Fikirlerinizi alayım...Sizce hangisi ?

EMSAN Kamelya cok guzel ve agir gorunuyor.HISAR bahama ceyiz setide guzelmis.gormeyeli ne guzel tencereler cikmis.bayildim bu setlere

Son düzenleme:
ben Hisarın Mercury takımını almıştım teflon takım olarak, yani ilk fotodaki Gold olan, onun grisi de çok güzel

hepsi birbirinden güzel bu arada canım Hisar ve Emsan kalitelidir senin buraya eklediklerinin büyük bi çoğunlu hisar ve emsan hatta hemen hemen hepsi diyebiliriz

ben emsanı şu an kullanıyorum evde tefalin teflon tavaları dışında tencere bırakmadım emsanın bu kamelyası ile bide 3 lü güveç seti ile sahan setini aldım valla pilavı falan yapışmıyo acayip çabuk pişiriyor altı çok kalın zaten eline alınca anlarsın bulaşık makinasından çıkınca ışıl ışıl oluyor yanlız o pembe çiçekler resimdeki kadar canlı pembe değil ama çok güzel genede keşke düdüklüyüde ondan alsaymışım emsan yılların markası yeni çıkan markalara güvenmiyorum gende karar senin

emsan'ın kalitesinden hiç şüphem yok zaten :) Çevremde kullananlarda Emsanı çok beğeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…