- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 32
- Konu Sahibi Albatross35
-
Onlar öyle insanlar degiller malesefO zaman hatırlatın. Allah korusun benim evimde böyle bir şey olsa vicdan azabından uyuyamazdım.
kek borek yapip kalabalık işyerlerinin önünde satış yapanlar var.Eşim enistesinin taziye evinde korkuluksuz terasta köpeklerin saldırısı sonucu 3.kattan aşağıya düştü yogun bakim sürecini ve hastane sürecini atlattı bütün kaburgaları kırık neyse uzun bir müddet evde yatışta olcak düşmeden önce isten çıktıgı icin sigorta para vermiyormus evimiz kira 2 buçuk yasinda kizim var ve hamileyim kp sağolsun kiramizi karsilicagini söyledi fakat elde avucta harcicak ne paramiz ne bir ziynetimiz var şimdi sizden ricam evde ne yaparak biraz gelir sağlanir el becerim hiç yok etrafinizda para kazanan yada siz ne gibi şeyler önerebilirsiniz hiç değilse ya kızımın yada mutfak harcligim cikar cevaplariniz ivin teşekkürler...
Eşim evde yatıyor ve kizim var evde birşeyler yapmm gerekiyor onların da bakimi varkek borek yapip kalabalık işyerlerinin önünde satış yapanlar var.
tum gun durmuyorlar. mesai cikisi gidiliyor.insanlar isten çıkarken birşeyler alıp gidiyo evlerine.Eşim evde yatıyor ve kizim var evde birşeyler yapmm gerekiyor onların da bakimi var
Kp kızının altında oturuyor emekli olmak için kredi çekti evimizin kirasını ödicegini söyledi onunda kendi evi yok ve kv kabul etmez etseydi kp teklif ederdi heraldeEvini kapat esinin ailesinin yanına yerles. Onca zaman ev kirası mutfak bebek masrafı hep elin eline bakılmaz. Asla demem normalde birlikte otur diye ama başka bi lüksün yok maalesef evde bi sey yapıp satmakla olmaz nereye yapacaksın yeni dogan bebekle zaten
Yani ben öyle düşünüyorum pztersi kaymakam a gitcem umarım yardımcı olurlar kimseye muhtaç olmayizEvini kapat esinin ailesinin yanına yerles. Onca zaman ev kirası mutfak bebek masrafı hep elin eline bakılmaz. Asla demem normalde birlikte otur diye ama başka bi lüksün yok maalesef evde bi sey yapıp satmakla olmaz nereye yapacaksın yeni dogan bebekle zaten
İnşallah olurlar bize de haber verin gelişmeleri lütfen. Allah yardımcınız olsunYani ben öyle düşünüyorum pztersi kaymakam a gitcem umarım yardımcı olurlar kimseye muhtaç olmayiz
Tabi veririm teşekkür ederim çok sağolunİnşallah olurlar bize de haber verin gelişmeleri lütfen. Allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun gerçekten , eşinize çok geçmiş olsun ferah kapılar açılsın inşallah.
Cok teşekkür ederim yemek yaparsam dışarda satmm gerekecek buna imkanım Yok Facebook ve Instagram kullanmıyorum evde yapabilecegim birşeyler lazım ve hamileyimKatalog işi yapabilirsin canım.
Ya da elin lezzetliyse sarma içli köfte tarzı şeyler yapabilirsin
Komisyonlu instagram satışı yapabilirsin.
Allah yardımcın olsun canım,umarım yardımcı olabilmişimdir.
Dışarda satman gerekmiyor ki canım.Cok teşekkür ederim yemek yaparsam dışarda satmm gerekecek buna imkanım Yok Facebook ve Instagram kullanmıyorum evde yapabilecegim birşeyler lazım ve hamileyim
mantıklı doğru söylüyorsunuz cokta güzel yemek yaparım etrafimdaki insanlara istediklerinde yapabileceğimi söyliyim teşekkür ederim fikriniz içinDışarda satman gerekmiyor ki canım.
Biraz çevren olsun,önce çevrene yapıp verirsin özel günlerinde.
Ondan sonra instagram hesabı açarsın,kargoyla öyle devam edersin işine. Bi düşün derim yine de. Maliyeti az fakat getirisi çok fazla.
Önemli değil canım,eşine de çok geçmiş olsun. Umarım iyi olur da mutlu olursunuz. :)mantıklı doğru söylüyorsunuz cokta güzel yemek yaparım etrafimdaki insanlara istediklerinde yapabileceğimi söyliyim teşekkür ederim fikriniz için
İnşallah teşekkür ederim:)Önemli değil canım,eşine de çok geçmiş olsun. Umarım iyi olur da mutlu olursunuz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?