ne olur ne yapıyoruz biz şimdi?
şimdiden teşekkürler herkese
Flört ediyorsunuz siz :)
O kaçıyor güya sen de ne yapacağını bilmiyorsun :) Bi ilişkinin başlaması yakın, hayırlısı olsun inş :)
Pardon canım,3 aymış ben 3 yıl sandım,3 aysa normal,
aşk sancıları bunlar
inşallah ama çok dnegesizce şeyler bunlar o koca adam ben koca kadınım 3 aydır aynı durumdayız kavga gürültü küs barış
artık beynim uyuşuyor ne yapmalıyım sizce?
daha önce bir kez erkek arkadaşım olmuştu o zaten kendiliğinden geldi hiç yaşamdaım böyle gelgitler
o yüzden ben bu konularda çok dengesiz davranırım yani tepki tavır çok anlamam
yani liseli olsak anlarım ama tuhaf değil mi?
adam yerine koymuyor beni bu nasıl bir ilgi duyma halidir zaman zaman psikolojik sıkıntıları mı var diye düşünmüyor değilim
bu kadar kavga dövüş çekişme niye?
bence senden hoşlanıyo e sende ondan hoşlanıyosun ama ikinizde nerde duracağınızı bilmiyorsunuz gibi geldi.. belki aynı iş ortamında olduğunuz için sana tam anlamıyla yaklaşmaya çekiniyo olabilir.. seni diğer erkeklerden kıskanıp korumaya çalışıp aynı zamanda yanına gelmeyerek sana laf söz gelmesin gibi düşünüyoda olabilir.. en azından yazdıkların bende böyle bi kanı oluşturdu.. karşına alıp konuşmayı denesen??
Aslına bakarsan lisede olsaydınız işiniz daha kolay olurdu. Hem aynı yerde çalışıyosunuz hem de daha önce bir gerginlik yaşadınız. Bence o sana karşı boş değil fakat tepkinden cekiniyo. O yüzden böyle sacmalıyo.
Nötr olabilirsen eğer bu durumu çözebilirsin. Tepki vermek yerine gülümsemeyi dene. Yaptığı dengesizliklere gülümse. Hicbir teklifte bulunma çay kahve vs, sorduğu sorulara ya da tekliflere hımm belki olabilir gibi yuvarlak cevaplar ver, o bu belirsizlikten sıkılıp mutlaka gelecektir sana.
Baya baya ateş bacayı sarmışmı ne?
Nacizane fikrim,tepkisiz kalır,yani adım atamazda,ara ara şöyle derin derin gözlerine bakarsan etkili olabilir.
Ben eşimi böyle açmıştım.derin bakışlar etkili..:))
Hmm sizin durum farklı,
yani her insanın sevgiyi ifade tarzı farklıdır ya hani
senin çocuk anlaşılan hırgür seviyo
ozaman öyle derin bakışlar sökmez,şu yapılabilir;
birgün gene bir hırlaşma esnasında işin dozunu abartıp parlayıp sonra,hafifden şiddetliye hüzünlenip,hatta gözler biraz ağlamaklı
artık yoruldum seninle tartışmaktan ne istiyosun benden ????
şeklinde olay soruyu patlatabilirsin..sonra gerisi ona kalmış
Allah allah,ilginç bir vaka,
valla arkadaşım her ilişki kendi içinde özeldir
biri birdiğerine asla benzemez.
Onu sadece sen yaşar,anlar,bilir,ve kontrol edersin
ama her ilişkide bi ortak nokta varki;
kontrolu ele geçirene kadarda,epey emek ister
önce yaşamak,sevmek,anlamak,sabretmek..
Sonra sen çözersin zaten ,gerisi gelir su gibi
ama her doğum sancılıdır:)tatlı rüyalar
boyle tıplerden nefret ederım dusuncesı ne olursa olsun net olmalı karsımdakı ınsan olumlu yada olumsuz
evlenmeden önce staj zamanımda bende bunun aynısını yaşadım o kaçtı ben kovaladım ben kaçtım o kovaladı sonuç onun cesaretsizliği yüzünden stajım bitti ve bizim ilişkide bitti sonra ne aradı ne sordu ama siz hep aynı ortamda umarım ikinizde konuşmaya cesaret edersiniz ve bu durum sonuça bağlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?