KucukKelebek Guru Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 1.189 8 358 Ankara 27 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eLyns #21 ben bu iki ismi de kızıma düşünmüştüm, ikisi de çok hoş bir de lena diye isim duydum aklınızda olsun diye yazıyorum arapça kökenliymiş, bizden biri ve insan anlamına geliyormuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ben bu iki ismi de kızıma düşünmüştüm, ikisi de çok hoş bir de lena diye isim duydum aklınızda olsun diye yazıyorum arapça kökenliymiş, bizden biri ve insan anlamına geliyormuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
peluska06 ikizlerim melek oldu :( Kayıtlı Üye 18 Mart 2010 2.481 117 688 27 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eLyns #22 kızmayım ama anlamda güzel olmalı kuranda geçen her isim konmaz kızınız bir arapla karşılassa hurma fidesi mi demezmi anlamı oysa lina kulağa hış gelsede yabancı bir isim gibi anlamıda düşündürücü
kızmayım ama anlamda güzel olmalı kuranda geçen her isim konmaz kızınız bir arapla karşılassa hurma fidesi mi demezmi anlamı oysa lina kulağa hış gelsede yabancı bir isim gibi anlamıda düşündürücü