Canım beni yanlış anlama kimseninde günahını almak istemem ama sözlüm sedeften korkuyor diyorsun samimiler hayatım diyor diyosun ve hatta sözlüm bana sedefi savunuyor diyorsun:26:acaba sedefin kocası askerdeyken sözlünde bekarken aralarında birşey yaşanmış olabilirmi?Benim okuduklarımdan sonra aklımda bu düşünce oluştu:26:
Bende sen gibi düşünüyorum.Birşey var bunun altında.
nedeni sema nişanlanınca sedefin onu arayıp sürekli fatih (semanın eşi)le böyleydik fatih abim bana sarılır teselli ederdi yok ışıkları kapatr şakalr yapardı falan die anlatması ayrıca bu sedef hanım kayınvalideme demişki zamanında sema ya hediyeler al ne sitiosan yap ama benm gbi sevmeyin onu sevgisinizi kıskanıorum paylaşamam demiş kaynanam anlattı bunu bana hani gör bizi nasıl sevio gbilernden ay deliricem ya benyolarım bu sedefi
Maşallah sedefin 3 tane kocası var gibi davranıyor.
sözlüm cidden saf yoksa ben bunca sei yutabilrimiydim emnmki basına ne geliosa saflıından gelio anlayamıo bişileri illa sölicem illa kavga çıkarıcam oda öle bi insan işte:S
ne safı canım? Erkekler hiç bu konuda saf olur mu? İnsan yengesinin dizine yatar mı? El şakaları yapıyorlardı diyorsun.Bu el şakaları bedene değen şeyler anla işte.
ben bune yola çıktım çok çabalarla çok şeyler atlatarak geldik bu gnlere fikrlernize saygı duyuyorum elbette ama sözlüm herkesin bırakıp gttii zamanlarda bile vardı her zaman sevgisini hissettim hep güven verdi bana tüm bunlara ragmen ben bu yoldan dönmek istemiorum sadece o sedefe karsı nasıl davranıcaımı nasıl tavır alacaımı bilmek istiorum bu konuda fikrler verrsenz çok sevnirim
Sözlüne diyeceksin. Senin yapabileceğin bişi yok. Sema bile başaramamış. Sen başarasın.
konu sahibesi,
bugün bu ilişkiler içinde bulunan hanım yarın olurya senin sözlünle ilişkimiz vardı diye ortaya çıkarsa o zaman ne yapacaksın bu sözlü bu aile ve bu eltiyle evlilik yürümez evlendiğinde hep acabalar ve ön yargılar olucaktır kafanda sürekli huzursuz olabilirsin kafanda sürekli bu olayları düşünerek ne kadar mutlu olabilirsinki......
hep şüpheyle yaşamak....
sedefin sürekli araması...
Canım, bitanem demesi...
Nasıl yutuyorsun bunları? Saflıgından yutuyorum diyorsunda be güzelim. Orda sert çıksana herkes kendi kocasına canım cicim desin.
Bu ne iğrenç bi ilişkidir.
Sözlünde istemem yan cebime koy olmuş.
Askerdeyken kesin bişeyler olmuş.
Yoksa bu kadar korkmaz bi insan.
Madem bu denli korkacak bişisi yok sert bir dille uyarsında görelim.
Yenge kardeş muhabbetide neymiş..
Hiç duymadımda görmedim.
Benim annem evlendiğinde amcam 4 yaşındaymış.
Şimdi 28 yaşında.
Ve asla sizin gibi şeyler olmadı aralarında.
Ne demek ya canım bitanem nerdesin gel bekliyorum demek?
Ağzının ortasına bir tane tokat patlatacaksın olacak bitecek.
Aklını kullan aklını