fikirlerinizi bekliyorum..

Bu jarı koca arasında bi durum değilmi? Neden kardeşiniz karşısına alıp konuşmuyo? Tamam yardım etmek isteyebilirsiniz ama bence başkasından değilde eşinden duyması onun için belki daha iyi olur. Okumuş bi insan nasıl böyle bakımsız olur onu da anlamış değilim aslında. Ama bence kardeşiniz alsın karşısına güzellikle anlatsın. Kırmadan tabiki. Ya allah göstermesin kalp krizi falan geçirebilir fazla kiloları nedeniyle.

evet görüntü için insan birbirini sevmez ama çiftlerin görüntülerine dikkat etmesi gerektiğine inanırım.bir hastalık geçirir kilo alır,ama vermek için kendini kocasına beğendirmek için uğraşır,işte bu durumda anlayış gösterilir,ama şişmanlar ve bunun için çaba harcamaz,uyarılara ve eleştirilere rağmen yemeye devam eder,işte o noktada 'beni olduğum gibi kabul et' denmez.

ama bence sizin yapabileceğiniz tek şey eleştirmek,geri kalan abinize bağlı,o susarsa yapılacak bişey yok

tatlım bu konuda senin ve ailenin yapabileceği bir şey yok maalesef..çünkü uzaktasiniz..
mesela yengem,abimin eşi,doğumda çok kilo almıştı ve kendi rahatsizdi bu durumdan beraber spor salonuna yazılalım diye gezinip durduk,benimle kendi konuşur dert yandığı için bende rahatlıkla bu konuyu konuşuyordum..eski halin çok iyiydi gibisinden böyle böyle kendi verdi kilolarını..ama o kalkıp benimle konuşmasaydı ben diyemezdim yenge çok kilo aldın vermen lazım diye..
o yüzden senin yapabileceğin bir şey yok..kardesin soyliycek bunu yengene..

ayrıca bende olsam sogurdum...evlendikten sonra kisilerin bakımsız olması gerekmiyor..ne o öyle evlendim kancayı taktım artık 100 kiloda olsam bana katlanmak zorundasın gibi..yok böyle bir şey..iç güzellik bir yere kadar,bı göz zevki vardır insanın..onu da tatmin etmeli kisiler..diye düşünüyorum şahsen..

vallaha aynen...bu kadin icinde gecerli erkek icinde...

Bir kadinda esine dikkatli olmasini, kendine bakmasini söylemeli...lakin nedense bizim toplumumuz bu konuda cok fazla alingan davraniyor.....böyle bir elestiride bulundugun vakit, ahhh o zaman sen esini sevmiyorsun diye tepki geliyor....halbuki ne alakasi var?

Sevmek ve Begenmek cok farkli iki seydir....kardesimi cok seviyorum, ama aldigi kilolar yüzünden fizigni artik begenmiyorum, giydigi eksisi gibi yakismiyor, halbuki caki gibi delikanli.....

Her daim assolist gibide olmamiza gerek yok, sadece biraz özenli olmak lazim. Karsimizdaki insanla evliyiz diye bizi her halimiz ile begenmesini beklemek gibi bir lüksümüz olamaz.

ona olmadık hikayeler anlatın

içerik: evlendikten sonra kendini boşlamış bayanların hazin terkedilişi

bunu anlattığınız sıralarda kardeşinizde ona soğuk davranırsa... ohaoldumsmile

çok hain bir plan oldu galiba sempatiksalakcinni

kapalılıkla kilo almanın bakımsızlığın bu konunun ne alakası var anlayamadım

aynı şehirdemisiniz Bilmiyorum ama hadi BeraBer yürüyüş yapalım, spor salonuna gidelim deseniz ? sizin de Biraz fazlalığınız varsa onu teşvik edip BeraBer diyet yapsanız.. gerçi aranızdaki samimiyeti Bilmiyorum ama Benim yengem Böyle kendini Bıraksa, kendine hiç Bakmasa Ben tatlılıkla onu teşvik etmeye çalışırım. onu heveslendiririm. şuan evde zayıflamaya çalışıyorum ve Benle BeraBer annemi aBlamı sevgilimin aBlasını zayıflatmaya çalışıyorum zorla =))

Bazı kadınlar kendilerine Bakmayı sevmiyor pek de gerekli görmüyor. Benim çook arkadaşım var Böyle. saçlarına Başlarına özen göstermezler, kilolarına dikkat etmezler, giyimlerine kuşamlarına aldırış etmezler. hepsiyle konuşurdum, hepsine makyaj yapardım. alışverişe çıkardık BeraBer, Biraz genç kız giBi giyinin derdim, kızardım, saçlarını Boyardım ohooo neler neler. yok ama olmadı, kızlar memleketlerine döndüler daha da Bıraktılar kendilerini. yani demem o ki Böyle işler dışsal güdülemeyle olmuyor, içsel güdüleme olacak. içinden gelecek hanım kızımızın. ama gelmiyor Belli ki.

bazı yorumlarda konu sahibi arkadaşa yüklenilmiş ama bence çok anlayışlı bir insana benziyor. Eşiyle neden konuşmuyor demişler insan bir sorunu olduğunda kardeşiyle paylaşamaz mı.. abisi de gelmiş kardeşine söylemiş.

az uz değil 120 kilodan bahsediyoruz.. bence de önlem almalı en iyi çare de eşinin konuşması olur diye düşünüyorum.. Sinirsel ruhsal bir sıkıntıdan dolayı strese bağlı kilo almıyorsa bence kolayca verecektir.

asla...hayatımda bana yapılmasını istemediğim şeyleri kimseye yapmam..en çok çekjindiğim şeylerden biri sevdiklerimi kırmak..o isterse 300 kilo olsun benim için hiç önemli değil..asla görüntüsüne göre yargılamadım insanları...kardeşim durumu iyi değil...eski sevgilisine özlem duymaya başladı.. çok kötü olacak diye korkuyorum..ama gelinimiz gayet hiçbişey olmamaış gibi..konuşmaya kalkınca hemen küsüyor bir de bayılma huyu var(( üzerine azıcık gitsen pat bayılıyor...ben bir görümce olarak ki asla görümceliğk yapmadım kardeşlik yaptım..uyarmaya çalışıyorum..bak ne güzel kendine bak zayıfa çok güzel olursun diyorum...özendirmeye çalışıyorum ama yok nafile...çocuk hayali kuruyor şimdiden söylermisiniz bu kiloyla nasıl olacak o çocuk...şimdiden hastalık belirtisi bunlar..yaşı daha çok genç..bu kilolarla nasıl olacak...anlatamıoyoruz..kalbini kırmadan anlatmak istiyoruz...sağlığın kötü olur diyoruz, ama bunları öyle üst üste demiyoruz yanlış anlaşılmasın...konu muhabbet yerine gelirse diyoruz..bu arada ben onu çok seviyorum..ama uzaktayım işte yoksa ben (48 kiloyum) onunla spor salonuna bile yazılır yürüyüş yaparım yeterki onlar mutlu olsun istiyorum..

Son düzenleme:
kapalılıkla kilo almanın bakımsızlığın bu konunun ne alakası var anlayamadım

evet valla bunu ben de anlamadım.. konuyu çok güzel bir dille anlatmış ama bunu neden vurgulamış anlayamadım?

ben teşekkür ederim...konuşmalar tabiki eşiyle kendi arasında oluyor..fakat eşi bu durumu tamda sizin dediğiniz gibi..beni alan aldı..bundan sonra kendime bakmasamda olur anlayışı var sanırım..kısacası konuşamıyor...konuşuyor anlatıyor fakat aynı durum hiç değişmiyor...ben karışmıyorum asla da yapmam..insanları dış görünüşünden dolayı yargılamam,, hatta kardeşimle küçük bir tartışma olsa dahi ben hep gelinimizin tarafını tutarım..o an bana konuşma hakkı düşerse denge kurmaya çalışırım..sorarsanız eğer bu kadar görüşüyormusunuz diye hayır..ancak camda görüşüyoruz..şunu da belirteyim..kardeşim oldukça düzenlidir..temizdir...kendine bakar..evdede öyledir..temiz tertipli düzenlidir...herşeyi yerli yerindedir..ama gelinimiz tam tersi... oldu...soruyorum size..kardeşiniz göslerinizin önünde ağlaryarak ben mutsuzum derse siz benim yerimde olsanız..ne yapardınız..!!!!!

24 yaşindaki insanların fazla kilodan soğuması bence cok normal niye bu kadar yadsıdınız anlamadım.insan gençliğinde dış gorunuşe oldukça onem veriyor bence ve yanında genç dinamik birini gormek istiyor.Bir erkeğin o yaşta kilodan dolayı eşinden soğuması cok normal ne o ole yaşli insanlar gibi 120 kilo yanında eşi.Erkeklerin gururu bile kırılır eşiyle yanyana poz bile vermek istemez.

Ayrıca yürüyüşe gelemiyor demiş arkadaş bence fazla kilolar insanın hantallaştırıyor buyuzden yurumek bile zor geliyor bacaklar nasıl taşisin o bedeni.Hastalık haricinde bence herkes kendisine dikkat etsin.

evet beli ağrıyor şimdiden kilodan olduğu belli tabiki..annem ve babam sağlıkçı benim...ama onlarda usulünce anlatır ama asla sen kilolusun demez..çünkü seviyorlar ve kırmak istemiyorlar..tabi abimin durumundan sadece benim haberim var..biz 2 kardeşiz..kendimizi bir sırdaş olarak görüyoruz..bende buradakileri kardeş olarak gördüm açıldım..çünkü bu kanalı çok uzun zamandan beri kullanıyorum...çok arkadaşlıklar elde ettim..zaten aklıma sadece buraya yazmak danışmak geldi..

gelininize konuşun.. konuşmaya da başka arkadşlrnzdan anltmaya başlayın konu açıldıkça açılsın onu kırmadan sağlık açısından spora gitmeyi düşnyrm de onuda seninle gelmesini sağla sıkı bi spor... ne bilm ..

bi kadın neden kendini böyle koyverirakannehir
rahatlığa alışmış. bulmuş kocayı keyfine bakıyo bencebayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…