Fikirlerinize ihtiyacım varrr...

kek borek yapip kalabalık işyerlerinin önünde satış yapanlar var.

Muhtarlık ve kaymakamlıga eşinizin durumunu gösteren bir raporla gidip yardım başvurusunda bulunmanızı tavsiye ederim.

Evini kapat esinin ailesinin yanına yerles. Onca zaman ev kirası mutfak bebek masrafı hep elin eline bakılmaz. Asla demem normalde birlikte otur diye ama başka bi lüksün yok maalesef evde bi sey yapıp satmakla olmaz nereye yapacaksın yeni dogan bebekle zaten

Kp kızının altında oturuyor emekli olmak için kredi çekti evimizin kirasını ödicegini söyledi onunda kendi evi yok ve kv kabul etmez etseydi kp teklif ederdi heralde

Yani ben öyle düşünüyorum pztersi kaymakam a gitcem umarım yardımcı olurlar kimseye muhtaç olmayiz

Allah yardımcınız olsun gerçekten , eşinize çok geçmiş olsun ferah kapılar açılsın inşallah.

Çok geçmiş olsun.Örgü bebekler yapıp satabilirsiniz veya kaftanlara boncuk işleyebilirsiniz.

Katalog işi yapabilirsin canım.
Ya da elin lezzetliyse sarma içli köfte tarzı şeyler yapabilirsin
Komisyonlu instagram satışı yapabilirsin.
Allah yardımcın olsun canım,umarım yardımcı olabilmişimdir.

Katalog işi yapabilirsin canım.
Ya da elin lezzetliyse sarma içli köfte tarzı şeyler yapabilirsin
Komisyonlu instagram satışı yapabilirsin.
Allah yardımcın olsun canım,umarım yardımcı olabilmişimdir.
Cok teşekkür ederim yemek yaparsam dışarda satmm gerekecek buna imkanım Yok Facebook ve Instagram kullanmıyorum evde yapabilecegim birşeyler lazım ve hamileyim

Cok teşekkür ederim yemek yaparsam dışarda satmm gerekecek buna imkanım Yok Facebook ve Instagram kullanmıyorum evde yapabilecegim birşeyler lazım ve hamileyim
Dışarda satman gerekmiyor ki canım.
Biraz çevren olsun,önce çevrene yapıp verirsin özel günlerinde.
Ondan sonra instagram hesabı açarsın,kargoyla öyle devam edersin işine. Bi düşün derim yine de. Maliyeti az fakat getirisi çok fazla.

mantıklı doğru söylüyorsunuz cokta güzel yemek yaparım etrafimdaki insanlara istediklerinde yapabileceğimi söyliyim teşekkür ederim fikriniz için

mantıklı doğru söylüyorsunuz cokta güzel yemek yaparım etrafimdaki insanlara istediklerinde yapabileceğimi söyliyim teşekkür ederim fikriniz için
Önemli değil canım,eşine de çok geçmiş olsun. Umarım iyi olur da mutlu olursunuz. :)

Allah yardımcınız olsun, şifalar versin.
Aklıma hemen yemek geldi.
Sarma ya da benzeri şeyleri yapıo satabilirsiniz sipariş usulü.
Birkaç butik pastane tarzı yerlere tadımlık bırakın, eğer talep olursa düzenli de isterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…