Fikirlerinizi bekliyorumm

Ozaman erteleyin derim çünkü sorumluluklar konusunda düşünceniz bu yöndeyse evlenince kesinlikle ağır gelecektir.

Eğer doğru kişiyi seçtiyseniz aslında evlililğin erken olmasının avantajları da güzel.
Ağır mı gelir diyorsunuz. Böyle tavsiyelere ihtiyacım var. Ben çok üşengeç bir insanım bana ağır gelir kesino_O

1 yıl da yeteri kadar maddi manevi boyuta ulaşabilecek misiniz peki ?
Gerekli birikimi yapabilir misiniz?

Yalnız hepsi bir kenara asıl nişanlılık sürecini uzun tutmayın derim...

Bence 2020 yazinda evlen
Uzamasin daha fazla
Siz evli misiniz? Evlilik sorumluluklari ağır

Yalnız hepsi

Evlenebiliriz ama eksik gedik olur. Manevi boyutu bilemiyorum şuan hiç hazır değilim

Kesinlikle çok uzatmamak lazım. Hele evlilik düşünmeye baslanildiysa o süreç o kadar gergin geçiyor ki fazla uzatmadan karşılıklı fazla yormadan evlenilmeli. Yoksa evliliğe enerjin kalmıyor bütün sabrını nişanlılık sürecinde tüketmiş oluyorsun. Kaldı ki 2020 zaten erken bir tarih değil ben de bu yaz mi gelecek yaz mi diye anladım halbuki gelecek yaz mi sonraki yaz mi imiş soru 2021 bence çook geç hiç gerek yok.
Bir filmde şöyle bir replik vardı "insan, hayatının geri kalanını beraber geçirmek istediği insanı bulunca hayatının geri kalanının bir an önce başlamasını istiyor" diye. Neden bekleyesiniz ki

Bozulacağı varsa zaten bozulur 6 ayda olsa 6 yılda olsa buna engel olamazsiniz.Aslinda cevabi ,kendinizi hazir hissetmediginizi soyleyerek kendiniz veriyorsunuz.Evlilik iyi güzel ama cok büyük bir sorumluluk ve hazir hissetmeyen biri icin cehennem olabilir.Bence oncelikle isinizi saglamlastirin.

Kesinlikle çok uzatmamak lazım. Hele evlilik düşünmeye baslanildiysa o süreç o kadar gergin geçiyor ki fazla uzatmadan karşılıklı fazla yormadan evlenilmeli. Yoksa evliliğe enerjin kalmıyor bütün sabrını nişanlılık sürecinde tüketmiş oluyorsun. Kaldı ki 2020 zaten erken bir tarih değil ben de bu yaz mi gelecek yaz mi diye anladım halbuki gelecek yaz mi sonraki yaz mi imiş soru 2021 bence çook geç hiç gerek yok.
Bir filmde şöyle bir replik vardı "insan, hayatının geri kalanını beraber geçirmek istediği insanı bulunca hayatının geri kalanının bir an önce başlamasını istiyor" diye. Neden bekleyesiniz ki
Üniversitedeki ilk 2 senemiz rüya gibiydi özgürdük, aşıktık, ilk senelerimizin heyecanı vardı. Şuan biraz monotonlasti doğal olarak evlenince de illaki daha da artar. Evlilik bana çok güzel gelmiyor. Sevgililik süreci daha güzel sanki. Hiç yaşamadım evliliği bilemem tabi ama şimdilik böyle düşünüyorum. Bir de 2020 yazında evlenirsek bazı şeyler maddiyattan dolayı istediğim gibi olmayacak

Ağır mı gelir diyorsunuz. Böyle tavsiyelere ihtiyacım var. Ben çok üşengeç bir insanım bana ağır gelir kesino_O
Owww bide üşengeçlik varsa daha da zor olur.Gerçi 5 yılda bekleseniz erken gelicek sorumluluk olduğu için.

Ama erken anne olmakta güzel bunlarıda düşünün.35 yaşındayım kızım 13, oğlum 10 yaşında.Kızımla abla kardeş gibi duruyoruz.:KK59:Jenerasyon farkı az olduğu için çocuklarla iletişim de daha kolay oluyor.Bunlarıda düşünün derim.

Bozulacağı varsa zaten bozulur 6 ayda olsa 6 yılda olsa buna engel olamazsiniz.Aslinda cevabi ,kendinizi hazir hissetmediginizi soyleyerek kendiniz veriyorsunuz.Evlilik iyi güzel ama cok büyük bir sorumluluk ve hazir hissetmeyen biri icin cehennem olabilir.Bence oncelikle isinizi saglamlastirin.
Evlendikten sonra devlet veya özel kesinlikle çalışıp paramı kazanacağım ama şuan kpss yi zorluyorum. Evlilik sorumlulugu maddiyattan da büyük sorun zaten benim için. Evet hiç hazır değilim şimdilik

Back
X