• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorum...

bu insanla evlenerek kendine kötülük etme... zerre kadar özsaygın varsa senden şüphe eden adamı hayatında tutma

Şimdiden bu sohbetlere girmeniz mide bulandırıcı... Bunun derdine mi düşmüş ? Ve siz bu muhabbetlere katlanıyorsunuz. İnsan strese girer vajinismus olur korkudan. Sizden şüphe duyan bi İnsanla ciddiyeti 40 kere düşünün. Siz kendinizden eminseniz-ki eminsiniz- Şutlayın bu terbiyesizi...

esnek zarli olup olmadigin belli degilken kendine bunu niye dert ediyorsun?
Birkaç kez yapışta da kan gelmezse demek ki önceden yapmışsındır bana yalan söylemişsindir diyen biri çünkü. Diyor ki yani evlendikten sonra hemen gelmese bile 1 2 haftaya mutlaka kan gelmesi lazım

Birkaç kez yapışta da kan gelmezse demek ki önceden yapmışsındır bana yalan söylemişsindir diyen biri çünkü. Diyor ki yani evlendikten sonra hemen gelmese bile 1 2 haftaya mutlaka kan gelmesi lazım
kizlik zari konusunu açan kim? eger o actiysa sen de "esnek olursa kanama olmazmis" dediysen ok.

yok konuyu sen actiysan sende de var hata...

olmamis cocuga don bicme durumu olur çünkü o.

ama neresinden bakarsan bak, yapmadigin seylerle seni suclayacak bi tip bu, bu kesin ve net.

kizlik zari konusunu açan kim? eger o actiysa sen de "esnek olursa kanama olmazmis" dediysen ok.

ama neresinden bakarsan bak, yapmadigin seylerle seni suclayacak bi tip bu, bu kesin ve net.
Aynen dediğiniz gibi oldu, o açtı ben de öyle söyledim hatta netten araştırdım sen de gir bak öğren dedim onu da kabul etmedi zarı olan ben miyim diye :işsiz::kızgın:

Aynen dediğiniz gibi oldu, o açtı ben de öyle söyledim hatta netten araştırdım sen de gir bak öğren dedim onu da kabul etmedi zarı olan ben miyim diye :işsiz::kızgın:

hey Allahim yarabbim.

bence tavrini koy. sen bana ne demek istiyorsun de. ya bana duzgun davranirsin ya da senden ayrilirim de.

Durup dururken strese soktu beni resmen zarın ne durumda olduğu bile belli değilken, zaten oldum olası ilk gece korkum vardı tuz biber oldu

Durup dururken strese soktu beni resmen zarın ne durumda olduğu bile belli değilken, zaten oldum olası ilk gece korkum vardı tuz biber oldu
ilk geceyi kolay gecirmenin teknikleri var, korkmaya gerek yok. ayrica onu o zaman gelince düşünürsün.

ya bu ne dediysem inanmıyor, paranoyak evet kesinlikle vs deyip hala evlenmeyi düşünebilmek ihtimalinizin olması beni sinirlendirdi. yarın bi gün evlensen bununla sana iftira atıp bu kafayla her türlü hem boşar hem de seni bi güzel delirtir zaten. gerçekten çok çirkin muhabbetler, ergen diyeceğim ama ben ergenliğimde böyle çirkin muhabbetlere girmedim. ergenliğe de bağlamamak lazım her şeyi de.. değişik yaa.

Merhaba hanımlar, eski konularımı bilenler bilir kafaya takık bir erkek arkadaşım var. Öncelikle şunu söyleyim cinsellik konusunda çok cahilim :KK43: erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ve dün konuşurken bana dedi ki aşkım ilk gece kan gelecek, gelecek aşkım dedim, gelsin bakalım dedi. Ki bu konulara önem veren biri ve bana ilk gece ilk yapışta kan gelmezse şüphe duyarım demişliği var malesef.. Ben de internetten öğrendiklerim kadarıyla bildiklerimi anlattım esnekliğini, bunun kişiden kişiye değiştiğini, ilk yapışta değil birkaç yapışta yırtılabileceğini, doğumda bile yırtılanların olduğunu söyledim. Birkaç yapışta gelmezse önceden yapmışsındır bana yalan söylemişsindir kim olsa öyle düşünür dedi. Benim yaptığım bişey yok ama sen böyle boşanırım deyince ben de araştırıyım dedim sonuçta kızlık zarı esnekse bu benim suçum değil dedim. Kan gelmezse ben yapamam şüphe ile evlilik yürümez dedi. Araştırmışsın Bi de bişeyden korktun sandım içime kurt düşürdün yok ilk gece olmayabilirmiş yok sonra olabilirmiş kendinden şüphe duyuyorsun dedi. Geliyorsa iki üç yapışta gelir, gelmiyorsa o... oluyodur bi insan dedi. Sonra yine kavgalar başladı eski defterleri açtı her zaman yaptığı gibi, benim önceden yakın bi erkek arkadaşımla fotomuz vardı fotoğrafta elimi onun omzuna atmıştım onu görmüştü, kardeş gibiydik ama öyle olduğumuza bir türlü inandıramadım onu aramızda önceden bir şey olduğunu düşünüyor yine o konuları açtı falan.
Sonuç olarak çok dertliyim, özellikle cinsellik konusunda ne yapacağımı şaşırdım sonuçta bu kişi benim evlilik düşündüğüm biriydi ve her geçen gün bu cümleleriyle kendinden soğutuyor..Bir insan sevdiği birine neden böyle güvenmez
Ne saçma muhabbetler bunlar böyle, kendinize saygınız ve sevginiz yok mu? Böyle bir hassasiyeti olsa bile konuyu bu şekild dile getiren biriyle asla evlilik vs düşünmeyin bence. Sonra yaşanacaklar çok bariz.

Kendi kendisi için ne gibi bir garanti veriyor acaba? Ya da şey erkek her haltı yer zaten elinin kiri,ama kadın bakire olmalı triplerinde mi.Bence bu çürümüş zihniyetteki şahsı bırakıp arkanıza bile bakmayın kaçın engelleyin her yerden.

Bu paranoyakla neden hâlâ berabersin? Evlendikten sonra da kapıya gelen sütçüden falan şüphelenecek. Malum artık açık kapı-bu zihniyettekilerin tabiriyle- herkes girebilir, ispatlayamaz da, ispatlayamazsın da! Normal bir erkek her şeyden şüphe duymaz. Adam normal değil, kendine güveni olmayan bir varlık!

yazık sana hiç kendine saygın yok. Evlen de bir an önce üresin bu herif aman diyim yazık olmasın o harika genlerine!

Back
X