Canım belirsizlik varsa zaten bu durum olmayacağına delalettir, gidip de sormaya inan ki gerek yok. Sorsan alacağın cevap büyük ihtimalle "sen neden bahsediyorsun, bi şey yok ki ortada" gibi bir cevap olacaktır, hal ve tavırlarından bile bunu çıkaraırsın üzülmeye gerek yok durup dururken.
Bizim de durumlarımız, konumlarımız, tiplerimiz o kaadr uyuyordu ki, herkes de yakıştırdı bu iş kesin olur gözüyle baktılar. Dışarıya sanki o sitemiş ben istememişim havası verdi durumumuz, işin aslı ise öyle değil tam tersi. İlgilendiği ve aldığım mesajlar olumlu olduğu için yaklaşmaya çalıştım, dediğin gibi oluyordu her seferinde iyi güsel ama gerisi yok, ne bir yemek ne bir kahve, sohbet vs hak getire yani. Sonunda pes ettim ve tamamen vazgeçtim, bu sefer de trip attı, beni sinirlendirerek iletişim kurmayı başardı, başa sardık, dedim belki yanlış düşünmüşümdür olucak bu kez, gene aynı şeyler yaşandı. Şu an kendi kendine küsmüş durumda, selam bile vermiyor rahatladım ben de. Bu sefer de kendi hayatımı yaşıyorum umursamıyorum diye yavaş yavaş delirmeye başladı. Bana laf sokuyor başkalarının üzerinden. Kinleniyorum kızıyorum cevap vermek istiyorum bazen ama gene aynı şeyler yaşanacak biliyorum.
Evliliğe olumlu bakmıyor sanırım, ama gözünün önünde de beğendiği biri var durmadan çıngar çıkıyor olay bundan ibaret. Keşke olgun olabilseydi de arkadaşça duruma bakıp değerlendirebilseydik ama o da yok. Sonuçta ben evlilik diye ölmüyorum ama benimle olursa ciddi olması gerektiğinin farkında, ya da öyle hissediyor işte.
Bi başkası olsa anında unuturum ama yok, her gün görünce de aklına geliyor insanın ister istemez. Bir bayan için kırıc şeyler, ben çok üzüldüm şahsen.