Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 yıllık evliyim ..keynım dünya ahiret ağbimden farksızdır ama bu hanımın yaptıklarını okuyunca şaştım kaldım resmen benim merak ettiğim hanım efendinin bu sözler karşısındaki tutumu ve tepkisinin ne olduğu allah muhafaza bizlerde böle bişey söz konusu bile olamaz ama olanıda o evde 1 dk barındırmazlar ..çok saçma ve yanlış bir tutum......
kocası askerdeymiş sedefin ve sanırım sedefin aileisnde büyü olayları falan var hastalanıomus korkuomus geceleri kayınlarının odasında yatmıs bi kaç kes yani bu oyun gece yatmadan önce oynanıo odada dier kaynım sözlüm ve sedef var sedefle sözlüm oynuo ranzanın alt katından üst katına el uzatarak
bir insanın korkması kadar normal bişey olamaz ama !kocası askerdeymiş sedefin ve sanırım sedefin aileisnde büyü olayları falan var hastalanıomus korkuomus geceleri kayınlarının odasında yatmıs bi kaç kes yani bu oyun gece yatmadan önce oynanıo odada dier kaynım sözlüm ve sedef var sedefle sözlüm oynuo ranzanın alt katından üst katına el uzatarak
eşinin karşısında sözlümün dizlerine yatar tv izlermiş sedef ve eşi en ufak bi tepki kıskançlık vs göstermesmiş bunları nerden bildiime geince benm saf sözlüm ilişkimizin basında benm neler düşüneceimi kestremeden bak yengemle ne güzel ilşkimiz var abla kardes gbiiz gbilernden anlatmıstı herseyi
eşinin karşısında sözlümün dizlerine yatar tv izlermiş sedef ve eşi en ufak bi tepki kıskançlık vs göstermesmiş bunları nerden bildiime geince benm saf sözlüm ilişkimizin basında benm neler düşüneceimi kestremeden bak yengemle ne güzel ilşkimiz var abla kardes gbiiz gbilernden anlatmıstı herseyi
Canım beni yanlış anlama kimseninde günahını almak istemem ama sözlüm sedeften korkuyor diyorsun samimiler hayatım diyor diyosun ve hatta sözlüm bana sedefi savunuyor diyorsun:26:acaba sedefin kocası askerdeyken sözlünde bekarken aralarında birşey yaşanmış olabilirmi?Benim okuduklarımdan sonra aklımda bu düşünce oluştu:26:
Bana bunlar çok abes geliyor ben böle birşeyi kabullenemezdim ve hatta bırak nişanlanmayı arkama bakmadan kaçardım bu aile çok ilginç geldi sedef ilginç ama sözlünde normal değilki çocuk olsa neyse dicem
senin sözlün bayağı bi safmış ama kaynında ondan safmış güzelim yaaaaa....eşinin karşısında sözlümün dizlerine yatar tv izlermiş sedef ve eşi en ufak bi tepki kıskançlık vs göstermesmiş bunları nerden bildiime geince benm saf sözlüm ilişkimizin basında benm neler düşüneceimi kestremeden bak yengemle ne güzel ilşkimiz var abla kardes gbiiz gbilernden anlatmıstı herseyi
ne biçim bi aileymiş bunlar ya...........ailenin tutumu asıl şaşılacak olan aa geline bak bizi nasıl sevio herkesle içli dışlı sıcakkanlı falan öle görüolar tartısma yasadıımız gün ben aynı odada yatma konusunu söleince kaynanam kısım böle şeler konuslmas insalar yanlış anlar adları çıkar ayıptr falan dedi hatanın onlarda farkında ama işlerine gelmio biz aynı odada ytrdık demek kabullenmiolar
sedefin eşi yani kaynın maşallah bayagı geniş meshepliymişeşinin karşısında sözlümün dizlerine yatar tv izlermiş sedef ve eşi en ufak bi tepki kıskançlık vs göstermesmiş bunları nerden bildiime geince benm saf sözlüm ilişkimizin basında benm neler düşüneceimi kestremeden bak yengemle ne güzel ilşkimiz var abla kardes gbiiz gbilernden anlatmıstı herseyi
kocası askerdeymiş sedefin ve sanırım sedefin aileisnde büyü olayları falan var hastalanıomus korkuomus geceleri kayınlarının odasında yatmıs bi kaç kes yani bu oyun gece yatmadan önce oynanıo odada dier kaynım sözlüm ve sedef var sedefle sözlüm oynuo ranzanın alt katından üst katına el uzatarak
aynı sei bana kendi öz ablamda söledi ama sanmıorum öle bişiy olduunu konduramadıımdan deil sözlümün kişiliini bildiimden o kendince abisi askerde olduu için yengesini mutlu etmeye adamıs kendini aman üzülmesn aman abimin emaneti die bide bilinçli bi insan deil sözlüm 18 yasında olmuş bu olaylar suan 25 inde ve ne düşüncemi kestremedn kendi anlattı bana bunları
bun olay 18 yasındayken yasanıo yakın zamanda sözlüm yengesini arayıp mesafeli olalım falan die konustu of kafam karıstı iice nefret ettim bu durumlardanda o sedeftende sözlümden bile düşündükçe sinrleniorum
bence bu sedefin yolu yol değilmiş.
.kaynının mezhebi bayağı bi genişmiş...
sözlün olacak da bayaağı bi ..neyse açmicam ağzımı..yengesinin dizinde ne işi var bacım bence sen uzak dur bunlardan.....
senin sözlün bayağı bi safmış ama kaynında ondan safmış güzelim yaaaaa....
ne biçim bi aileymiş bunlar ya...........
yaa saçmalamasın böyle emanetçilik mi olur sözlündede hata var ama asıl ve büyük hata sedefte ve kaynında kaynananların yaptığı da büyük yanlış.......aynı sei bana kendi öz ablamda söledi ama sanmıorum öle bişiy olduunu konduramadıımdan deil sözlümün kişiliini bildiimden o kendince abisi askerde olduu için yengesini mutlu etmeye adamıs kendini aman üzülmesn aman abimin emaneti die bide bilinçli bi insan deil sözlüm 18 yasında olmuş bu olaylar suan 25 inde ve ne düşüncemi kestremedn kendi anlattı bana bunları
nedeni sema nişanlanınca sedefin onu arayıp sürekli fatih (semanın eşi)le böyleydik fatih abim bana sarılır teselli ederdi yok ışıkları kapatr şakalr yapardı falan die anlatması ayrıca bu sedef hanım kayınvalideme demişki zamanında sema ya hediyeler al ne sitiosan yap ama benm gbi sevmeyin onu sevgisinizi kıskanıorum paylaşamam demiş kaynanam anlattı bunu bana hani gör bizi nasıl sevio gbilernden ay deliricem ya benyolarım bu sedefi
Bende eşim askerdeyken eşimin ailesiyle birlikte aynı evde kaldım.Ve bende farklı bir ev olduğu için geceleri korkardım yinede hep yanlız ve her gece kapımı kilitleyerek uyudum.Kayınlarım eşim askerdeyken bana çok olsa yenge bir ihtiyacın varmı diye sorardı ama herzamn mesafeli olduk.O yüzden aynı durumları yaşadığım için bana bunlar çok abes geldi.18Yaş hiçte küçük bir yaş değil gayette aklı erecek yaştaymış bence sözlünüz.Ben sözlünüzdende o ailedende tanımadan soğudum.Üüzlmenizi hiç istemem ama çok iyi düşünün öyle karar verin
yani bir şey sorucam siz sözlünüzle anlaşarakmı yoksa görücü usulümü evleniyosunuz?nedeni sema nişanlanınca sedefin onu arayıp sürekli fatih (semanın eşi)le böyleydik fatih abim bana sarılır teselli ederdi yok ışıkları kapatr şakalr yapardı falan die anlatması ayrıca bu sedef hanım kayınvalideme demişki zamanında sema ya hediyeler al ne sitiosan yap ama benm gbi sevmeyin onu sevgisinizi kıskanıorum paylaşamam demiş kaynanam anlattı bunu bana hani gör bizi nasıl sevio gbilernden ay deliricem ya benyolarım bu sedefi