• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım varrr

sanırım ben yanlış lanse ettim size. uzun zamandır beraber oldugum bırısı var ailem bunu bılmıyor bilse kıyamet kopar. ben evlenmek ıstıyorum ama onun boyle bır durumu yok 2 cocugu var ve esınden ayrılamıyor cocuklar yuzunden bende zaten zorlamadım ayrıl dıye onu sevıyorum 6 yıldır beraberım ayrılamayım belkı mılyon kere ayrıldım yapamıyorum onsuz.hı yargılayın kufur edın umrumda degıl. ben bunu kabul etmısım. benı duzgun bır adamla evlendırmek ıstıyor aıleme uygun bırısıyle. boyle bır kısmet cıktı karsıma bende degerlendırmek ıstıyorum. arkadasın bırısı ılk soyledıgım seyın parası oldugunu soylemıs ben tam olarak konusmadım bana durumlarını gayet ıyı oldugu aılesı duzgun ve adamın cok ıyı bır ınsan oldugu. bana ne soylendıyse onu yazdım. fikir ıstıyorum sızden yargılama degıl.

Paravan koca vay beee.

Sevgilin seni baska biriyle paylaşmaya utanmayacak ben adamım diye etrafta mı dolanacak.

Al sana fikir. Nasıl bir dünyanız var sizin yaa? Herkes evli, ama herkesin sevgilisi var.

son derece yanlış anlamışsınız konuyu. kısacA
erkek arkadaş evli ve çocuklu.6 yıldır beraberler.
ve bu erkek arkadaş , konu sahibine bir arkadaşını yapmak istiyor. yani hem devam edecekler. hemde ele gitmesin sevgilisi olayı

düzeltme ve bilgilendirme için teşekkür ederim. keşke anladığım şekliyle kalsaymış konu, bu yeni bilgiyle adeta daha da gözlerim kocaman kocaman bakmaya başladı. konu sahibine önermesi açık zaten sebebi aynen, o şekilde ilişkileri devam edecek. ben de böyle düşünüyorum. allah akıl fikir, vicdan ve sabır versin.

son derece yanlış anlamışsınız konuyu. kısacA
erkek arkadaş evli ve çocuklu.6 yıldır beraberler.
ve bu erkek arkadaş , konu sahibine bir arkadaşını yapmak istiyor. yani hem devam edecekler. hemde ele gitmesin sevgilisi olayı

aday neden goz doktoru bılıyormusun yada kbb kadın dogum doktoru olsa yanasamazdı
Muhtemelen onarım ıslemı olacak ben bunu yapan kızlara asla ayıplar gozle bakmıyorumda 6 sene evlı bır erkekle beraber ol ol ol
sonrada nefesı agzı dualı bır hoca cocuguyla onarım yaptırrarak evlen

ınsanların basına gelecek var nasıl dunya yıkılmaz depremler olmaz savaslar cıkmaz Allah askına
ve bu durum normal cunku kızımız cok acı cektı
dogru cok acılar yasadı kızımız hıcbırımız hayatımız boyunca hıc bırını sevmedık bız nnasıl anlayabılırızkı onu :49:

o güzel yorumlarını artık yapmayın boşuna elinizi kolunuzuda yormayın. vicdansız namussuz serefsiz her boku ben yapan bir kadınım. her yaptıgınız yorumu sonuna kadar hakedıyorum. o kadar pisim ailemin yğzüne bakamayan bakmaya layık olmayan kendini herkeze melek gibi gosteren serefsiz kadının tekiyim. hepınız rahatladınızmı o adamıda kandırmıyorum bıktım artık hergun acıyı tadmaktan bıktım. depresyon ılacları almaktan mantıklı bıle dusunemıyorum. kadınlar klubu benım ıcın bıtmıstır. siteye gırmıyorum mumkunse sizlerde youm yapmayın. ne asagılık ne yazık bır kadın oldugumu ben zaten 6 yıldır bılıyorum.

sanırım ben yanlış lanse ettim size. uzun zamandır beraber oldugum bırısı var ailem bunu bılmıyor bilse kıyamet kopar. ben evlenmek ıstıyorum ama onun boyle bır durumu yok 2 cocugu var ve esınden ayrılamıyor cocuklar yuzunden bende zaten zorlamadım ayrıl dıye onu sevıyorum 6 yıldır beraberım ayrılamayım belkı mılyon kere ayrıldım yapamıyorum onsuz.hı yargılayın kufur edın umrumda degıl. ben bunu kabul etmısım. benı duzgun bır adamla evlendırmek ıstıyor aıleme uygun bırısıyle. boyle bır kısmet cıktı karsıma bende degerlendırmek ıstıyorum. arkadasın bırısı ılk soyledıgım seyın parası oldugunu soylemıs ben tam olarak konusmadım bana durumlarını gayet ıyı oldugu aılesı duzgun ve adamın cok ıyı bır ınsan oldugu. bana ne soylendıyse onu yazdım. fikir ıstıyorum sızden yargılama degıl.

herhalde sız evlenıncede görüşmeye devam etmeyı düşünüyorsunuz umarım yalnış anlamışımdır

segilinizde sizi ailenıze uygun bı adamla evlendırmek istıyor ee sonra sızı başından atmak istıyor olmasın

birde şu muhafazkar aileyiz,muhafazakarız kavramları nasılda hayatımıza girdi..herkes herşekilde muhafazakar...

görüntü var ses yok gibi

o güzel yorumlarını artık yapmayın boşuna elinizi kolunuzuda yormayın. vicdansız namussuz serefsiz her boku ben yapan bir kadınım. her yaptıgınız yorumu sonuna kadar hakedıyorum. o kadar pisim ailemin yğzüne bakamayan bakmaya layık olmayan kendini herkeze melek gibi gosteren serefsiz kadının tekiyim. hepınız rahatladınızmı o adamıda kandırmıyorum bıktım artık hergun acıyı tadmaktan bıktım. depresyon ılacları almaktan mantıklı bıle dusunemıyorum. kadınlar klubu benım ıcın bıtmıstır. siteye gırmıyorum mumkunse sizlerde youm yapmayın. ne asagılık ne yazık bır kadın oldugumu ben zaten 6 yıldır bılıyorum.
bu kadar çetrefillii bi hayatın sonuda böyle oluyor işte yazık nekadar yorulmuşsun onsuz olamam falan dıye düşünme kımse vazgeçilmez değil şu hayatta

O zaman bizden istediğin ne?

Sen zaten kendini biliyorsun, ne diye soruyorsun bize?

6 yıl ya koskoca 6 yıl, adamın iki tane evladı var? Onlardan da mı cekinmedin?

herhalde sız evlenıncede görüşmeye devam etmeyı düşünüyorsunuz umarım yalnış anlamışımdır

segilinizde sizi ailenıze uygun bı adamla evlendırmek istıyor ee sonra sızı başından atmak istıyor olmasın

vallahi başka sebebi olabilir mi? hayatındaki ikinci kadına koca öneriyor tanıdık. aileler de görüşürse şaşırmam ben. çift olarak takılmaya da başlarlar, böyle böyle yakın olurlar yazık karısı da adam da bir şey anlamaz. böyle gül gibi geçinip giderler.

birde şu muhafazkar aileyiz,muhafazakarız kavramları nasılda hayatımıza girdi..herkes herşekilde muhafazakar...

görüntü var ses yok gibi

aynen öyle..benim bildiğim muhafazakar insanlarda Allah korkusu olur..

adı öyle,diline pelesenk olmuş işte,muhafazakarım ben,oldu..iyi ki muhafazakarsın yoksa neler olurdu düşünemiyorum.

hey maşallah :ssz: canı sıkılan konu açıyor saçma sapan :27: artık bir kk uzmanı olduğuma göre belirteyim; içinde muhafazakarlık lafının geçtiği hiçbir konuya inanmıyorum.. senin veya ailenin namaz kılmasının, kuranın konuyla ilgisi ne? kaldı ki insanın sevgilisi kendisine midesizce böyle bir teklifte bulunacak ve 26 yaşında ki kızımız "sen beni kıskanmıyor musun" diye şoka girmek yerine gelip buraya konu açacak :27: kendince "fikir" isteyerek yarım saat içinde kk'yı kaynatacak.. sonuç: onlarca banlı üye ve ekran karşısında kıkırdayan bir başka!! üye :ssz:

hah! bu da benim yorumum.. kal sağlıcakla :51:

tebrik ederim bizde zaten sizin gibi aşağılık insanları aramızda istemiyoruz
bende 26 yasındayım , benım yaptıgım bu zamana kadar en buyuk hata kaynanama OLDU demem oldu
ne guzel kıyasladım degılmı ? depreyson ılacların vs kımsenın umurunda degıl hatta burada suanda kımse senın ıcın uzulmuyor cunku senın gıbı kadınlar bu hayatta ne saygıyı nede sevgıyı nede mutlu olmayı haketmıyor
sen gelırsın 50 yasına senın ıssız kocan bırb akacaksın kendınden 20 yas kucuk zengın bır hanımla beraber
ne yanı sen sımdı yasadıgın hersyeın yanına kar kalacagını dusunmuyordun dımı elbette yasattıklarını yasayacaksın
sen magdur degılsın buarada sakın oyle lanse etmeye calısma senın karsında dunku cocuklar yok

öptüm senı gozlerınden

vallahi başka sebebi olabilir mi? hayatındaki ikinci kadına koca öneriyor tanıdık. aileler de görüşürse şaşırmam ben. çift olarak takılmaya da başlarlar, böyle böyle yakın olurlar yazık karısı da adam da bir şey anlamaz. böyle gül gibi geçinip giderler.

hadı admaın çocuklarını falan düşünmüyord ınsan kendını nasıl bukadar küçültür anlamıyorum ıkıncı kadınsan aşk falan olmaz o ılışkide o ilişkinin amacı bellidir ne yazıkkı konu sahıbıde bunun bedelbi depresyon geçirekrek ödüyor böyle bı ilişkide mutluluk olmazki

Keske babaniz o elinden dusurmedigi yüce kitaptan bikac ayet de size ogretebilseymisti.kul hakkina dair mesela.ne o kadinin hakkini ne iki bebesinin ne de o doktorun hakkini odeyemezsiniz.allah affeder belki büyüktur ama kul hakki uzerinizde kalir

Böyle konuları okuduğumda ellerim titriyor.

Beni kocamla aldatan arkadaşımla da telefonda konuşurken "nasıl yaparsın bunu, nasıl benim yuvamı yıkarsın" dediğimde "ben ne yaptım elmayraaa yaaaa, senin yuvan zaten yıkılmıştı" demişti pişkin pişkin.

Bu nasıl bir dünya, bu nasıl bir düşünce yapısı, yemin ederim intihar etmek istiyorum. Midem bulanıyor.

bunları bılmen güzel.... aman ha kocama yaklasma :47::47:

ben kafama koydum burda anlattıklarım sadece yüzeysel yaşadığım dünya kadar acım var ayrılmamanın nedeni sadece ona bağlanmam değil altında çok şey var. belkide kurtuluş olarak gördüm o adamı. devam edin yorunlarınıza lütfen

Allah aşkına ne olabilirki altında? Neyin kurtuluşu adam seni tanıdığı varlıklı birine vermek istiyor. Eee böylece daha rahat olabilirsiniz.

konu sahibi depresyonda olmanız da sizin suçunuz, o haplar da ilaçlar da azap da her şey sizin suçunuz. çünkü bir kadın bir kadına bunu yaparken "ya o ben olsaydım" demiyorsa, ardından ona gelen her şey benim gözümde o kadının ve iki çocuğun aldığınız ahıdır. başka da bir şey değildir. keşke buraya böyle bir konu açmak için gösterdiğiniz cesaretin yarısını hayatınıza yeni bir sayfa açmak için gösterseydiniz. siz lütfen kimseyle evlenmeyin, çünkü kiminle evlenirseniz evlenin o adamı da aldatacaksınız ta ki şu an görüştüğünüz evli adam sizin yerinize daha genç birini bulana kadar. sonra da kendinizi camdan mı atarsınız ne yaparsınız onu bilemem. olacak olan da o gibi görünüyor. bir süre sonra yeni konu "evli sevgilim benden genç birini buldu ölmek istiyorum". kendinize bunu yapıyorsunuz, kadına çocuklara yapıyorsunuz bir de yeni birine kadınlık etmeyi düşünüp ona da aynısını yapacaksınız. vallahi ne dense az size bu güzel yorumların hepsi az. aşık olduk nolacak ya değil mi aşık olduk yaaaa aman be yaaa nolacak ya aşk bu engel tanır mı ya. böyle böyle ne güzel kılıflar çıkıyor şu hayatta. ne desem sinirim geçmeyecek de neyse. cesaretinize hayranım ama, tonlarca evli kadının arasına gelip şu konuyu açıp oturmuşsunuz.

yüzelysel bunlar daha derin acılarım demişsiniz bir de? yaşadığınız şey öylesine yüzeysel ki içinde derinlik aramak mümkün değil. kendinize acımayın, acındırmaya hiç çalışmayın. seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz.

Son düzenleme:
Back
X