• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye önerisi

zargul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba çok yakın arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor. O bana 10k lık bir türk kahvesi makinası almıştı bende ona aynı değerde bir hediye düşünüyorum benim bir huyum var kim bana ne aldıysa altta kalmak istemem aynı değerde birşey alırım 😅sizce hediye olarak ne alabilirim aklımda pek bir şey yok sadece aynı markanın çay makinası var oda çokmu aynısını vermek olur bilemedim fikirlerinize çok ihtiyacım var ❤️

*Doğum gününde ev esyasindan hediye pek sevmiyorum ben ya, tamam alındıysa sağolsun ama kişisel olsa daha mutlu olurum

Bence yine benzer fiyatlarda başka mutfak aletleri alabilirsiniz. Çay-kahve makinesi aynısını almak gibi olur

*Doğum gününde ev esyasindan hediye pek sevmiyorum ben ya, tamam alındıysa sağolsun ama kişisel olsa daha mutlu olurum
Ben de öyle şahsi hediye severim ama alan kişi de öyle aldığı için hoşuna gidebilir

Bende kişisel tercih ederim ama arkadaşım o cihazı almak istediğimi bildiği için böyle bir jest yapmış benimde hoşuma gitmişti o yüzden

Arkadaşlar merhaba çok yakın arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor. O bana 10k lık bir türk kahvesi makinası almıştı bende ona aynı değerde bir hediye düşünüyorum benim bir huyum var kim bana ne aldıysa altta kalmak istemem aynı değerde birşey alırım 😅sizce hediye olarak ne alabilirim aklımda pek bir şey yok sadece aynı markanın çay makinası var oda çokmu aynısını vermek olur bilemedim fikirlerinize çok ihtiyacım var ❤️
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama bana fikir lazııım 🥲

Arkadasiniz kitap okumayi seviyorsa, kitap mühru , soguk kitap damgasi gibi seyler onerebilirim.

10 K lık bi saat alın :)

10kya en uygun şey yazıldığı gibi saat. Michael kors bakabilirsin o fiyata.

NB 9060, Valentino çanta, Porland pasta ya da servis takımı, Pip Studio Royal serisinden parçalar, RLL porselenlerine de bakabilirsin. Apple AirPods, YSL Libre parfüm ya da Sephora hediye kartı.

Yeni aldım altın top küpe 10k bence çok güzel bir hediye 🎁 bana alınsa mutlu olurdum

O fiyatta bir saat alın. Hem kişisel hem de geniş seçenekleri olan şık hediyelerden biri bence.

Back
X