• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorum ….

fnrbahce123

Üye
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
126
Puanlar
18
Herkese iyi akşamlar. Önceki konularımı bilenler bilir. Uzak mesafem ilişkim vardı eski sevgilim polis memuruydu nışanlanacaktım ayrıldım vs bir çok kişi ayrıl bu adamdan olmaz demişti. Ayrıldıktan sonra da kendimi çok sorgulamıştım ayrılmasamıydım diye haklıydınız adam hep bahaneler sunuyordu. Aslında 2 dk vaktini dahi bana ayırmıyordu meşgulüm vs diyerek. Ortak bir arkadaşımın arkadaşı benimle görüşmek istedi görüştüm vs görüşmede olumluydu yani karşı taraf kibar ve nazikti çiçekle geldi yakından tanımak istediğini söyledi. Ben de zamanla dedim. Eski sevgilimin numarasını henüz silmemiştim duruma fotoğraf attım dün ve gördü her zaman ki gibi bugün fotoğrafın silinmesine 1 saat kala beğendi. Kafam karışmadı ama neden şimdi dedim kendi kendime. Onu hiç tanımayanlar bile onunla evlensen akşamdan akşama göreceğin biri olacak seni önemsemeyecek dedi haklılardı bence de burada da herkes demişti bana. Siz olsanız napardınız ? Sizce diğerini tanımaya devam etmeli miyim ? Karşı taraf biliyor bi ilişkiden çıktığımı sadece oda zamanla tanımak istediğini belirtti.

Herkese iyi akşamlar. Önceki konularımı bilenler bilir. Uzak mesafem ilişkim vardı eski sevgilim polis memuruydu nışanlanacaktım ayrıldım vs bir çok kişi ayrıl bu adamdan olmaz demişti. Ayrıldıktan sonra da kendimi çok sorgulamıştım ayrılmasamıydım diye haklıydınız adam hep bahaneler sunuyordu. Aslında 2 dk vaktini dahi bana ayırmıyordu meşgulüm vs diyerek. Ortak bir arkadaşımın arkadaşı benimle görüşmek istedi görüştüm vs görüşmede olumluydu yani karşı taraf kibar ve nazikti çiçekle geldi yakından tanımak istediğini söyledi. Ben de zamanla dedim. Eski sevgilimin numarasını henüz silmemiştim duruma fotoğraf attım dün ve gördü her zaman ki gibi bugün fotoğrafın silinmesine 1 saat kala beğendi. Kafam karışmadı ama neden şimdi dedim kendi kendime. Onu hiç tanımayanlar bile onunla evlensen akşamdan akşama göreceğin biri olacak seni önemsemeyecek dedi haklılardı bence de burada da herkes demişti bana. Siz olsanız napardınız ? Sizce diğerini tanımaya devam etmeli miyim ? Karşı taraf biliyor bi ilişkiden çıktığımı sadece oda zamanla tanımak istediğini belirtti.
Geçmişe bakarak ileriye doğru yürüyemezsiniz. Yeni insanlar tanıyın. Exten next olmaz.

Sana çok aşık ayrıldığınız için de çok pişman…

Şimdi tekrar sevgili olsanız sana prensesler gibi davranacak bu yağız delikanlı o yüzden beğenmiş fotoğrafını:KK45:
Yazılan yorumlar çok haklıydı o zamanlar toz konduramıyordum

Seni sevse istese barışmak istese böyle yapmaz gösterir ama böyle değil. Engellesene

Aklınıca size kendini hatırlatıyor. Yeni tanıştığınız kişiye odaklanın. Eski sevgilinizle mutlu olsaydınız, şu an onunla beraber olurdunuz. Ayrıca numarasını silin o zaman sizden de haberdar olmaz.

Son düzenleme:
Seni sevse istese barışmak istese böyle yapmaz gösterir ama böyle değil. Engellesene
Numarayı sileceğim aslında silmeme sebebim ararsa vs açmamak içindi. Uzun zamandır sessizliğini koruyordu nereden estiyse ilk gördüğünde beğenmedi 1 saat silinmesine varken beğendi. 31 yaşında ama ben ondan o yaşı alamıyorum 31 değil de daha küçükmüş gibi davranıyordu

Aklınıca size kendini hatırlıyor. Yeni tanıştığınız kişiye odaklanın. Eski sevgilinizle mutlu olsaydınız zaten şu an onunla beraber olurdunuz. Ayrıca numarasını silin o zaman sizden de haberdar olmaz.
Sileceğim arar vs diye silmemiştim. Uzun zamandır sessizliğini koruyordu nereden estiyse gördüğünde beğenmedi 1 saat kala silinmeye beğendi.

Numarayı sileceğim aslında silmeme sebebim ararsa vs açmamak içindi. Uzun zamandır sessizliğini koruyordu nereden estiyse ilk gördüğünde beğenmedi 1 saat silinmesine varken beğendi. 31 yaşında ama ben ondan o yaşı alamıyorum 31 değil de daha küçükmüş gibi davranıyordu
engellesen de arayamazdı. storyi görmesini istemiyosan ona gizlerdin. gayet görsün diye uğraşmışsın bize oynama şimdi 😂

Engellemezsenız begenırler. Yazarlar. Onlar ıcın sıkıntı yokki. Adam senı onemseseydı senı ikna ederdi. Sen bıde yenı bı yola gırmısın. Eskıdeyse aklın şu an yanındakı insana ayıp edıyorsun. Beyit karar verdi ona göre devam et. Eskı sevgılın senı sevseydı elınden gelenı yapardı

Sileceğim arar vs diye silmemiştim. Uzun zamandır sessizliğini koruyordu nereden estiyse gördüğünde beğenmedi 1 saat kala silinmeye beğendi.
İşte o beğeniyi size bilerek atıyor. Bak ben buradayım hala beni unutma demek istiyor.

Engellemezsenız begenırler. Yazarlar. Onlar ıcın sıkıntı yokki. Adam senı onemseseydı senı ikna ederdi. Sen bıde yenı bı yola gırmısın. Eskıdeyse aklın şu an yanındakı insana ayıp edıyorsun. Beyit karar verdi ona göre devam et. Eskı sevgılın senı sevseydı elınden gelenı yapardı
Adam zaten çok umursamazdı bana burada bir çok kişi demişti göremedim. Aslında vakit oluyordu ama bana kullanmıyordu bu vakti. Sen orada dur der gibiydi.

Herkese günaydınlar. Ayrılık sürecimi daha önce anlatmıştım. Eski sevgilim sosyal medya kullanmıyor whatsappda 'da hiç paylaşım yapmaz belki çok nadir oda en son geçen sene anneler gününde annesini paylaşmıştı. Gece 00 geçtikten sonra kendini paylaşmış boydan güneş gözlüklü falan bi anlam çıkarmalı miyim yani adam kendini atmazken kendini niye atmaya başladı.

sen adam hikayeye kendi fotosunu attı diye bana mesaj mı vermek istiyor diye düsünen üyeymişsin yaa 😂

Adam zaten çok umursamazdı bana burada bir çok kişi demişti göremedim. Aslında vakit oluyordu ama bana kullanmıyordu bu vakti. Sen orada dur der gibiydi.
Eeee yenı bırı hayatında sana ayırmadıgı vakıtlerımı özlüyosun.

"Ararsa diye silmedim" değil, kim aramasını istemediği birinin numarasını tutar, engellersin gider,
işte böyle durumlarda duruma foto atıp nispet yapmak için silmedin numarasını.
Ben böyle hareketleri çok çiğ buluyorum.
Adama da iyi ki bitmiş dedirtecek hareketler bunlar.
Ya tamamen bitirir siler atarsın sonra önüne bakar yeni birilerini hayatına alırsın,
ya da aklın eskisindeyse oturur dönmesini falan beklersin.
tanışma aşamasında olduğun adama da saygısızlık bu.
koştur koştur duruma çiçek fotosu atmak nedir ?
görsün tepki versin istemişsin işte, o da saçma sapan bi tepki vermiş.
Özetle hiç olgunca hareketler değil. Sağlıklı güzel bi ilişki yaşamak istiyorsan biraz zamana ve olgunlaşmaya ihtiyacın var. Yoksa toksik ilişkiden bi başka toksik ilişkiye savrulur durursun.

"Ararsa diye silmedim" değil, kim aramasını istemediği birinin numarasını tutar, engellersin gider,
işte böyle durumlarda duruma foto atıp nispet yapmak için silmedin numarasını.
Ben böyle hareketleri çok çiğ buluyorum.
Adama da iyi ki bitmiş dedirtecek hareketler bunlar.
Ya tamamen bitirir siler atarsın sonra önüne bakar yeni birilerini hayatına alırsın,
ya da aklın eskisindeyse oturur dönmesini falan beklersin.
tanışma aşamasında olduğun adama da saygısızlık bu.
koştur koştur duruma çiçek fotosu atmak nedir ?
görsün tepki versin istemişsin işte, o da saçma sapan bi tepki vermiş.
Özetle hiç olgunca hareketler değil. Sağlıklı güzel bi ilişki yaşamak istiyorsan biraz zamana ve olgunlaşmaya ihtiyacın var. Yoksa toksik ilişkiden bi başka toksik ilişkiye savrulur durursun.
Çiçek atmadım kendimi atmıştım.

Back
X