Fikirlerinizi alabilir miyim

gel de bunu nişanlıma anlat.. orta çağdan çıkamamış günümüze gelememiş bir kafa. hiç kullanılmayan pırıl pırıl.. erkek haliyle evin işi mevzusunu tartışır mı bir insan? sana mı düştü ya...

Ayy bu şimdiden boyleyse aşktan gebersen bırak adami ne hali varda görsün. Yoksa sen kölelik yapacaksin

Annemin altın sözünü uyguluyoruz biz;
Herkes gittiği yerde misafirlik yapsın, bana gelene ben hizmet edeyim benim gittiğim de bana hizmet etsin :KK66:
Ev sahibi ev sahipliği yapsın misafir de misafirlikliğini. Valla on numara işliyor, kimse de alınıp gücenmiyor tavsiye ederim.
Ayrıca bu "müstakbel gelinimiz bize hizmet etmeli" kafaları değişsin artık ya!
Bir daha ki sefere bulaşığa falan atılmayın hemen, birkaç parça tabak falan alın götürün mutfağa geri dönün. Soğuk ve mesafeli olmak herzaman iyidir.

@durumsu evli misiniz? sizde bu süreç nasıldı? nasıl davranmak gerekir? hayır bi de uyarınca onun dediğini yapacağımı zannediyor. ben yine her zaman ne yapıyorsam aynısını yapacağım..

@durumsu evli misiniz? sizde bu süreç nasıldı? nasıl davranmak gerekir? hayır bi de uyarınca onun dediğini yapacağımı zannediyor. ben yine her zaman ne yapıyorsam aynısını yapacağım..

Evliyim canim ben nisanliyken hic islerine karismadim ama evlenince cikti foyalari 7 yıl sonra resti cektim ama ben beni bitirdim.senin ki daha simdiden onu yapmadin bunu yapmadin diyormus ki onuda annesi diyordur erkek ne bilir senin yapmadigini.. anasinin agzini kapatamamis. Daha nisanli kiz ne yapacak ki demwmis. Evlenince bu işler küllüm size biner. Yapmazsanizda huzurunuz kacar onun icin salin gitsin. Inanin boyl3 daha iyisinizdir.

bı kere ablanızın okadar ıs yapması yanlıs
sızde yardım eder oturursunuz onlara gıttıgınızde hızmetcı gıbı davranmayın ezerler vallahı benden soylemesı
sıze gelen mısafır de su ıstedımı zor gelmemelı
ayıp bence kalk sen al dıye dusunmek
temızlıgınızı 1 gun onceden yapın yemeklerı sabahtanyapın sonra da aksama kadar dınlenırsınız
ozaman mısafırınızı su ıstemesınden sıkayetcı olacak kadar yorulmamıs olursunuz
:)

5 senelik evliyim kocam su yada herhangi bisey istedigi zaman bir kere bile kalk kendin al dedigimi hatirlamam. Misafirlige gitsek de benden ister. Garip bi sekilde hosuma gider benim benden biseyler istemesi. Neden bilmiyorum gocunmak aklima gelmez :KK74::KK6:

Vallah nisanlina büyük ayip etmissin sonucta misafir o. Missfire denmezki gel kendin al. Hadi evde yalniz olurdunuz kardeslerle felan ozaman belki rahat hareket eder yanina gelir mutfaga kendi suyunu kendi alir. Ama öyle büyüklerin icinde kalcak yanina gelcek su alcak insan cekinir yani.

Bide madem böyle konusacaktin hic girmeseydiniz bulasik isine. Bence kimse kimsenin evinde bulasik yikamak zorunda degil. Eger misafirlerden biri cok yapmak isterse yapar ama kimse kimseden beklememeli. Sonucta o insanlari evine davet esiyorsun yiyip iciyorsun bulasiklari da misafirin yapmasini bekliyorsun karsilik olarak cok yalnis.

Bende misafirlige gitsem hep yardim ederim kalkarim yemege yardim ederim sofra kurmaya bulasiga nedense rahat oturamiyorum yerimde böyle ayaklarim gidiyor kendime engel olamiyorum

Nişanlınız biraz etraf görsüncülük yapıyor gibi geldi. Bizde de öyle bir yere gittiğimizde ya da evde misafirler var ise eşim erkeklik yapar ben de izin veririm abartmadığı sürece. Ama kimseler yokken ne yapması gerektiğini bilir.
Başkalarına hizmet etmek konusuna gelirsek dozunu ayarlayın. Ne kendinizi parçalayın ne de yan gelip yatın.

Back
X