fikirlerinizle beni aydınlatınnnnnnnnn

sessizkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
2
0
1
29
merhaba arkadaşlar yaşım 18 sevgilimin yaşı 24 1 buçuk senedir beraberiz annem bu ilişkiyi onaylamıyor hem huyundan dolayı hemde tipinden dolayı ayrıl diyor başımın etini yiyor çok kararsızım annem üniversitede daha iyilerini bulacagımı söylüyor çok ayrılıp barıştık ayrıldıktan sonra agzımızı bozduk çirkinleştik bunları annem bildigi için onaylamıyor bana bırakıyor ama memnunda degil her seferinde çirkin oldugunu layıgım olmadıgını söylüyor

Anneler haklıdır. Annenin sözlerine kulak ver. Iyiligini düşünüyor. Ayrıca çok kucuksun be canım annen haklı daha kimler çıkacak karşına.
Sana saygısı olmayan bi adamla kötü sözler sarfeden bi adamla olmaz

Cirkinlik bir sebep degil ama anneni dinle ..

Ben dinlemedimm cok imtihan oldum :(
Simdi o yok ama annem yanimda . Anneler genelde yanilmiyor ve hisleri cikiyor . Emin ol ki senin kotulugunu istemez ..

Sunuda ekleyeyim simdi ayrilinca konusmalarinda cirkinlesen ilerde neler yapmaz ? Yol yakinken don canim ..

Anneni dinle huyu suyu güzel değilse yol ver gitsin.

bana yakıştırmıyor aynı boydayız begenmiyor ve başıma kalkıyor önüne daha iyiler çıkar diyo

merhaba arkadaşlar yaşım 18 sevgilimin yaşı 24 1 buçuk senedir beraberiz annem bu ilişkiyi onaylamıyor hem huyundan dolayı hemde tipinden dolayı ayrıl diyor başımın etini yiyor çok kararsızım annem üniversitede daha iyilerini bulacagımı söylüyor çok ayrılıp barıştık ayrıldıktan sonra agzımızı bozduk çirkinleştik bunları annem bildigi için onaylamıyor bana bırakıyor ama memnunda degil her seferinde çirkin oldugunu layıgım olmadıgını söylüyor
Güzellik göreceli bi kavramdır canım. Ama yaşının çok genç olduğu bir gerçek. İlişkide tartışmalarda ayrılmalarda çirkinleşmek çok yıpratıcıdır. Şimdi olmasa bile yarın öbir gün birbirinize o tartışmalardaki lafları hatırlatısınız. Kötü olur. Annenin sözlerine kulak as...

Anneniz sadece cirkin diye, ki neye dayanarak bunu söylüyor sonucta siz begenmissiniz demek ki herkesin zevki farkli, istemiyorsa haksiz, hem layik degil nedemek, neye dayanarak bunu söylüyor? Belkide onun aileside sizi laik bulmayacak, nebicim söylemler bunlar... Ama problemli biriyse, agzi bozuksa, ki sizde bikac kez ayrilmissiniz ve cirkinlesmis, o zaman tabii ki sürdürmeyin, düzelmez...:KK14:

Çirkinlikten ya da daha iyisini bulmak adına olması kararınız, hoş bir bakış açısı olmaz, kalbinize de iyi gelmez.

Şimdiden tartışmalarınız saygısızlaşmışsa ve ayrılıklarınız çoksa annenizin bir bildiği vardır.

Back
X