Katılıyorum havuz düşünmüyorum deniz daha temiz öğle sıcağında kesinlikle indirmem zaten ama akşamüstü üşütmez dimi havalar çok sıcak ama küçük olunca tereddüt ediyor insanBen denize girsin derim çünkü öyle yaptım
Çocuklar için eczaneden yüksek faktörlü güneş kremi aldım. Markası iyi olan pahali
Tam 12 de güneş tepedeyken değilde ben 9 10 gibi birde akşam üstü güneş gölge gibi olunca sokuverirdim. Havuzdan daha temiz deniz
Tsk ederim bende sebamed düşünüyordumSebamed 50 faktör sarı kapaklı gynes kremı guvenle kullan
Yok canım usutmuyor. Ben gece ustlerine ince birşeyler alırdım sadece gerçi hala alıyorum :)Katılıyorum havuz düşünmüyorum deniz daha temiz öğle sıcağında kesinlikle indirmem zaten ama akşamüstü üşütmez dimi havalar çok sıcak ama küçük olunca tereddüt ediyor insan
Tsk ederim canım daha dikkatli olurum önüne geçilmiyor malesef devamlı kremlerim zaten seviyor da suyu ne kadar tutmalıyım acaba icindeBen oğluma da kızıma da niveanın 50 faktörünü kullandım. 11 ve 2 arası pek Güneşte tutmadım. Loca kiraladık orda gölgede eğlendiler genelde o saat aralığında. Deniz'den çıktıklarında ise kremi tazeledim. Ve şunu söyleyeyim bazı tekne ve yat sahipleri saolsunlar çöplerini denize bırakıyor , açılıp ilerilere bırakacakları halde. Ne kdr şikayet etsek de bişeye yaramadı çünkü hangisinin döktüğü belli değildi ve bunlar kıyıya vuruyor. Böyle olduğu Zaman suyun rengi değişiyor zaten anlarsınız, sakın sokmayın suya. Bi arkadaşın bebişi enfeksiyon kapıp ateşlenmişti o da anlamadan sokmuştu geçen yaz. Şimdiden Mutlu tatiller
O Allahın emriYok canım usutmuyor. Ben gece ustlerine ince birşeyler alırdım sadece gerçi hala alıyorum :)
Çıkılacak gibi değil zaten alev vuruyor sanki nefes alinmiyor sekerlikte gezmeyi seviyor dikkat edicez artık tsk ederimOgleden sonra 12:00- 17:00 arasinda suya sokmayi gectim komple hepiniz bile disari cikmasaniz yeridir.
Tavsiyem sabah saatlerinde sahile inmeniz yonunde 8:00-10:00 arasi.
Bebisi kesinlikle sapkasiz birakmayin ve sort atlet yerine bol kiyafetler giydirmeniz yonunde bir tavsiye vermek isterim nacizane.
Siz de tercihinizi salvar veya efil efil ucusan elbiselerden yana kullanabilirsiniz.
Losyon olarakta spf 50+ oneririm.
Şimdi cnm suyun ısısı yüksekse rüzgarda yoksa 10 15 dk fln hatta keyfi iyiyse 20 de olur tutabilirsin. Ama rüzgar fln varsa su sıcaklığı da yeterli değilse 5 -6 dk tut derim ben. Zaten o sana sinyali verecek annesi ilk soktuğunda bağırabilir bu arada :) sonrası muhakkak alışıyor ve çıkmak istemiyor :)Tsk ederim canım daha dikkatli olurum önüne geçilmiyor malesef devamlı kremlerim zaten seviyor da suyu ne kadar tutmalıyım acaba icinde
Bizimki çok seviyor suyu evde havuza sokuyorumtrukids 50 faktör en memnun kaldığım oldu kullandığım kremlerden. kremlerde önemli olan mineralli kullanmanız. çocuğun cildini bembeyaz yapan cildin emmediği kremlerden vazgeçmeyin derim. ne kadar tutacağınız çocuğa bağlı aslında benim kızım o yaşlarında hiç sevmemişti denizi. hemen çıkarmıştık. kısa aralıklarla sok çıkar yapabilirsiniz. sabah 10'a kadar akşam 5'ten sonra güneşlendirin bence.
Bizimki çok seviyor suyu evde havuza sokuyorum çıkarmasam şikayetçi değil sap sap suyla oynuyo havluya sarinca basıyor cigligiŞimdi cnm suyun ısısı yüksekse rüzgarda yoksa 10 15 dk fln hatta keyfi iyiyse 20 de olur tutabilirsin. Ama rüzgar fln varsa su sıcaklığı da yeterli değilse 5 -6 dk tut derim ben. Zaten o sana sinyali verecek annesi ilk soktuğunda bağırabilir bu arada :) sonrası muhakkak alışıyor ve çıkmak istemiyor :)
Bizimki çok seviyor suyu evde havuza sokuyorum
Can'ım şekerliğini Allah bağışlasınMerhaba hanımlar benimki dert değil şükür ama akıl almak istiyorum tecrubesizim çünkü.
Benim 6 aylık bi sekerlik kızım var çok şükür. Şimdiye kadar tatillere vs götürdüm ama malum deniz falan yok şimdi havalar ısındı Antalya dayım bir de yanıyor yani. Geçenlerde biraz balkonda havuza soktum pek durutmadim açıkçası üşür falan diye. Sorunuma gelecek olursa haftaya alanya ya 3 günlük bi kaçamak yapalım diyoruz ama bu sefer sekerligimi denize sokmak istiyorum yine de korkuyorum hasta olur mu ne kadar durmalı saat kaç gibi indirmeliyim ve en önemlisi hangi güneş kremini kullanmalıyım yaşayan hanimlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Tsk ederim bunu hiç düşünmemiştimbizimki de küvette havuzda oynardı denizi sevmemişti :) güneş saatlerine dikkat et yeter. iyi eğlenceler.
Sağol canım benim amin inşallah öyle yapicam kuzucuk üşümesin derken yakmayalimCan'ım şekerliğini Allah bağışlasın
kesınlıkle aksam 6-7 arası gırdır hava zaten sıcak geç saatte gırmesının faydası olur zararı olmaz hem su yorar aksamda mışıl mışıl uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?