Elektrikli Mutfak Aletleri Fikirlerinizi bekliyorum kizlar ..

MisSpink

`мάViş'M
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
214
2
118
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar
ben yakinda evlenicem ve ceyizimi hazirlamaya basladim bu konularda pek tecrubem olmadigi icin sizlere bi sorayim dedim
begendigim iki tane blendir seti var sizce hangisi daha iyi
yada sizin kullandiginiz daha iyi bi marka varmi ?
simdiden tesekkurler

$KING-K-935-SCARLET-COK-AMACLI-BLENDER-SET__48190000_0.webp

Eki Görüntüle 348147

öncelikle hayırlı olsun canım... bende 3 yıllık evliyim braun kullanıyorum ve çok memnunum hiç sıkıntım olmadı,arzum içinde memnun olan arkadaşlarım var ama king hiç duymadım.. sana şimdiden koly gelsin..

Aslında artık çok güzel modeller olmaya başladı bu sebeple bence eğer zaman varsa Moulinex Red Ruby MasterChef $moulinexmutfakrobotu-0-4.webp alabilirsin baya bir parçası var ayrıca bu modelin doğrayıcısıda mevcut araştır bence çok şık ve işine çok yarayacak bir model düşün derim.

Saol canim :)
King'i bende daha once hic duymadim gecen carsida gezerken gordum
birde 4 yil garantiliydi bide indirim zamani ya fiyati da gayet uygundu
o yuzden aklima burasi geldi en iyi sizlerden fikir alabilirim diye dusundum

hayattanazicik tesekkur ederim arastiricam bakalim diger arkadaslar neler soyleyecek :)

Son düzenleme:
ben de braun kullanıyorum set halinde almıştım. Blendır, shek shek hazırlama kabı aleti, rondo ve vakumlu cam saklama kapları da vardı yanında vakum makinesi de vardı. Ben gayet memnunum. Benim mikserim king ondan da memnunum şimdiye kadar bir arıza çıkarmadı.

arzumun bu gösterdıgın modelı kuzenımde var bende ceyızıme arzumun baska bır modelını alıcam evdede arzumun bı robotunu kullanıyoruz cok memnunuz

bende yaklaşık iki senedir braun blender setini kullanıyorum hiç bir problem yasamadım cnm tavsiye ederim..

Merhaba arkadaslar
ben yakinda evlenicem ve ceyizimi hazirlamaya basladim bu konularda pek tecrubem olmadigi icin sizlere bi sorayim dedim
begendigim iki tane blendir seti var sizce hangisi daha iyi
yada sizin kullandiginiz daha iyi bi marka varmi ?
simdiden tesekkurler

Eki Görüntüle 348146

Eki Görüntüle 348147

Kirmizi olan king galiba onu tavsiye ederim sana su an mutfakfirsati.com da bu ürün indirimli ziyaret etmeni tavsiye ederim

Back
X