fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardım edin lütfen

kaynananın kayınpederinin sevgisini kazanman şart mı? asgari ve saygılı bir ilişkiye razı olup sedefi çok sevsinler her gözrüşmemizdede ondan bahsedip dursunlar kafamı şişirsinler hı hı deyip, dinleyeyim uykum gelsin, sabredip, gece evime döneyim kapımı kapatayım hiiiç kafama takmadan yaşayayım diyemez misin?
valla bizimkiler neden bahsederse bahsetsin benim canım sıkılıyor sabırla bekliyorum zaman geçsin de evimize gidelim diye onun için mevzu ister eltim olsun ister ayşe fatma yeterki ben olmayayım diyorum...
benim eltimde ailenin 1 numarasıdır, ilk gelin olmasından, aynı evde yaşamalarından, iyi geçinen samimiyetleri olan kişiler olmasından vs... kaynaklanıyordu bunlar. evlendiğimizde benimde hoşuma gitmeyen aşırı bir samimiyeti vardı eşimle, uyardım mesafe koymasını istedim tekrarlamadı.
eltim saygısızca bir laf ederdi kaynanama yada eşime, şaka yapıyor der gülerlerdi, ciddi söylesede şakaydı der savunurlardı ama ben en ufak bişey desem eşim alınır ailemi istemiyorsun diye sorun ederdi, ben baktım olmuyor sustum, hiç takmamaya başladım, asgari sınırlarda sürdürdüm ilişkimi, kimseyi sevmek zorunda değilim varsın onlarda beni sevmesin dedim. mecburen görüştük mecburen sıktım dişimi ama hiç samimi olmadım, beni sessiz sakin konuşmayı sevmeyen hatta hiç muhabbeti olmayan biri olarak bilirler, bu sayede... zamanla onlarda beni böyle kabullendi...

yasemin kim :26:

böyle düşünme o gün senin en mutlu günün

nişandan önce sözlünle detaylı bir şekilde bu konuyu konuş,korkularını anlat

koysun mesafesini ve en güzel gününüzü doya doya yaşayın

sözlümle bunu konustuk anlaştık bana hakverdi zaten ama bu kadın yapışkanın teki sözlüm onu arayıp mesafeli olalım bundan sonra gbilernden bi konusma yaptıı halde nişan için korkuo yengesinin tevrlarndan demekki laftan anlamıo kadın demişlerdi zaten herkes ona uysun ister kmseye rahat vermes hep kendini önplana atar falan die ah ahhh dertli basım:)
sinrden gülüorum artık ya

kaynananın kayınpederinin sevgisini kazanman şart mı? asgari ve saygılı bir ilişkiye razı olup sedefi çok sevsinler her gözrüşmemizdede ondan bahsedip dursunlar kafamı şişirsinler hı hı deyip, dinleyeyim uykum gelsin, sabredip, gece evime döneyim kapımı kapatayım hiiiç kafama takmadan yaşayayım diyemez misin?
valla bizimkiler neden bahsederse bahsetsin benim canım sıkılıyor sabırla bekliyorum zaman geçsin de evimize gidelim diye onun için mevzu ister eltim olsun ister ayşe fatma yeterki ben olmayayım diyorum...
benim eltimde ailenin 1 numarasıdır, ilk gelin olmasından, aynı evde yaşamalarından, iyi geçinen samimiyetleri olan kişiler olmasından vs... kaynaklanıyordu bunlar. evlendiğimizde benimde hoşuma gitmeyen aşırı bir samimiyeti vardı eşimle, uyardım mesafe koymasını istedim tekrarlamadı.
eltim saygısızca bir laf ederdi kaynanama yada eşime, şaka yapıyor der gülerlerdi, ciddi söylesede şakaydı der savunurlardı ama ben en ufak bişey desem eşim alınır ailemi istemiyorsun diye sorun ederdi, ben baktım olmuyor sustum, hiç takmamaya başladım, asgari sınırlarda sürdürdüm ilişkimi, kimseyi sevmek zorunda değilim varsın onlarda beni sevmesin dedim. mecburen görüştük mecburen sıktım dişimi ama hiç samimi olmadım, beni sessiz sakin konuşmayı sevmeyen hatta hiç muhabbeti olmayan biri olarak bilirler, bu sayede... zamanla onlarda beni böyle kabullendi...

mesele sedefi çok sevmeleri deil haksızlık yapmaları ayrıca sürekli olarak baskalarına yapılan övgüyü dnlemek sorunda deilimki ben sedefi dinlemek sedefle urasmak içinmi evleniorum kaynanamın kaynpederimin beni sevip sevmemesine gelince normal davransınlar sevip sevmemelri umrumda deil sevdiklerinide düşünmüorum ztn sennde allah yardımcın olsun

sözlümle bunu konustuk anlaştık bana hakverdi zaten ama bu kadın yapışkanın teki sözlüm onu arayıp mesafeli olalım bundan sonra gbilernden bi konusma yaptıı halde nişan için korkuo yengesinin tevrlarndan demekki laftan anlamıo kadın demişlerdi zaten herkes ona uysun ister kmseye rahat vermes hep kendini önplana atar falan die ah ahhh dertli basım:)

canım sözlün neden bu kadar korkuyor

yani çok mu yüzsüz,çok mu çirkef

uyarınca rezillik çıkarır o yüzden mi korkuyor anlamadım ki

benim 3 görümcem var,Allah düşmanımın başına vermesin onlar gibisini

ama eşim masaya yumruğunu vurduğunda hiçbirisi ağzını açamaz

sözlünün ağırlığını koyması lazım

bu durumda senin mesafeni korumaktan başka yapacağın birşey yok

canım sözlün neden bu kadar korkuyor

yani çok mu yüzsüz,çok mu çirkef

uyarınca rezillik çıkarır o yüzden mi korkuyor anlamadım ki

benim 3 görümcem var,Allah düşmanımın başına vermesin onlar gibisini

ama eşim masaya yumruğunu vurduğunda hiçbirisi ağzını açamaz

sözlünün ağırlığını koyması lazım

bu durumda senin mesafeni korumaktan başka yapacağın birşey yok
sözlüm yengesinin samimi tavırlara devam edeceğini benmde nişan mişan dinlemeyip kavga çıkaracağımı düşünüoda ondan korkuo he bi sebebi daha olabilir sert bi şkldfe kendisi tepki veremycei için ben orda nişanı boucam baska bişi gelmio aklıma

canim kusura bakma ama nisanlininda korktugu seyler vardir da ondan oda oyle davraniyordur...
bugun ben karsimdaki insana bana davranma seklini veririm,nasil davranirsam oyle karsilik gorurum..
gerekirse tartismada ciksin bence bu olaya bir son verin biran once...

sen nisan gunune kadar ve nisandan sonra hep süpheylemi yasayacksin..

ay bizimkilerde bir başka yengeyi böyle anlata anlata bitiremezlerdi, onunla baş edemeyeceğimi beni çok zorlayacağını falan söyleyip böyle ön yargı yaratmışlardı bende böyle gözümde büyütmüştüm sonra görünce ay bumuymuş demiştim. bir kaşık suda boğardım ben onu da rezillik olmasın dedim kibarca hallettim:))

canım sedefle aynı ortama gelmemişsin daha onu tanımadan başkalarının anlatımıyla gözünde büyütmüşsün, belki 2-3 lafla susturacağın biri çıkacak bilemezsinki şimdiden böyle düşünürsen baştan kaybedersin bi sakin ol bakalım.
bırak o bi terbiyesizlik yapsında ozaman düşünüp verirsin ağzının payını, şimdiden plan yapıp kafanı bunlara takma.
ama nişanını rezil etmesinden korkuyorsan nişan gününden önce mutlaka bu kadınla tanış, fazla kalabalık olmayan bir ortamda bir ayara gel, kendini göster gerekirse, saçlalarsa oracıkta koy tavrını. ya sertçe "sen evli barklı karınsın kaynınla bu ne biçim davranış bu ne terbiyesizlik" de yada samimiyetle uyaran kız pozunda "anlıyorum çok samimisiniz böyle yapıyorsun ama çocuk değilsiniz elalem ne der benim ailemde olsan cinayet çıkardı bu nasıl davranış dikkat et" falan de... ama kafana takıpda en güzel günlerini rezil etme...

Ne biçim gelin bu sedef,gece gece midemi bulandırdı.
Kendini aile boyu gelin falan mı sanmış, kaynanan da ayrı bir mesele "bir gelinim olsun hem bize hem oğullarıma yeter" mantığında.
İlle de bu aileye gireceğim ben diyorsan, senin değil nişanlının tutumunu kafaya tak, Sema'nın kocası gibi seni koruyup sedefciği ve ailesini karşısına alabilecek mi bakalım.

Son düzenleme:
haklısınız hepiniz haklısınız ya normalde melek olan kaynanam ve kayınpederim önmde dönen kızı gbi kollayan bu insanlar söz konusu yaseminoldumu bi ayrımcılıktr gidior deli olucam düşün düşün kafaı yedim kimse umrumda deil farkındayım sözlüme işdüştüünün elnden gelenide yapıcak biliorum ama elinden gelen bizim için yeterli olacakmı onu kestremiorum 1 ay sonra nişanım var büyük bi nişan yapıcaz salonumuz falan tutuldu nişanlanırkende yengesiyle aliyi gözleyememki ama tedrginim nişan gnümde bile sedef yapıp edip mutlu olurken ben oturup aglıycam die düşünüorum yada iice paranoyakmı oldum bilmiorum bildiim sinrlermn harab olduu hadi normal zamanda iş sözlüme düştü ya nişanda nabcaz biz kendi mimi düşüneym akrabalarım nasıl kınar samimi olursa onumu düşüneim şaşırdım

Yasemin kim oda başka birimi?

sözlüm yengesinin samimi tavırlara devam edeceğini benmde nişan mişan dinlemeyip kavga çıkaracağımı düşünüoda ondan korkuo he bi sebebi daha olabilir sert bi şkldfe kendisi tepki veremycei için ben orda nişanı boucam baska bişi gelmio aklıma

Sözlünün korkması bana hiç normal gelmedi

Allah yardımcınız olsun

çok fena bi konuymuş ya :S geçmiş geçmiş tabi semalar nasıl görüşüp konuşmuyorsa sizde oyle yapın sözlün tavrını alsın, iş sözlünde biter bencede...

sözlünde sedefte hatalı..öyle yenge kayın işilkisi olurmu hiç..
biraz ağır olmalılardı bana göre..
iş sözlünde biter..muhattaba nie alıyoki..
ağılrıgını koysun sorun kalkar bak gör..
sense onun söyledklerne kulak asma kale alma..ciddiye almayın yaa...böyle mesafe kurun bu kadar stres yapmaa..

Son düzenleme:
kesinlikle iş sözlünde bitiyo
alıcaksın karşına konuşucaksın rahatsız olduğun şeyleri
o da ona göre davranıcak
bu kadar basit

sedef LAKAPLI kişinin kaynana ve kayınpederine yalakalık yapmasını sen neden sorun ediyorsun ki.. forumdan öğrendiğim kadarıyla daima erkek ailesiyle mesafeli düzeyli olmak lazım.. fazla samimiyet er ya da geç bir yerden çatlak veriyor. çok muhabbet tez ayrılık misali.. sen onun gibi olmayıp, onun "sözde" samimiyet adı altında yaptığı rollere aldırış etmeyip belli bir mesafede olman ileride çok işine yarayacaktır emin olabilirsin.. sözlüne gelince... oyun ya da değil nihayetinde uygun kaçmayan şeyler yapmış.. bunun doğruluğu asla savunulamaz.. lakin olmuş deyip yapılacak olana gelirsek; sözlünden mesafeli olacağına dair sorunsuz bir garanti almalısın.. çünkü ben zamanında böyle diyaloglar içerisinde bulunan yenge-kayın kişilerinin bahsi geçen mesafeyi kuracaklarını sanmıyorum.. evlendikten sonra da sen davranışlarınla araya bir duvar örersen, bu duvar eşinin de duvar örmesi anlamına gelecektir bir süre sonra..

eşinin karşısında sözlümün dizlerine yatar tv izlermiş sedef ve eşi en ufak bi tepki kıskançlık vs göstermesmiş bunları nerden bildiime geince benm saf sözlüm ilişkimizin basında benm neler düşüneceimi kestremeden bak yengemle ne güzel ilşkimiz var abla kardes gbiiz gbilernden anlatmıstı herseyi

o kendince abisi askerde olduu için yengesini mutlu etmeye adamıs kendini aman üzülmesn aman abimin emaneti die bide bilinçli bi insan deil sözlüm 18 yasında olmuş bu olaylar suan 25 inde ve ne düşüncemi kestremedn kendi anlattı bana bunları

çok ilginç bir ilişki. Kusura bakmayın ama her yönden mutlu etmeye çalışmış olmasınlar eltilerini? Benim aklıma ilk gelen bu oldu? Hem o nasıl kaynanaki korkması sebebiylede olsa kayınlarıyla aynı odaya yatırıyor bitanecik gelinini? Madem bunda ne var diye düşünüyor, o kaynanaya sorulmazmı? "sedef senin kocanla neden yatmadı korktuğunda da kayınlarıyla yattı? sonuçta kayınpeder yaşlı başlı belkide heybetli adamdır daha iyi korurdu:)"

yaa bence şu da çok ilginç;neden sözlün sana bunları anlatıyor?
aynı odada yatmışlar,yok el ele tutuşma oyunları!!!(ne demekse)oynamışlar..neden bunları anlatıyor ki???
yanlış bir şey olmamış diyelim ama yanlış anlaşılabileceğini kestirecek zekası yok mu?
insan sözlüsüne böyle şeyler anlatır mı?
çok saçma..
kaynananla sedefle ilgili tartışmışsın.bu mutlaka sedefin kulağına gitmiştir.şimdi daha çok üzerine gelecek
ama bence kusura bakma da sözlün bu durumdan pek rahatsız gibi gelmiyor bana.eğer olsaydı bunu dillendirip geçmişte olanları sana anlatmak yerine sedefle mesafe koyardı araya

Sedef'in size ne zararı olabilir bu saatten sonra? Şehir ayrı şehir.. Evli barklı kadın..

Ben olsam maziyi sindiremezdim. Neden? 18 yaşında bir erkeğin kafasının büyük bölümü cinselliğe çalışır. Hele 19 yaşında, evli ama kocasının yanında olmayan bir kadın.. Allahım.. Çocuğun hayallerini düşünemiyorum bile..

Benim kaldıramayacağım bunlar olurdu, o adamı içim kabul etmezdi. Sen maziyi sindirdiğine göre, gelecekten korkmana gerek yok.

cem yılmaz geldi mi aklınıza?
"bizi (ünlüleri kastediyor) marjinal zannediyorsunuz ama asıl marjinal olan kadın programlarındaki hikayeler"
diyerek yaptığı geyikler...

Back
X