fikirlerinize ihtiyacımız var!...

SSIDIKA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
46
5
48
Konya
Biz kendi aramızda uzun süredir konuşuyoruz ama birde sizin fikirlerinizi almak istiyoruz...

Konuya gelirsek;

Arkadaşımı biri ile görüştürmek istiyorlar..

Ançak arkadaşım ikilem yaşıyor.

Çünkü görüşülecek kişi nişanlısını trafik kazasında kaybetmiş...

Artık hayata devam etmeliyim münasip biri varsa görüşmek istiyorum demiş...

Nasıl hareket etmesi gerekli ilk buluşmada nelerden konuşsun,bu olaya girsin mi mesala....

Bir de hala onu unutamadıysa deyip duruyor.....

kaybettiği nişanlısına çook bağlı olsa böle bişeye kalkışmazdı bence ..ilk konuşmada az çok anlar nasıl biri olduğunu..bu kaybettiği nişanlısı hakkındaki düşünceleri de azçok belli olur..bu konuyu da açsın bence..görüşmekten bişey olmaz..

Görüşsün ama o konuya değinmesin,kız ölmüş Allah rahmet eylesin..tekrar yarasını deşmenin anlamı yok,zamanla atlatacaktır..arkadaşınızın yapması gereken tek şey"anlayışlı"olmak,mutluluklar.

Bir arkadaşım ekonlünden bir adet konu ile daha karşı karşıyayız.

Sonucta elim bir durum yaşamış elbette hayata devam etmek zorunda da bu durumun sizin o cocukla görüşmenizi nasıl etkileyeceğini neden düşünüyorsunuz. Normal bir insanla nasıl tanısılacaksa bu kişiyle de öyle tanısılır... O anlatmak istiyorsa anlatır zaten. Siz birsey sormayın.

Onu unutup unutamadığını da yalnızca o bilir.

Herkesin hayatına birileri girip çıkıyor.
Ben o kişinin bir ölünün hatırlaraıyla yapayıp geleceğini mahvedebileceğini düşünmüyorum.
Konuşmadan görüşmeden bilemez.

bencede birşey sormayın konu açılıp oraya gelirsede anlatır dinlersiniz.üzücü bir durum.zamanlada bağlanırsa size onu unuttuğu belli olur.

Bence sanki hiç öyle bir olay olmamış gibi görüşsün, zaten karşıdaki kişi anlatmak isterse anlatır. Birde unutmuşmudur diye düşünmesin çünkü unutup unutmadığını istemezse belli etmeyebilir, rolde yapabilir. Arkadaşınız görülmeye gitsin ve karşısındaki insanı tanımaya çalışsın, hayırlısı olur umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…