fikirlerinizi bekliyorum

gozgoz35

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
7
0
16
İzmir
26 Temmuz nişanlımın doğum günü ve sıradan bi kutlama olmasını istemiyorum . Manevi değeri daha çok olan süpriz yapmayı düşünüyorum fakat henüz tam karar veremedim ve sizlere de danışmak istedim. Fikirlerinizi bekliyorum :)

başka bır arkadaşa daha önermiştım..sizede yazayım..

eğer günü birlik kaçamak imkanınız varsa şık bır piknık örtüsü,sepet ve meyve,mumlar:) hazırlayın.. sahılde akşamüstu mınık bır kekle kutlayın

Bence içinde bir sürü bir şey barındıran hediye kutusu hazırlayabilirsin

Öncelikle Tatlı mı talı,güzel mi güzel bi hediye paketi alıyorsun Ardından içine nişanlını sevindirecek,bir yandan da şaşırtacak şeyler koyuyorsun...Mesela bir asprin,ağrı kesici koyup üstüne ''farkındayım,arada başını ağrıtıyorum,ağrıyan başına derman olsun diye'' gibi bir not yazabilirsin.Ya da bir çift çorabın tekini alıp,pakete koyup üzerine ''artık diğer çiftini de seneye doğum gününde veririm'' diye yazabilirsin...Nişanlının en sevdiği ekeri,çikolatayı falan paketin içine koyabilirsin...Bu örnekleri çoğaltabilirsin,sonuçta sen nişanlını çok daha iyi tanıyorsun Tabi bu küçük tatlı şeylerin yanında bir de asıl hediyeyi de aldın mı her şey tamam olacaktır

Daha önce benzerini yapmıştım yine de teşekkür ederim yardımınız için :)

Bende 6 agustos için senin gibi bişeyler bulmaya çalışıyorum sıradan bişey değilde değişik bişeyler istiyorum arkadaşlarını çağırıp hep beraber bi sürpriz yapmayı düşündümde bakalım :)

eğer ilk kez doğum günü kutlayacaksanız şöyle bir fikir verebilirim ;
yalnız dediğim gibi ilk defa kutlayan çiftler için daha uygun bir fikir. Maddi açıdan biraz fazla tutabilir ama denemeye değer :)

nişanlınızı yeni doğmuş gibi farzedip her yıl için bir hediye alıyorsunuz. yanlarına da küçük küçük notlar sıkıştırarak kendisini hediye yağmuruna tutuyorsunuz..
eğer evine gidebilme imkanınız varsa bu aldığınız hediyeleri de bir güzel etrafa serdiniz mi oldukça eğlenceli anlar ortaya çıkıyor..

1. yaş hediyesi bir tulum
2. yaş için bir emzik
3.yaş için bir biberon
4. yaş için oyuncak bir araba
...
15. yaş tuttuğu takıma ait bir atkı
18. yaş kullandığı parfüm

"daha önce kutlayamadığım tüm doğum günlerin için ve bundan sonra söz veriyorum her yılında yanında olacağım" mantığında

çok büyük hediyelere de gerek yoktur, yaş yaş büyüterek ve o yaşların ihtiyaçları göz önünde tutularak yapılabilecek güzel bir anı diye düşünüyorum.. Hazırda nişanlısınız madem alınan bu emzikdir, önlüktür, tulumdur doğacak bebeklerinize ön hazırlık da sayılır

yalnız adamın da yaşı biraz küçük olacak, 30 yaşında ki adama al da al yani biter miiii

eyvaaahhh benımkı 29

Bu güzel bi fikirmiş benimki 19 iyi bari :)

gerçekten güzel fikir aklıma en yatanlardan birisi bu oldu teşekkür ederim :)

1.YaStan ıtıbaren dogum gunu hedıyesı ve mumlarü,piknık dusuncesınede bayıldım :) cok guzel 10 numara tesekkurler arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…