fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardım edin lütfen

hayret bişey ya, ne insanlar var, eltin sanki kaynına değilde eşine sesleniyor, hayatım , birtanemmiişşş
bence sen sözlünle konuş, benim hitap edecegim şekil kimsenin sana hitabını istemiyorum, hayatım yada birtanem bana özeldir, ben öyle çok laçkalıgı sevmem, düzgün seslensin sana, ben senin abine hayatım, bebegim diyebilirmiyim, diyemezsem oda benim koca adayıma öyle söyleyemez, ne yap ne et düzelt, ben el atarsam şimdi sedefle kötü olurum , buna gerek yok
de bakalım,

Sedef adlı şahsiyeti niye şımartmışlar ki yani okudum sinir oldum duruma!!! Senden önce yaşananları artık bildiğine göre sen sözlünle ciddi bir konuşma yap. Diğer arkadaşların da dediği gibi tavrını koy, gerekirse durum senin istediğin pozisyonu alana kadar tavrını takınmaya devam et. Olay sözlünde bitiyor ama olayın sözlünde bitmesi olayı da sende bitiyor. Kesinlikle Sedefle arana ciddi bir mesafe koy sen 21 sin diye bıcıkbıcık konuşursa olgun ve mesafeli cevaplar ver. Her konuşulan konuya dahil olmamaya çalış, saygılı ve mesafeli yaklaş. Karşılarında deneeyimsiz ve kolay lokma bir kız olduğunu düşünmesin kimse :68:

Sedef'in size ne zararı olabilir bu saatten sonra? Şehir ayrı şehir.. Evli barklı kadın..

Ben olsam maziyi sindiremezdim. Neden? 18 yaşında bir erkeğin kafasının büyük bölümü cinselliğe çalışır. Hele 19 yaşında, evli ama kocasının yanında olmayan bir kadın.. Allahım.. Çocuğun hayallerini düşünemiyorum bile..

Benim kaldıramayacağım bunlar olurdu, o adamı içim kabul etmezdi. Sen maziyi sindirdiğine göre, gelecekten korkmana gerek yok.

kesinlikle katılıyorum..
bildiklerinize rağmen hala dert ettiğiniz ve korktuğunuz şey sedefin sizi alt etmesi, herkesin sedefi sevmesi (!)
oysa asıl sorun, sözlünüzün ve ailesinin değer yargıları..

kesinlikle katılıyorum..
bildiklerinize rağmen hala dert ettiğiniz ve korktuğunuz şey sedefin sizi alt etmesi, herkesin sedefi sevmesi (!)
oysa asıl sorun, sözlünüzün ve ailesinin değer yargıları..

Kadın evli barklı ve uzakta olabilir ama her geldiğinde "ben geldim nerdesin vs" gibi pek samimi davranıyor anlaşılan kızın sözlüsüne karşı. Bu tip davranışlara az miktarda dahi olsa maruz kalan kişi üzerinde garip bir his kalır. Yani kendinizi kızın yerine koyun bir.. Herkes sinir olur.

Kesinlikle burada ciddi ve olgun bir tavır takınman gerekiyor tüm aileye karşı. Çizeceğin imajın kalıcı sonuçları olacaktır.

Kadın evli barklı ve uzakta olabilir ama her geldiğinde "ben geldim nerdesin vs" gibi pek samimi davranıyor anlaşılan kızın sözlüsüne karşı. Bu tip davranışlara az miktarda dahi olsa maruz kalan kişi üzerinde garip bir his kalır. Yani kendinizi kızın yerine koyun bir.. Herkes sinir olur.

Kesinlikle burada ciddi ve olgun bir tavır takınman gerekiyor tüm aileye karşı. Çizeceğin imajın kalıcı sonuçları olacaktır.

ben kendimi konu sahibinin yerine koyunca sedefe sinir olmam, sözlüm de bunlara izin vermiş nasıl bir adamla sözlendim,
nasıl bir aileye düştüm diye hayıflanır aileye karşı olgun tavır takınmayı değil, toptan bu ilişkiyi bitirmeyi düşünürüm..

evet ya. Geniş ozaman aile ne diyim.

gelin ile kaynı aynı oda da yatıran kaynanaya ne demeli?

Affedersiniz ama ahlaksızlık bu

valla kaynana yatırdıysa, kayınpeder niye sesini çıkarmıyor, ana baba sesini çıkarmıyorsa niye oğlan yengesiyle yatmaktan rahatsız değil, oglan rahatsız değilse yenge nasıl kaynıyla yatmaktan memnunn, allah allah ne saçma sapan bi düzen leri varmış, anlamadım

Daha yasın cok genc sözlünle konusup, anlasmadan sakın ciddi bir adım atma.
Cünkü anlattıkların hic normal seyler degil!
Benim de sevgilimin yengesi var, cok sever yengesini sakalasırlar falan ama aralarında kac yas var.
Onlar evlendiklerinde benimki daha ilkokula gidiyormus ki, ne olursa olsun bu kadar lackalasmıs iliskiler bana dogru gelmiyor.
Nasıl bir kocası varmıs onun? Yanındayken erkek kardesi' nin dizine yatıyor, canım, cicim, hayatım diyebiliyor..
Burnuma kötü kokular geliyor.. :26:

Canım, yazdıklarını hayretle okudum.

Bu kadın gördüğüm kadarıyla ailenin tüm erkeklerine sahip çıkmış. Bu nasıl bir kadindir? Aynı odada yatmaları ise ayrı bir şaşkınlık konusu. Diyecek bir şey bulamıyorum beyin damarlarım tıkandı resmen.

Bence bu kadını acilen hayatından çıkartman lazım. Sorsan 'kardesim gibi goruyorum' der. Külahıma anlatsın. Resmen 2 kardeşe de is olmuş.

Esine de bu durumu icinde sindiremedigini ve görüşmek istemediğini söylemen lazım. Aksi takdirde bu kadın senin basını Cook ağrıtır. Yazıklar olsun böyle basit kadınlara!

Konu sahibi, 18 yaşında bir kayın ve 19 yaşında yengenin ranzada yatarken el ele tutuşmaca oynamasını, tv izlerken yengenin kaynının dizlerine yatmasını, gece aynı odada kalmalarını, bitanem, hayatım diye hitap etmesini sindirmişse, "Ben geldim, neredesin" demeye mi takılması çok anlamlı değil, değil mi?

Son düzenleme:
Amade cim benim ne yapman gerekiyor yerine müstakbel koca adayınızın yapması ne gerekiyor diye kendinize soru sormanız daha doğru olur.Neden sen yıpranıp kafaya takıyorsun anlamadım. Önce nişanlınınıza bu konuda güzel bir ayar çekin. Bu tür davranışlarından hoşlanmadığını açıkca söyleyin hatta ileri gidin yanlış anlaşılmaya kadar varsın. Yengesini savunacaktır tabi savunsun yaşanmışlıkları var bir kalemde ayar çekilemez yavaş yavaş halletsin.

Son düzenleme:
nasıl bir aileki bu duruma tepkisiz kalmışlar.tv karşısında karısı kaynının dizine yatıyor hayatım cicimli konuşuyor kocası nasıl kıskanmıyor.birde onları zevklenmi izliyor.şoklardayım.ben böyle kocadan şüphe duyarım.sedef kaynınla aynı odada yatana kadar kaynanasınla aynı odada yatsaymış.kaynanada normal değil büyük olarak mudale etmesi gerekirdi. geline kırılmasın diye birşey söyleyemiyorsa oğullarına söyleseymiş.kayınları sedefe karşı her yakınlaşmasında sert dursaydı bu kadar yüz bulamazdı.benim eşiminde bir akrabası var erkeklerle konuşurken hep cilveli konuşuyor.bununda herkez farkında.zannedersem sizin eltinizdede fazlasınla cilve var.ben kaynananızla eltinizin arasındaki diyaloğu merak ettim.onada göremceniz varsa onlarada bu kadar içten ve sıçak davranıyormu.kaynananıza sürekli sarılır dizine yatarmı canımlı cicimli konuşurmu.yoksa kayınlarınamı özellikle böyleyakın.

Son düzenleme:
Canım beni yanlış anlama kimseninde günahını almak istemem ama sözlüm sedeften korkuyor diyorsun samimiler hayatım diyor diyosun ve hatta sözlüm bana sedefi savunuyor diyorsun:26:acaba sedefin kocası askerdeyken sözlünde bekarken aralarında birşey yaşanmış olabilirmi?Benim okuduklarımdan sonra aklımda bu düşünce oluştu:26:

Bende sen gibi düşünüyorum.Birşey var bunun altında.

nedeni sema nişanlanınca sedefin onu arayıp sürekli fatih (semanın eşi)le böyleydik fatih abim bana sarılır teselli ederdi yok ışıkları kapatr şakalr yapardı falan die anlatması ayrıca bu sedef hanım kayınvalideme demişki zamanında sema ya hediyeler al ne sitiosan yap ama benm gbi sevmeyin onu sevgisinizi kıskanıorum paylaşamam demiş kaynanam anlattı bunu bana hani gör bizi nasıl sevio gbilernden ay deliricem ya benyolarım bu sedefi
Maşallah sedefin 3 tane kocası var gibi davranıyor.
sözlüm cidden saf yoksa ben bunca sei yutabilrimiydim emnmki basına ne geliosa saflıından gelio anlayamıo bişileri illa sölicem illa kavga çıkarıcam oda öle bi insan işte:S
ne safı canım? Erkekler hiç bu konuda saf olur mu? İnsan yengesinin dizine yatar mı? El şakaları yapıyorlardı diyorsun.Bu el şakaları bedene değen şeyler anla işte.
ben bune yola çıktım çok çabalarla çok şeyler atlatarak geldik bu gnlere fikrlernize saygı duyuyorum elbette ama sözlüm herkesin bırakıp gttii zamanlarda bile vardı her zaman sevgisini hissettim hep güven verdi bana tüm bunlara ragmen ben bu yoldan dönmek istemiorum sadece o sedefe karsı nasıl davranıcaımı nasıl tavır alacaımı bilmek istiorum bu konuda fikrler verrsenz çok sevnirim
Sözlüne diyeceksin. Senin yapabileceğin bişi yok. Sema bile başaramamış. Sen başarasın.
konu sahibesi,
bugün bu ilişkiler içinde bulunan hanım yarın olurya senin sözlünle ilişkimiz vardı diye ortaya çıkarsa o zaman ne yapacaksın bu sözlü bu aile ve bu eltiyle evlilik yürümez evlendiğinde hep acabalar ve ön yargılar olucaktır kafanda sürekli huzursuz olabilirsin kafanda sürekli bu olayları düşünerek ne kadar mutlu olabilirsinki......

hep şüpheyle yaşamak....

sedefin sürekli araması...

Canım, bitanem demesi...

Nasıl yutuyorsun bunları? Saflıgından yutuyorum diyorsunda be güzelim. Orda sert çıksana herkes kendi kocasına canım cicim desin.

Bu ne iğrenç bi ilişkidir.

Sözlünde istemem yan cebime koy olmuş.

Askerdeyken kesin bişeyler olmuş.

Yoksa bu kadar korkmaz bi insan.

Madem bu denli korkacak bişisi yok sert bir dille uyarsında görelim.

Yenge kardeş muhabbetide neymiş..

Hiç duymadımda görmedim.

Benim annem evlendiğinde amcam 4 yaşındaymış.

Şimdi 28 yaşında.

Ve asla sizin gibi şeyler olmadı aralarında.

Ne demek ya canım bitanem nerdesin gel bekliyorum demek?

Ağzının ortasına bir tane tokat patlatacaksın olacak bitecek.

Aklını kullan aklını

yuhhhhhhh yani yok böle biişi olamaz bu kadar rahatlık nerden geliyo töbe töbe dünyada neler varmış bu kk de gördüm ya

aynı sei bana kendi öz ablamda söledi ama sanmıorum öle bişiy olduunu konduramadıımdan deil sözlümün kişiliini bildiimden o kendince abisi askerde olduu için yengesini mutlu etmeye adamıs kendini aman üzülmesn aman abimin emaneti die bide bilinçli bi insan deil sözlüm 18 yasında olmuş bu olaylar suan 25 inde ve ne düşüncemi kestremedn kendi anlattı bana bunları

e sende diyosun 18 yaşındayken olmuş diye, tam cahil ve kanlarının kaynadığı bi yaş, yengesini nasıl mutlu etmiş bilemedim, ayrıca el tutuşmaca oyunu ne yaa onada takıldım 26 yaşındayım hiç öyle bi oyun duymadım fingirdeşmenin adı bu mu oldu

Konu sahibi, 18 yaşında bir kayın ve 19 yaşında yengenin ranzada yatarken el ele tutuşmaca oynamasını, tv izlerken yengenin kaynının dizlerine yatmasını, gece aynı odada kalmalarını, bitanem, hayatım diye hitap etmesini sindirmişse, "Ben geldim, neredesin" demeye mi takılması çok anlamlı değil, değil mi?

Eski eşiyle yılbaşını geçiren kisiye son derece hak verirken, bu olaya da aynı çerçeveden bakmanızı beklerdim.

Ufku geniş, seviyeli bir kişilik olarak..

ortaya bi teori atıcam katılan olur katılmayan olur yuh diyen olur bilemicem, başlıyorum, bence eşi askerdeyken bu kız kayınlarından biriyle muhtemelende konu sahibinin eşiyle bişeyler yaşadı kayınvalide kayınpederde durumun farkında, kız cazgır olunca bişeyde diyemediler neticede oğulları askerde karıma böylemi sahip çıktınız dicek, ya da iki kardeş birbirine gircek, sedefte çıkıp o bana saldırdı falanda diyebilir beklerim o kızdan, suyuna gitmişler, kaynı askerden gelince durumlarını garipsemesin diye oğlum bak sen yokkende bunlar samimiydi kardeş gibiydiler bak bizde yanlarındaydık diye onuda telkin etmişlerdir, şimdide bu kızı alttan alıyolar derdimizdir çekeriz diyolardır ele güne karşı, neticede yaşlı insanlar genelde şımarıklığı sevmez, bunlar olabilecek şeyler, nişanlın sedeften niye korksun aksi halde, çokmu zor araya mesafe koymak, bak diğer eltin çekmiş kocasını falan, niye çünkü adamda eşine destek, valla bu işe senin ailen ne diyo bilemicem ama benim ailem çok garipserdi ve beni vermezdi babam, samimiyet var laçkalık var, bu ailenin mezhebi fazla geniş çok sorun yaşarsın bence, perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler

Back
X