• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım varrr

bana garip gelse de , (biraz cocuk isi gibi) bu sene tek renk giyinmek cok moda, elbise,corap ve ayakkabi olarak.

oldugunuzdan uzunda gosteriyormus.

zaten bu renge ya ton-sur-ton yapilir , yada tek renk giyilir gibi geldi bana.

çocuk işi derken? yeterince uzunum daha uzun gözzükmek için bişey yapmam gerekmio sadece uyum önemli...

çocuk işi derken? yeterince uzunum daha uzun gözzükmek için bişey yapmam gerekmio sadece uyum önemli...

Arkadas aynı renklerı giymenin çocuk işi olduğunu söylemiş ve bu yeni çıkan trendin amacı uzun görünmekmiş. Çorap olarak ben herhalde zıt bir renk seçerdim eteğin ne renk yada şortun?

ben kahve tonlarıyla griyi tercih ediyorum genelde bilmem nasıl durur bu ayakkabı ve elbiseyle:26:

Son düzenleme:
elbisenin rengide ayakkabıya yakın renkte kahve denedm ama çok sırıttı sanki

bana garip gelse de , (biraz cocuk isi gibi) bu sene tek renk giyinmek cok moda, elbise,corap ve ayakkabi olarak.

oldugunuzdan uzunda gosteriyormus.

zaten bu renge ya ton-sur-ton yapilir , yada tek renk giyilir gibi geldi bana.

bu arada kusura bakmayın yanlış anlamışım:D

ayakkabin cok guzel canim zaten. bende cok begendim, gule gule kullan.

varsa hemen dene, opak ten rengi corabi, bende merak ettim.
bir de ton-sur-ton derken, yine ayakkabinin renginde ,bi ton acik, yada bi ton koyu daha seffaf bir coraplada deneyebilirsin eger bulursan.
yada ayakkabiyi alip, bi corapciya dalivericen :31:

teşekkürler:D
opak ten rengi çorabım yok büyük bi olasılıkla öyle yapıcam :D:D yoksa içinden çıkamıcam :D:d

Back
X