- 17 Mart 2012
- 6.522
- 2.298
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
İyigünler herkese.. Az önce kuzenimle oğlu geldi, kuzenim 30 yaşında falan oğluda 11-12 civarı, kendisini çok severim keza oğlunu da öyle, ben küçükken oğlunu hep oynatırdım kardeşim gibi severdim ama tabi artık büyüdüm öyle oynamıyoruz , biliyosunuz haziranda lys var harıl harıl ona çalışıyorum+ yarın iki tane sınavım var, şimdi geldiler ve yatıya kalacaklar, ne haber verdiler ne bir şey, hep böyle yapıyorlar ne zaman gelseler ya haber vermiyolar ya da 1 saat önceden arayıp geliyoruz diyolar, hazırlık yapamıyoruz belki uygun değiliz vs.. Babaneme geliyorlar aslında ama orda kalmak işlerine gelmiyor sanırsam babanemin evi eski ev,doğalgaz yok vs. bizim eve gelip banyo yapıyorlar falan hayır asla gocunmuyorum tabi ki gelsinler ama mesela annem yarın maaş alacak ve evde cidden şampuan yok. 1-2 yıkamalık var ki onu ben kullanacaktım yarın okula gidicem, sonra evde yemek yok, cidden maaş yarın alacağımız için evde her şey bitti, sabah kahvaltılık için bile bakkala borç yazdırdık mesela, oğlu da yemek yemiyor zaten 3 öğün tost vs.. yiyo, tost için malzeme de yok. Mahcup oluyoruz haliyle
Bir de kuzenim biraz rahatsız,psikolojik olarak, yani akli dengesi yitik falan değil asla ama arada bayılmaları oluyor, o yüzden hoş tutmaya çalışıyoruz, bir de oğlu sürekli bilgisayarımı istiyor, geçen geldiklerinde verdim ve cidden bilgisayarım bozuldu. Bu bilgisayarı daha yeni aldım 1 aylık falan, ve ben hep bilgisayardan çalışırım dersimi İngilizce bölümüyüm çünkü sürekli kelime ezberleme programları vs. burdan bakıyorum, o da gelmiş oyun oynamak istiyor, çocuk haliyle bir şey diyemem ama of işte.. Belki de haksız yere sinirlendim, kızıyorum şu an kendime böyle düşündüğüm için ama haklı değil miyim sizce? ev hali tam yatıyordum üstüm başım pijamalı hop çatkapı geldiler, annem de yarın arkadaşına kahvaltıya gidecekti arayıp onu iptal etmek zorunda kaldı, zor durumda kaldık yani.. Siz ne düşünüyorsunuz sizce sinirlenmekte haksız mıyım?
Bir de kuzenim biraz rahatsız,psikolojik olarak, yani akli dengesi yitik falan değil asla ama arada bayılmaları oluyor, o yüzden hoş tutmaya çalışıyoruz, bir de oğlu sürekli bilgisayarımı istiyor, geçen geldiklerinde verdim ve cidden bilgisayarım bozuldu. Bu bilgisayarı daha yeni aldım 1 aylık falan, ve ben hep bilgisayardan çalışırım dersimi İngilizce bölümüyüm çünkü sürekli kelime ezberleme programları vs. burdan bakıyorum, o da gelmiş oyun oynamak istiyor, çocuk haliyle bir şey diyemem ama of işte.. Belki de haksız yere sinirlendim, kızıyorum şu an kendime böyle düşündüğüm için ama haklı değil miyim sizce? ev hali tam yatıyordum üstüm başım pijamalı hop çatkapı geldiler, annem de yarın arkadaşına kahvaltıya gidecekti arayıp onu iptal etmek zorunda kaldı, zor durumda kaldık yani.. Siz ne düşünüyorsunuz sizce sinirlenmekte haksız mıyım?
Son düzenleme: