Fikirlerinizi bekliyorum dostlar

Seray sever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
4
7
1
Arkadaşlar benim 5 yıllık bir ilişkim var aileler bağdaşmadığı için evlenemedik bir türlü.otuzumuza gireceğiz yakında kimsenin umrunda değil.aileler arasında ki anlaşmazlığın ilk sebebi benim daha önce bi evlilik yapmış olmamdı.onu bir süre sonra kabullendiler şimdi de cemaat meselesi çıktı.koyu bir fetöcü babası.hatta şu an hapiste.artık ailesini tamamen hayatından çıkardı çünkü onlar gibi düşünmüyor.kendimiz evleneceğiz artık ailelerden ümidi kestik.şu an on bin lira bi birikim yaptı onlarla da bilezik aldı bana.ve işten çıktı ticaretle uğraşmak istiyor.şu an hem yarım kalan bi evlilik hazırlığı hem iş sorunu var.hepsini halledeceğim diyor ama ben bi beş yıl daha beklemekten korkuyorum.çünkü çok yıprandım çok ağladım.kafamda bin tane soru işareti
İş sorunu var en kötü ihtimal fabrikaya girse asgarı ücret.kira faturalar masraflar üstesinden gelebilir miyiz...ailesi ilerde başımızı ağrıtırm ı filan...çok düşünüyorum..şu an olumlu olan tek şey aramızda ki sevgi..benim için çok fedakarlık yaptı..ben şimdi ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyom bilmiyorum

Onun ilk evliliği sanırım.
Anlattıklarınıza göre iş durumu, ailelerin durumu vs hayli olumsuz.
Ama 5 yılınızi vermişsiniz kes at demek de yanlış.
İyice tartın ama oluru yoksa da daha fazla yıllarınızı heba etmeyin.

Siz çalışmıyor musunuz? Madem yuva kurmak istiyorsunuz bilezik takı almak yerine evinizi kurup bi nikah kıyıp pekala ikiniz çalışıp geçinebilirsiniz. Bu işin maddi boyutu. Aileler konusuna gelince de bu sizin hayatınız kimseden izin almak soruda değilsiniz. Ve ikiniz birlik olup aile olmayı başardığınızda anne baba da olsa kapı dışında kalır her zaman.

neden ihtiyaçlarınıza harcamak yerine o parayla bilezik aldığınızı anlayamadım

Altin yapmak kimin istegiydi?
Bu kadar para sikintisi varken bence cok gereksiz.
Onun yerine ev yada dugun icin birikim yapilsa.

10 bin lirayla eşya falan alsaydınız keşke bileziğe ne gerek vardı ki..
sizde çalışırsınız geçinirsiniz merak etmeyin..

Bi ara ticaret işine atıldı kısa sürede o parayı kazanıp aldı bilezikleri.birincisi kendisi aldı bilezikleri.ikincisi ben bilezik takmayı sevmiyorum evlendikten sonra ihtiyaçlar dahilinde kullanırız diye düşündük.sonra işte iş sorunu çıktı kaldık öyle

Kpss ye gir dedim onu da yapmadı memur olmak istemiyor sakal bırakmak için.yanı belli kuralları var o kurallar dahilinde de bizim geleceğimiz zor gözüküyor

Back
X