• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım varrr

konu sahibi, profilindeki bu resmin anlamı nedir. baskı altındamısın,ölümlemi tehdit ediliyorsn. bu sembolik adam sevgilinmi.
yada ruh halin bu kadar kötümü bu resmi profil resmi yaptın.

mvwx.jpg

O zaman seviyorum ayrılamıyorum demesi garip değil mi? yada cidden ruh sağlığı bozuk...

Yanlış mı anladım acaba? Şimdi sizin erkek arkadaşınız var aynı zamanda görücü gelecek ama siz görücüyle görüşmek istiyorsunuz. Ve bu işler nasıl olur diye soruyorsunuz. Hem de sevgiliniz gibi bir tecrübeniz varken. Doğru mu anlamışım diye tekrar konuyu ve cevapları okuyacağım.:30:

ve o görücüyü de sevgilisi bulmuş

ve o görücüyü de sevgilisi bulmuş

Teşekkürler cevabınız için.Yani sevgilisi elimin altında dursun diye kıza görücüyü kendisi ayarlamış. Şimdi anladım. Adamcağızı kandıracaklar yani. Kınamıyorum ama "ayıp" kavramını milletimizin iyi öğrenmesi lazım. Bu nasıl bir vicdan muhasebesidir Allahım sen ıslah eyle..:19::19::19:

Belki de arkadaşın sevgilisi ve göz doktoru gaydir. İlişkilerini rahatça sürdürebilmek için konu sahibini araç olarak kullanıyorlardır. Konu sahibi ile evlenirse göz doktoru, konu sahibinin sevgilisi ile ilişkilerini rahatça sürdürebilirler. Neden? Çünkü konu sahibinin sevgilisi der ki, "gay ilişkimizi kimseye söylemeyeceksin. Söylersen seninle olan yasak ilişkimi ailene anlatırım."

Bak konu daha karmaşık hale geldi şimdi. Arkadaşım bence sevgilin gay. Göz doktoru da gay. Sen sadece araçsın.

süper senaryo:9: :9: :9:

muhafazakar kesemi karalamanın başka bir şekli mi bu da? uydurma oldugunu düşünüyorum şayet değilse ne biçim bir hayat bu hangi muhafazakar kıza ve aileye uyar.nasıl bir terbiye aldınız siz? beraberim felan diyorsunuz sonra gidip namazlı niyazlı adamla mı evleneceksiniz?

fake bu konu bunun başka bir açıklaması yok. kekliyor biri işte aklı sıra. hiç akıl alıyor mu ya sen tut kk gibi bir forumda böyle bir konu aç, bir de yardım istiyor bizden. ay gülmekten ölücemmm :9:

Konu sahibi nerde sunlari bi tam aciklasa diyorum ben yinede konunun fake oldugunu dusuncem yoksa icim almicak durumu

konu fake değil günlükte daha önceki seneler evli sevgilisinden bahsediyordu

hatta unutmam sevgilisi ailesiyle tatile gitmis hanım kızımız içerlemişti..

eee gidişte normal kızın evlilik yaşı gelmiş karşıdaki adamda boşanmıyor her ne kadar hanım kızımız ben istemiyorum demedim desede

artık bir yerde diyecek adamda koca adayı bulmuş..

geçen senede konu açmıştı sevgilim parasını istiyormuş ya da o tarz adam kullanıyor haberi yok..

muhafazakar kesimden ama günlükte sevgilisiyle tatil filan yazıyordu..

fake bu konu bunun başka bir açıklaması yok. kekliyor biri işte aklı sıra. hiç akıl alıyor mu ya sen tut kk gibi bir forumda böyle bir konu aç, bir de yardım istiyor bizden. ay gülmekten ölücemmm :9:

daha önce de aynı dertlerni yanmış bakarsan maalesef gerçek olamamsı gerekecek kadar kötü ama belli ki gerçek :50:

daha önce de aynı dertlerni yanmış bakarsan maalesef gerçek olamamsı gerekecek kadar kötü ama belli ki gerçek :50:

hakikaten mi yaa :53: o zaman izninle biraz da ben saydırayım şuna.
eyyyyy konu sahibi; seviyorum ne yaptıysam bırakamadım aşığım diyorsun ya, yere batsın senin gibilerin sevgisi bee yere batsııınnn !!!
milletin yuvasını yık sonra da masum pozlarında benim gibi muhafazakar birisi çıktı karşımaa, acaba görüşsem miiii, ayyy naapmam lazım kızlaaarrr...
sen bir de kalkmış hangi muhafazakarlıktan bahsediyorsun bee, bir de utanmadan düzgün bir kız arıyorlarmış diyorsun.sen misin o kız??
yürü git kızım ekmek çıkmaz sana buradan..!!!

kk'da okuduğum en çirkin konuydu...konu sahibi bundan sonra kk'ya girmiycem okumiycam vs..yazsada bence sırf meraktan girip okuyordur gizlice...

ve içimden bir ses bu 6 yıllık evli olan sevgilinin konu sahibinin yakını olduğunu söylüyor..yoksa ailesi bu kadar muhafazakar birinin belirli aralıklarla ortadan kaybolup sevgilisiyle görüşmesi neredeyse imkansız...mutlaka yakınlarında olmalıki aileside,sevgilisinin eşi çocukları vs.'de şüphe etmemiş 6 yıldır...

ama sevgili olacak adamında(adam bile demek gelmiyor içimdenya ..)ne geniş bir midesi varmış...bence bunlar ilişkilerine kılıf olarak o saf doktoru kullanacaklar..sevgilisi şu an beraberlik yaşayamıyorsa konu sahibi dürüst ve namuslu kızımızla o zaman ne isterlerse rahatça yapacaklar demekki...

gerçekten yazık...kendini karşısındaki insanların yerine koyup(sevgilisin eşinin yada doktorun) 5 dk.düşünse midesi bulanmayacakmı merak ediyorum...

birde sevgiliniz size başka bir adamı teklif etmeye utanmamış söylemiş,siz kabul etmeyemi utanıyorsunuz....:20::20: çok temiz ve dürüstmüşsünüz gerçekten...sevgilinizde pek şeref ve haysiyet sahibiymiş....PESSSSS...PESSSS.....

Evli biriyle birliktesin aşıksın o da sana aşık diyelim (ki sanmam) bunlar yanlış veya doğru sizi bağlar ama nasıl olur da sana birini bulur illa biriyle evlenmen gerekiyorsa o adamdan ayrıl başkasıyla evlen sevgilinin tanıştırdığı biriyle değil. Hadi tanıştırdığıyla evlendin ilerde bu durum ortaya çıkarsa ki çıkar, insanların yüzüne nasıl bakacaksın. Zamanını evli sevgiliyle boşa harcama

Aynen...Ben bunu ikna ederim,senin namuslu olduğuna inandırırım demiştir.
Evli adam hiç sağlam ayakkabı değil.Eski konularda kızın parasını da almış diye okudum.
Belki Cudana'nın dediği gibi,parayı bile düşünmüş olabilir.

Fakat konu sahibi hiç sağlıklı düşünemiyor.
Düşünse zaten bu teklife tepki gösterirdi veya buraya sormaya cesaret edemezdi.
Çok normal gibi algılamış ama olmadığının farkında değil.

kızın parasını da muhtemelen koz olarak elinde tuttu.kız onu bırakmasın ona mecbur kalsın diye.konu sahibinin kendisi muhafazakar değil.ailesi öyle iddiasına göre namazında niyazında bi aile.kastamonu gibi küçük bir yerde 6 yıl boyunca ilişkiyi gizlemeyi nasıl başardılar acaba?hayır o şerefsize bi şey olmaz da olan yine kendine olucak.kendine yazık etmiş.oysa ki kendine uygun bir kısmetle evlenmek varken böyle adi bir insan için 6 yılını ve hayallerini mahvetmiş

o güzel yorumlarını artık yapmayın boşuna elinizi kolunuzuda yormayın. vicdansız namussuz serefsiz her boku ben yapan bir kadınım. her yaptıgınız yorumu sonuna kadar hakedıyorum. o kadar pisim ailemin yğzüne bakamayan bakmaya layık olmayan kendini herkeze melek gibi gosteren serefsiz kadının tekiyim. hepınız rahatladınızmı o adamıda kandırmıyorum bıktım artık hergun acıyı tadmaktan bıktım. depresyon ılacları almaktan mantıklı bıle dusunemıyorum. kadınlar klubu benım ıcın bıtmıstır. siteye gırmıyorum mumkunse sizlerde youm yapmayın. ne asagılık ne yazık bır kadın oldugumu ben zaten 6 yıldır bılıyorum.

------------------------------------

Back
X