- 2 Ekim 2016
- 4
- 7
- 1
- Konu Sahibi Seray sever
Arkadaşlar benim 5 yıllık bir ilişkim var aileler bağdaşmadığı için evlenemedik bir türlü.otuzumuza gireceğiz yakında kimsenin umrunda değil.aileler arasında ki anlaşmazlığın ilk sebebi benim daha önce bi evlilik yapmış olmamdı.onu bir süre sonra kabullendiler şimdi de cemaat meselesi çıktı.koyu bir fetöcü babası.hatta şu an hapiste.artık ailesini tamamen hayatından çıkardı çünkü onlar gibi düşünmüyor.kendimiz evleneceğiz artık ailelerden ümidi kestik.şu an on bin lira bi birikim yaptı onlarla da bilezik aldı bana.ve işten çıktı ticaretle uğraşmak istiyor.şu an hem yarım kalan bi evlilik hazırlığı hem iş sorunu var.hepsini halledeceğim diyor ama ben bi beş yıl daha beklemekten korkuyorum.çünkü çok yıprandım çok ağladım.kafamda bin tane soru işareti
İş sorunu var en kötü ihtimal fabrikaya girse asgarı ücret.kira faturalar masraflar üstesinden gelebilir miyiz...ailesi ilerde başımızı ağrıtırm ı filan...çok düşünüyorum..şu an olumlu olan tek şey aramızda ki sevgi..benim için çok fedakarlık yaptı..ben şimdi ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyom bilmiyorum
İş sorunu var en kötü ihtimal fabrikaya girse asgarı ücret.kira faturalar masraflar üstesinden gelebilir miyiz...ailesi ilerde başımızı ağrıtırm ı filan...çok düşünüyorum..şu an olumlu olan tek şey aramızda ki sevgi..benim için çok fedakarlık yaptı..ben şimdi ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyom bilmiyorum