fikirlerinizi sölermisiniz

zeliha52

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
230
20
118
kızlarrrrrrrrrr can kızlar bal kızlar ya bi fikrinize ihtiyacım var canlarım ya..şimdi yarın akşam nişanlımlara iftara davetliyim.... ben bi elbise giyecem şuan profil resmim buraya ekleyemedim bi türlü acaba çokmu abartılı :18::18::18:yaaa sonuçta evde olacağım ya ne bilim çokmu abiye tarzı bana fikirlerinizi sölermisiniz canlarım ya :18::18::18: bilemiyorum yaaaa

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrr can kızlar bal kızlar ya bi fikrinize ihtiyacım var canlarım ya..şimdi yarın akşam nişanlımlara iftara davetliyim.... ben bi elbise giyecem:18::18::18: şuan profil resmim buraya ekleyemedim bi türlü acaba çokmu abartılı yaaa sonuçta evde olacağım ya ne bilim çokmu abiye tarzı bana fikirlerinizi sölermisiniz canlarım ya :18::18::18: bilemiyorum yaaaa

bence de hem şık hem ölçülü hem ortama da uygun çok güzel olmuşsun :)

ayyy bitanem çok teşekkürederim şimdi kendimide çok daha iyi hissettim canlarım çok teşekküredrerim..we giydim elbisemi o akşam nişanlımda beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…