fikirlerinizi bekliyorum..

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Merhaba arkadaşlar...
Genelde hep sıkıntılı konular açtım ama bu kez farklı bi derdim var
Eşimle hala sıkıntılarımız var ama beni geçen gün tatile götürdü sırf kafam dagilsin diye. Konuştuk lutfen as kafandakikeri mutlu olalım dedi...bende aşmaya cakisiyrm hala sıkıntılarım var..ama belli etmiyorum etmemeye çalışıyorum..neyse soruma geleyim..kafama dagitcak şeyler yapıyorum daha fazla evinde zaman geçiyorum eski titiz günlerime döndüm
Balkonda kitabımı okuyorum..kendi dünyamda yaşıyorum yani...bide komple kurtuldugumda kafamdakilerden daha mutlu olucam..benim sorum ben kendimi değiştirmek beceremiyor takintilarimdan sıkıntılarından ötürü kendimi acayip saldim suan aynaya bakınca bu ben değilim diyorum..kilo olarak problemim yok hatta bekarken rahatlıktan daha kiloluydum 60 küsurlerdeydim suan 53 kiloyum boyunda 1.60 falandir sanirim tam emin değilim..giyim olarak falan iyice saldim ne bulursam giyip cikiyrm esimde tam tersi çok ozenlidir kıyafetleri konuşunda..sacimla falan pek ilgilenmem temiz olsun yeter.makyaj yapmayida pek beceremiyorum..doğallık sevdiğim icin..ama artık hafifde olsa makyaj yapmayı öğrenmek istiyorum..giyim kuşam hakkında da güzel uyumlu giyinmek istiyrm..bakımını yapmak istiyorum...basen sıkıntım var basenlerimi eritmek istiyorum.aynaya baktığımda kendi kendime imrenerek bakmak istiyorum.alışveriş konusunda sıkıntım yok eşim istediğini alırız yeterki kendine gel diyo.şöyle bi baktım kendime ben ben olmaktan cikmisim sorunlara gömülüp birakmisim kendimi...lutfen yardimlerinizi esirgemeyin...uzun oldu hakkınızı helal edin..

bazı seylerd farkına varman ne kadar guzel bakım konusuna gelınce bunda yapman gerekn bısey yok bı kadın her zaman bakımlı olmalıdır evde bıle guzel kombinasyonlar güzel kokular manıkur pedikür hafifte bı makyaj ve kişisel temizlik...bunlar her zaman olması gereken seyler bana gore ve saclar

Kişisel bakımda sıkıntım yok kıl tüy işini sevmiyorum zaten..yakın zamanda lazere gidicem kısmet olursa..tirnaklarda zaten takigimdir..benim derdim guzel kombinler yapamiyrm..evde çok salaş dolasiyrm..ama ben böyle olmak istemiyorum..bekarken annemle mrkete giderken bile ozebirdim kendime ama evlndikten sonta sorunlarından ötürü saldim kendimi..ben toparlanmak istiyorum:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…