Fikirlerinizi paylasirsaniz memnun olurum

ipekyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
55
25
88
33
Merhaba hanimlar bir sorum olacakti ben kapali tesettürlü bir bayanim caprio üstü acik araba almak istiyorum fakat yakisik alir mi bilmiyorum. Yani siz yolda oyle tesetturlu bir kiz caprio araba kullaniyor olsa ne dusunursunuz nasil yorumlarsiniz Sonucta zevk meselesi kimsenin gorusunu almam normalde begendiysem icime sindiyse alırım o ne der bu ne der pek onemsemem ama bu farkli birsey goruslerinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum . Hakkinizi helal edin tesekkurler ☺

Kapalı olmanızla o arabayı almanız arasındaki kurduğunuz bağ beni güldürdü hem de irrite etti. İster açık ister kapalı ol beni üstü açık kullandığın araba ilgilendirmez kimseyi de ilgilendirmez...

cabrio araba zordur. Tecrübe ile sabit. Kiralayın zevkinizi alın sahibi olmayın.

Üstü açık araba kullanan başörtülü kızlara söylenen çok laf duydum bende,o onların ayıbı..

Tabi bu zevk meselesi. Kullanışlı değildir ama çok istiyorsanız kimi ne ilgilendirirki?

yolda görsem bişey düşünmezdim araba güzelse arabaya bakardım :-) arabanın içine bakmıyorum ben terbiyesizlik gibi geliyor. insanın evini gözetliyormuş gibi.

yani sokaktaki insanların bişey düşüneceğini sanmıyorum. klasik sorunlar neyse cabrio ile ilgili onları yaşarsınız

Türk sinemasında ki baş örtülü beyaz çerçeveli güneş gözlüklü Türkan Şoray gibi olursunuz vallahi

Konuyla bağlantısını bir ben mi kuramadım? Cidden ne alaka cabrio tipi arabayla tesettürlü olmanızın? En son aklıma gelecek şey olur herhalde.

caprio yu görunce leonardo geldi aklima:olamaz: bence zevk meselesi tesetturle ne ilgisi var ki??umarim gecen gun saat alacagm tesetturluyum, bu saat uygunmu diyen bayan degilsinizdir:)

Back
X