fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardım edin lütfen

Bu sitede erkek üye sevmiyoruz.Adı üstünde " Kadınlar" Kulübü:kkk::20:

Biz ne anlatıyoruz sen nerdesin be arkadaş?

Hala kayınvalidenin Sedefle olan iişkisini konuşuyorsun(Ki bence kıskanıyorsun)
Senin nişanlın saf,kaynın saf bir tek Sedef şeytan değil mi?

Bence de:) Saf demek az kalır.

Hem arkadaşım bana kalırsa sen bu adamdan vazgeç. Neden dersen kendinden 1 yaş büyük, kocası askerde(özlem duyan:)) ve ışığı kapatıp kendiyle "el ele tutuşmaca oyunu" oynayan, sarılan kısacası bence aranan yengeye birşeyler yapmadıysa yada en azından yakınlaşmadıysa erkekliğinde problem olabilir=) Madem eminsin birşey olmadığından bir de bu açıdan bak?=)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hem arkadaşım bana kalırsa sen bu adamdan vazgeç. Neden dersen kendinden 1 yaş büyük, kocası askerde(özlem duyan:)) ve ışığı kapatıp kendiyle "el ele tutuşmaca oyunu" oynayan, sarılan kısacası bence aranan yengeye birşeyler yapmadıysa yada en azından yakınlaşmadıysa erkekliğinde problem olabilir=) Madem eminsin birşey olmadığından bir de bu açıdan bak?=)

Ne kadar abartmışsınız.. Konunun iktidarsızlıkla ne alakası var Allah aşkına?

O zaman her tahrik edene saldırsın erkeğimiz? Bu mu yani erkekliğin ispatı?

Ne kadar abartmışsınız.. Konunun iktidarsızlıkla ne alakası var Allah aşkına?

O zaman her tahrik edene saldırsın erkeğimiz? Bu mu yani erkekliğin ispatı?

Tabi ki hayır. Farkettiyseniz her söylediğimin sonunda gülücük var. Konu sahibi hiiiiiç bir şekilde toz konduramadığı için sözlüsüne biz ne desek boş. Nasıl olsa hiç birini kabul etmeyecek, ti ye almak diyeyim siz nasıl anlarsanız?

bu kadar da konu saptırılmaz yaniii..:51:

aşkı memnu" halt etmiş bu konunun yanında:53: bu ne yahu nasıl bir lakaytlık ,nasıl aile ilişkisi...
bunları nasıl hazmedip sözlünüze ve ailesine güveniyorsunuz? anlamadım...

ben arada yazılanları okumadım sadece konu sahibinin paylaştığını okudum ama benimde eşimin 19 yaşında erkek kardeşi var beni çok seviyor ben de onu çok iyi anlaşıyoruz alışveriş yapar gezeriz beraber abisinden çok beni arar konuşuruz samimiyiz yani bana sevgilisini anlatır düşümcelerini anltır dertleşiriz yeri gelir sarılırda ama ben bu olanları eşimin kerdeşi nişanlanınca ya da evlenince kalkıp kıza anlatacak değilim ayrıca neden böyle bir şey yapılır ben anlamadım yani :S ve mutlaka mesafe koyarım ki oda koymalı diye düşünüyorum :):):):)

Tabi ki hayır. Farkettiyseniz her söylediğimin sonunda gülücük var. Konu sahibi hiiiiiç bir şekilde toz konduramadığı için sözlüsüne biz ne desek boş. Nasıl olsa hiç birini kabul etmeyecek, ti ye almak diyeyim siz nasıl anlarsanız?

bu benm açtığım ilk konu yeni üyeyim benm yaptığım sözlüme toz kondurmamak deil ama sizde yorumlarda çok aşırıya gitmedinizmi oturup bi benm yerime koysanız kendinizi ne demek yengesiyle ilşkisi varmıs yoksa saldırmadıysa sorun varmıs terbiyeni takın burda konuyu açan benm ve benm şikayetim yalnızca sedef demedm hiç bişeklde dier olayları tepkilerde çok aşırıya kaçtıımda sözlümün bana onu savunduunu bu kısa ailedeki kmsenn dur demediinide anlattım yani her seyyle herkesle ilgili içimi döktüm ama çocuk deilim kusura bakmayın güvenmediğim biriyle yola çıkacak halm yok siz ne dersenz deyin ben eminm tüm yaşanan saçma ilşkiye ragmen aralarnda sizin dediğiniz anlamda bi ilişki yaşanmadıına insanların dertleryle dalga gecmeyi kendinize yakıstırıosanız buyrun devam edin

*Sözlün yengesiyle aynı odada uyumuş olmayı, geceleri ışığı kapatıp sarılmalarını, yengesiyle elele tutşmaarını, hayatım canımlı konuşmalarıi yengesinin tv izlerken dizinde yatmasını normal bulan birisi ve sen bunları yutabilirim diyorsun hadi onu geçtik diyelim geçmiş geçmişte kaldı.

*Sedef in nasıl bir kadın olduğu ortada ve değişmeyecek sözlüne karşı yılışıklığa devam.

*Kaynana ve kayınpeder her sorunda sedefi savunacak ve sen daha şimdiden 1-0 yenik başlamışsın sedefi kıskanan gelinsin onların gözünde

*Sözlün sedefin yanlış hareketlerinde onu kesin ve sert bir dille hiçbir zaman uyarmayacak sedef her fırsatta seni sinir edecek samimi davranışlar sergileyecek sözlüne karşı.

*Sen sedef in davrannışlarından rahatsız olduğun için mümkün olduğunda az görüşmek isteyeceksin onunla aynı ortama gelmemek için eşiylede görüşmeyeceksin.Bu durumda sedef eşini dolduracak abiside eşine tepki gösterecek bu durumda yine sen arada kalıcaksın.

*Sözlün bir kadın kendine karşı yanlış hareketlerde bulunduğunda onu uyaramıyorsa tersleyemiyorsa ileride sakın olaki biri sırnaşmasın yoksa sonunu kötü görüyorum mazallah kırılmasın diye terslememek için evlendikten sonra eşini kadınlar çok rahat kandırır.

Sen şimdi tüm bunlarla başedebileceğini kestiriyorsan yoluna devam et.Burada kimse senin kötülüğünü istemiyor.Biz seni ve sözlünü anlattığın kadar tanıyoruz.Neden mutlu olacak bir çifti ayırmak gibi bir çabamız olsun ki?Bundan ne gibi bir çıkarımız olabilir.Buraya yazdığın her ayrıntıyı ailenden güvendiğin biriyle mutlaka paylaşmalısın onlar seni doğru yolda yönlendirecektir.

yengeye bak.

Sedefin kocası yok mu?

Elele tutuşma falan, aynı odada yatmak.

Namahrem diye birşey var.

Kayına nikah düştüğü için yani o bir yabancı oldugu için o kadar yakınlaşmayı çok kötü buldum.

Sen ondan uzak dur.

Sözlünde görüşmesin.yüz vermesin.

Sözlünde biter iş.

kesinlikle her cümlesine katılıyorum...

bence sedefin kocası gay.kıskanmadığına göre.ve bunu aileden herkeste bılıyor bu durumu örtbas etmek için adama sedefi almışlar.sedefte ilgisizlikten kayınlara sarmış....olan sana olur kaç at sözü at bu ne ya lakayıt ilişkiler...sen hala kaynananın derdindesin...mesleğin var mı da evlenıyorsun paranız var mı kayınvalıdenle mı yaşayacaksınız neye güvendin anlamadım ki...

Back
X