkarsınız.

Çok geçmiş olsun. Umarım belediye sizin için bir çözüm üretebilir. Küçük kızınız da varmış. İnşallah sizin için bu zor süreci atlatacak bir ferahlık gelir.

Gelir saglar mi bilmem ama kullanmadgn esyalarin var mi?yada aileden baskalarinin kullanmadgi esya.ikinci el satan yerlerde esin satsin azda olsa para girer.yada letgo uygulamasni cebine indir ordan resimlerini yukle sat

Belediye ye gidip durumunuzu anlatsaniz, yardimci olmazlar mi acaba?

Arkadaslarin dedigi gibi oncelikle belediye ve kaymakamliga gidin ve durumunuzu anlatin. Gerek is olsun gerekse devletin yardimlarindan faydalanmaya calisin. Ancak gittiginizde eliniz bos dönmemek uzere gidin ve israrci cozum arayici tutum sergileyin. Gunumuzde devletin pek cok imkani var elbette size de bir yardim yapilir.
Gelelim bu surecte siz ne yapabilirsinjz? Internetten kisa bir arastirma yaptim ve sunlari buldum.
1- Dekoratif mum ve sabunlar yapmak
2- pasta kurabiye yapmak (isterseniz pastanelerle de gorusun ve onlar icin evde yapabileceginizi soyleyin)
3- recel tursu salca gibi yoresel yemekleri yapip satmak (instagramda bunlarin satisini yapip para kazanan cok insan var, hesabiniz yoksa bir tane edinin ve takipci sayinizi gerekiyorsa biraz para odeyerek arttirin)
4- egitim durumunuzu bilmiyorum ama okullar acildiginda ders verebilirsiniz
5-cocuk bakmak (ese dosta haber salin, akillarinda bulunsun)
6-kozmetik urunu yada benzer urun satislarina temsilci olabilirsiniz

Baska bulursam yine paylasirim. Bunlar kolay gibi geliyor kulaga ama satacak yer bulmak hic kolay degil. Allah yardimciniz sun. Esinize de Allah sifa versin

Çok teşekkür ederim hepinize pztersi kaymakama gidicem rica edicem esimin evraklarini götrcm insallin yardımcı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…