Fikirlerinizi belirtir misiniz lutfen

panikbiriyim

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
12
2
6
25
Merhaba arkadaşlar ben 11 Nisan eşimle birliktelik yaşadım ve o gün ertesi gün hapı kullandım daha sonra ilişkiden 5 gün sonra adetime 13 gün kala ara kanama tarzı bir şey yaşadım 3 gün sürdü fakat öyle adet kanaması gibi çok gelmedi 25 26 Nisan tarihinde korunmali şekilde bir birliktelik yaşadık fakat biraz kuşkulandım korktum yine de bundan sonra ise adetim benim tahminimce ara kanama yüzünden 5 gün gecikti fakat her zaman olduğum gibi oldum 5 gün boyunca sürdü şimdi de sol kasığımda 2 gündür bir ağrı çekiyorum arada unutunca hissetmiyorum fakat kendini hissettiriyor genelde hamilelikle alakali bir şeyden şüphelenmeye miyim sizin tecrübeleriniz neler yardımcı olur musunuz biraz strese girmiş durumdayım teşekkür ederim şimdiden

bir çok forumda okudum kanamalar yaşanabiliyor ve kaç ay adet görüp hamile olan kadınlar var bu yüzden şüpheye düşmem normal değil mi sizcede

bir çok forumda okudum kanamalar yaşanabiliyor ve kaç ay adet görüp hamile olan kadınlar var bu yüzden şüpheye düşmem normal değil mi sizcede
Onlar olağan dışı kanamalar yani normalden farklı şekilde gelen. Siz hem ara kanama hem beklediğiniz şekilde adet görmüşsünüz

Onlar olağan dışı kanamalar yani normalden farklı şekilde gelen. Siz hem ara kanama hem beklediğiniz şekilde adet görmüşsünüz
peki teşekkür ediyorum şu son 2 3 gündür sanki adet olacakmışım gibi ağrı çekince korktum hamile değilsem bile başka sıkıntı olabilir diye düşünüp doktor randevusu aldim umarım sıkıntısız geçer

Sizi kırdıysam özür dilerim, evet bence de bir kadın doğum uzmanıyla görüşmeniz en doğrusu. İnşallah sorunsuz atlatırsınız

Sizi kırdıysam özür dilerim, evet bence de bir kadın doğum uzmanıyla görüşmeniz en doğrusu. İnşallah sorunsuz atlatırsınız
cevap verdiğiniz içimi rahatlattiginiz için teşekkür ederim size kırılmadım yumurtlama zamanım yaklaşıyor sizce bu sebeple bel ve kasık ağrısı çekiyor olabilir miyim

cevap verdiğiniz içimi rahatlattiginiz için teşekkür ederim size kırılmadım yumurtlama zamanım yaklaşıyor sizce bu sebeple bel ve kasık ağrısı çekiyor olabilir miyim
Evet yumurtlama zamanı bu ağrılar olur normaldir hatta çatlama gününüzde hafif lekelenme kanama da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…