- 10 Ekim 2014
- 120
- 19
- 13
- Konu Sahibi begonvilxx
-
Ben olsam sevdiğim ve ayrıldığım kişinin kankisiyle görüşmezdim
Arkadaşının arkadaşının arkadaşı. Çok yorumsuz kaldım. İşin içinde kesin başka başka işler var. Anlayamadım...
Eski sevgilinizle ortak arkadaşınız, başka bir arkadaşıyla aranızı mı yapmak istedi ???
Siz neden böyle bir duruma ortam sağlıyorsunuz, izin veriyorsunuz ki?
Yaşlar kaç ?
Sevgilinizden ayrılır ayrılmaz onla da aranıza mesafe koyabilirdiniz,sebep ortada olurdu ama bu saatten sonra ne denir bilemedimCevabınız için teşekkürler :)
Benim de arkadaşım diye konuşmaya devam ettim açıkcası..
Ancak görüşmemeyi tercih etsem sebebi ne olmalı sizce?
23 ben,eski sevgilim 25, ortak arkadaşımız da 26.
Evet bana garip geldi, hatta yanlış bir hareket.
Ama hep şımarık yetişmişler,çevresi ve aile yapıları rahat biraz.
Tabii ki bu bir sebep değil.
Konumları ne olursa olsun karakter önemli..
Sebebe ne ihtiyacınız var ki?
"İstemiyorum" yeterli değil mi?
Merhaba arkadaşlar,
Derdimi biliyorsunuz artık :)
Sevdiğimin en yakın arkadaşı (erkek) aynı zamanda benim de arkadaşım.
Geçenlerde buluştuk ancak yanında bir erkek arkadaşını daha getirmişti.
Yaklaşık bir ay oluyor ve üçümüz whatsap grubumuzda sohbet etmeye devam ediyoruz.
Bana ortak arkadaşımız olan çocuk dedi ki, artık hayatına bak, takma sen geride kalanı.
Ve buluştuğumuzda getirdiği arkadaşıyla aramızı yapmak istedi.
Sizce gerçekten niyeti sadece tanıştırmak vs mi?Yoksa bu işin içinde eski sevgilimin parmağı var mı?
Denemek amaçlı..
Şimdiden teşekkür ederim,
Sevgiler :)
Canım bak konunu okuduğumda aklıma ilk gelen sey eski sevgilinin senin hakkında ne düşündüğü yada düşünebileceği oldu.
İlişkini kes o 'arkadaşlarınla'.
Eski sevgilinden umudun olsun yada Olmasın, konun açıldığında senin Hakkında ortak Arkadaşının ne konuştuğunu bilemezsin. Izin verme böyle şeylere.
Kendi kendine zarar veriyorsun hissine kapıldım kusura bakma lütfen.
Sevdiginiz en yakin arkadasi olduguna eminmisiniz arkadasinizi? Öyle olsa böyle bisey yapmaz ayrica sizin hakkinizda a-z ye konusurlar... Arkadasinizla iletimi kesmeyin ama mesafe koyun... Yeni tanistiginiz o kisiyide istemiyorsaniz direk söyleyin, bu kadar zormu...
Sevdiginiz en yakin arkadasi olduguna eminmisiniz arkadasinizi? Öyle olsa böyle bisey yapmaz ayrica sizin hakkinizda a-z ye konusurlar... Arkadasinizla iletimi kesmeyin ama mesafe koyun... Yeni tanistiginiz o kisiyide istemiyorsaniz direk söyleyin, bu kadar zormu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?