- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 126
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi fnrbahce123
Herkese iyi akşamlar. Önceki konularımı bilenler bilir. Uzak mesafem ilişkim vardı eski sevgilim polis memuruydu nışanlanacaktım ayrıldım vs bir çok kişi ayrıl bu adamdan olmaz demişti. Ayrıldıktan sonra da kendimi çok sorgulamıştım ayrılmasamıydım diye haklıydınız adam hep bahaneler sunuyordu. Aslında 2 dk vaktini dahi bana ayırmıyordu meşgulüm vs diyerek. Ortak bir arkadaşımın arkadaşı benimle görüşmek istedi görüştüm vs görüşmede olumluydu yani karşı taraf kibar ve nazikti çiçekle geldi yakından tanımak istediğini söyledi. Ben de zamanla dedim. Eski sevgilimin numarasını henüz silmemiştim duruma fotoğraf attım dün ve gördü her zaman ki gibi bugün fotoğrafın silinmesine 1 saat kala beğendi. Kafam karışmadı ama neden şimdi dedim kendi kendime. Onu hiç tanımayanlar bile onunla evlensen akşamdan akşama göreceğin biri olacak seni önemsemeyecek dedi haklılardı bence de burada da herkes demişti bana. Siz olsanız napardınız ? Sizce diğerini tanımaya devam etmeli miyim ? Karşı taraf biliyor bi ilişkiden çıktığımı sadece oda zamanla tanımak istediğini belirtti.