• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım varrr

Aynen öyle.
Konu sahibinin evli bir sevgilisi var.
Ve o sevgilisi, konu sahibine evlenmesi için aday buluyor.

aman Allah ım daha neler duyacağız değer yargılarımız yerle bir olmuş :50:

evli biriyle sevgili olmak
sevgilinin size evlenilecek birini bulması :53:
ya siz başınızı yastığı koyduğunuzda nasıl uyuyorsunuz
kınamak istemiyorum ama olmaz ya bu kadar da olmaz sizin gibilerin soyları tükensin artık
hadi sevgilinizin eşi umrunuzda değil çocukları da mı düşünmüyorsunuz onların vaktini baba sevgisini çalışyorsunuz
nasıl ödeyeceksiniz onların vebalini

ne kadar evli adamlarla takılan kadın varsa sende dahil hepinizin Allah cezasını versin beter olun yalnız başınıza geberin inşş....

Zaten sonları öyle oluyor Allah cezalarını bu dünyada çok güzel veriyor harap olup gidiyorlar hiç öyle mutlu mesut bir hayat sürüp sağlam temelli bir yuva kurup aile oluşturanı görmedim, duymadım, okumadım.

kusura bakmada bu nasıl bişi ya sen çekingen isen diyecek hiçbişey yok... bende doktorada yazık etme

Belki de arkadaşın sevgilisi ve göz doktoru gaydir. İlişkilerini rahatça sürdürebilmek için konu sahibini araç olarak kullanıyorlardır. Konu sahibi ile evlenirse göz doktoru, konu sahibinin sevgilisi ile ilişkilerini rahatça sürdürebilirler. Neden? Çünkü konu sahibinin sevgilisi der ki, "gay ilişkimizi kimseye söylemeyeceksin. Söylersen seninle olan yasak ilişkimi ailene anlatırım."

Bak konu daha karmaşık hale geldi şimdi. Arkadaşım bence sevgilin gay. Göz doktoru da gay. Sen sadece araçsın.

Konu sahibi çekingenim diyor,,ama 6 yıldır evli bir erkekle ilişkisi var,doktora'da göz kırpıyor bir yandan .
Sen çekingensen bende uzaylıyım o zaman.
Tövbe yarabbim sen akıl fikir ver doğru yoldan şaşırtma kimseyi.

Kisi yasattigini yasamadan olmezmis.
Evlen bence hemde hic vakit kaybetmeden 6 yil sonra sende doktora yasak askini evlendirmesi icin yardimci olursun

Belki de arkadaşın sevgilisi ve göz doktoru gaydir. İlişkilerini rahatça sürdürebilmek için konu sahibini araç olarak kullanıyorlardır. Konu sahibi ile evlenirse göz doktoru, konu sahibinin sevgilisi ile ilişkilerini rahatça sürdürebilirler. Neden? Çünkü konu sahibinin sevgilisi der ki, "gay ilişkimizi kimseye söylemeyeceksin. Söylersen seninle olan yasak ilişkimi ailene anlatırım."

Bak konu daha karmaşık hale geldi şimdi. Arkadaşım bence sevgilin gay. Göz doktoru da gay. Sen sadece araçsın.

Yok canım o kadar da değildir ya :) Belki iki arkadaş sırayla ilgilenir belki arada grup seks yaparlar belki gerçekten doktor saftır buna kapak atmaya çalışıyorlar ama o kadar sanmam :D

Çekingen Allah'tan konu sahibi yok ise kim bilir neler olurdu acaba ?

konu sahibi, profilindeki bu resmin anlamı nedir. baskı altındamısın,ölümlemi tehdit ediliyorsn. bu sembolik adam sevgilinmi.
yada ruh halin bu kadar kötümü bu resmi profil resmi yaptın.

mvwx.jpg

bu konu acayip boyutlara gelmiş:1::1::1: konu sahibine sözüm evli bir adamla birlikte olmanın mantığı nedir tabiki evlenemezsin

O zaman katil uşak!

Bi ihtimal olabilir ama :) Bahşıvan uşağa uşak ahçıya konu böyle gider :) Allah hidayet versin ya ne diyeyim alan razı veren razı sonuçta arada olanlar masum bir bayana ( Kocasında daha çok suç bu arada) hiç bir şeyden habersiz çocuklara ve her şeyden habersiz eş adayına.

Konu sahibi ;

Bizi bir yerlerden okuduğunu biliyorum...

Sana evli erkekler konusunda hiç bir şey demeyeceğim, bu ülkede 2. kadın olmayı seçen milyonlar var, artık bunu tartışmıyorum, hepsinin doğru yolu bulmasını umuyorum.

Sana söylemek istediğim, sevgilin p....venk , satar bu adam seni sevgi yalanlarıyla

Yaş 26, hayatın baharı, bırak depresyonları falan doğrul ve kaç. Üstesinden gelemediğin bir tehdit vs.. varsa birilerinden yardım iste.

Kızmak,ayıplamak, hakaret etmek bir şeyi çözmüyor, ben de aldatıldım zamanında, 10 yılım heba oldu ama bu yüzden kimseye diş bilemiyorum. Seni hayatın başında bir hemcinsim olarak görüyorum ve iyi niyetle söylüyorum bunu. Yanlışlarının farkındasın, farkında olmadığın tek şey adam tarafından sevilmediğin. Dişisini kıskanmayan iki varlık vardır; biri domuz diğeri de sevgisiz erkek. Umarım doğru yolu bulursun, hiç bir zaman geç değildir.

Çok çirkin bir durum; bunları burada alenen rahatça yazabiliyor olmansa acınası doğrusu.
Yargılamak değil herkes kendinden sorumlu Rabbine karşı ama namazı, muhafazarkarlığı böyle bir konuda ölçüt olarak kullanman haksızlık doğrusu.
Tavsiye mi istiyorsun, söyliyim; önce bi silkelen ve kendine gel yaptıklarının acısını yaşa sonra hak ediyorsan doğru insan çıkar karşına.

günaydın kızlar. fikrinizi almak istiyorum.
26 yasındayım erkek arkadaşımla uzun zamandır beraberiz ama evlilik gibi bir durum söz konusu değil. özel sebepler sormayın lütfen. ailem evlenmemi istiyor yasım gecmeden yas ılerledıkce cocuk bakması es adayını secmesı hersey zor olacagını soyluyorlar bana.
erkek arkadasımın durumu çok ıyı cevresınde bızı bılen cok az kısı var aynı zamanda benım cevremdede aynı. 1 hafta once istanbuldan bır arkadasının babası kız aradıklarını sızın memleketle aılesı namazında duzgun bır bayan arıyorlarmıs. adamın oğlu göz doktoru ailesinin durumu cok cok ıyıymıs fabrıkaları varmıs galerılerı varmıs.adamın face adresını gonderdı 34 yasında gayet yakısıklı efendı.benım ailem kapalı bir aile babam elınden kuranını dusurmez sessiz sakin annem desen oda aynı. karsı tarafın aılesıde aynı bu sekıldeymıs zaten bana gosterılen adamda namazlarını kılıyormus ısınden evıne evınden işini bir kışıymıs. şimdi asıl sorunum şu yani ben cekıngen bır ınsanım ben nasıl derim tamam ben gorusmek ıstıyorum diye sanki dilim düğümleniverecekmiş gibi gelıyor. bu ısler nasıl olur.akıl verın bana yaptıgım mantıklımı kafam cok karıstı

Öncelikle mağdurum da mağdurum tarzı muhafazakarım da muhafazakarım muhabbetini sayıklayıp durmayın.:ssz:Zaten bir insanda ne yoksa,onu sayıklar,düşürmezmiş dilinden.Ayrıca söylemekle olmaz bu iş,ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz diye boşuna dememişler.Yani istediğiniz kadar ben muhafazakarım deyin,burdan hiç de öyle gözükmüyorsunuz.:37:

İkincisi...Neden bu tür konuları açanlar depresyon,şizofren vs.hastalıkların arkasına sığınıyor ? Hasta olduğunuza hiçbir şekilde inanmıyorum,zira 6 yıl boyunca gizli kapaklı bu kadar dolap çevirmek hasta bir insanın yapabileceği şey değil,illa ki bir yerden patlak verirdi.:ssz:

Doktor ha.:23: Hemi de 34 yaşında.:23: :ssz:

Vallahi daha çok şey yazasaım var ama günlerce kk'dan uzak kalmaya değmez.:ssz::24:

Allah ıslah etsin...:32:

Aynen...Ben bunu ikna ederim,senin namuslu olduğuna inandırırım demiştir.
Evli adam hiç sağlam ayakkabı değil.Eski konularda kızın parasını da almış diye okudum.
Belki Cudana'nın dediği gibi,parayı bile düşünmüş olabilir.

Fakat konu sahibi hiç sağlıklı düşünemiyor.
Düşünse zaten bu teklife tepki gösterirdi veya buraya sormaya cesaret edemezdi.
Çok normal gibi algılamış ama olmadığının farkında değil.

Elbette ki oyle

Adamin derdi
ilerleyen zamanlarda benimle birlikte olmazsan esine soylerim,
bana su kadar para vermezsen esine soylerim
gibi yaklasimlarla santaj yapmak ...

Boyle bir kumpasin baska aciklamasi da olamaz...

Öhöm neyse ciddi yaklaşayım mevzuya. Okuduklarımdan çıkardığım sonucu paylaşayım.
Ben yorum yazan arkadaşların aksine eylemlerinizi değil sizin durumunuzu irdelemek isterim. Zannediyorum belirli konularda katı fikirlere sahip bir aileniz ve bu aileye adapte olamamış bir kişiliğiniz var. Gördüğünüz baskı ve bu baskı ile yaşamak istedikleriniz arasında sıkışıp kalmışsınız. Bu çelişkiler içinde çırpınırken ruh sağlığınız bozulmuş ve "zaten istediğim hayatı yaşayamıyorum. Varsın vicdanım da olmasın" diyerek, ailenize olan öfkenizi kendinize yöneltmişsiniz. Ailenize karşı olan duyarsızlığınız, tüm insanlara karşı yöneltilmiş. Vazgeçmişsiniz hissetmekten. His olmayınca da, akıl görevini ifa edemiyor.

Muhtemelen 6 yıldır sevgiliniz olan kişi de, sizin bu arada kalma durumunuza "Evet sen haklısın. Ailen sana çok baskı yapıyor. Sen en iyisini hak ediyorsun. Sen bu hayatı hak etmiyorsun" şeklinde cümlelerle destek olmuş. Zaten boğulmakta olduğunuz karanlığınızı daha da derinleştirmiş. Sizi duyarsızlaştırıp, "tüm insanlar suçlu. Bana acı çektirdiler, herkes acı çekmeli o zaman" şeklinde bir düşünceye sahip olmanıza yardımcı olmuş.

Tüm bunlar yaptıklarınıza bir kılıf mıdır? Tabi ki değildir. Ancak bu denli hissizleşmiş bir insanın hatalarından vazgeçebilmesi için hakaret ve azar gerekmez. Aksine bu ruh halindeki bir insana ters etki yapar. Zaten kendiniz haricinde herkesi suçladığınız bir dönemin içindeyseniz, hakaret ancak bu düşüncenizi besler.

Çözüm nedir derseniz, bilirim aileler değiştirilmez. Aileyi yıkıp geçecek cesarete de asla sahip olunamaz. Hata üstüne hata yapılır, tıpkı sizin yaptığınız gibi. Bunun sonu yok. Şu an yapacağınız muhtemel evlilik sizi daha da dibe çeker. Çözüm bu değil. Önce evli bir adamla sürdürdüğünüz ilişkiyi sonlandırın. Hiçbir şekilde iletişim kurmayın. Bunu o kişinin eşi için değil, kendiniz için yapın. Hiç kimseyi düşünemediğiniz durumda vicdanla hareket edemezsiniz. Ancak bencillik ile hareket edebilirsiniz. Bu ilişkiyi sonlandırmak, sizin hayrınıza olacaktır. Bir müddet sadece kendinizle ilgilenin. Puzzle yapabilirsiniz, kurslara gidebilirsiniz. Bu süreçte o adamla kesinlikle hiçbir şekilde iletişim kurmayın.

Normalleşmeye başladığınızda eğer hala evlenmeyi düşünüyorsanız, geçmişi uzağınızda bırakacağınız bir evlilik olsun. Mümkünse başka bir şehre gidin. Aileniz, yanlış olan ilişkiniz ve geçmişiniz geride kalsın. Eski benliğiniz de geride kalsın.

Yaptığınız hiçbir şeyi doğru bulmuyorum. Ancak istediğiniz çözüm ise, tek çözüm budur.

Yanlış mı anladım acaba? Şimdi sizin erkek arkadaşınız var aynı zamanda görücü gelecek ama siz görücüyle görüşmek istiyorsunuz. Ve bu işler nasıl olur diye soruyorsunuz. Hem de sevgiliniz gibi bir tecrübeniz varken. Doğru mu anlamışım diye tekrar konuyu ve cevapları okuyacağım.:30:

yok yaaa ben inanmadım bu kadar değildir cn msj attırsın die bu topiğe sallıo bence bu kdr.dizi gibi olamaz yalan rüzgarı:)))

Back
X