Sizin düşünceniz nedir tam olarak? Kiraya geçip evinizi ayıracaksınız ki hakkınız tamam. Kadına bakabilecek başka kimler var? Bu defa bakıcı/temizlikçi parası ile birlikte kira ödeyeceksiniz. Maddi durumunuz varsa yakın bir yerde kiraya çıkın. Ama maddi olanaklarınızı ifade etmemişsiniz.Tabiki hayır şimdi de yetmiyor.
Ama eşim annesini yaşlı ve yalnız
olduğu,için bırakmak istemiyor.
Maddi olarak ta zorlamayalım
boşa kira vermeyelim diyor.
Ben de en azından Dr.gidip denesek
Yaş geçiyor 41 diye düşünüyorum .
Bence 2. Çocuk için geç değil ancak hidrosalpenks nasıl belirtiler verdi sizde söyleyebilir misiniz acaba?Tabiki hayır şimdi de yetmiyor.
Yahu yaşlı kadın var nereye birakicaksiniz ve zaten hasta, ayrica durumuz zaten ortadaymis ve allah bagislasin çok şükür bir oglunuz var ee neden 2. Bebek derdindesiniz ?? Malum hem sizin durumunuz hemde ülkenin durumu belli bu yüzden hazır olan çocuğunuzun geleceğini ve egitimini düşünün bebek fikrini düşünmeyin yaş geciyor diyorsunuz ama zaten annesiniz ve kayinvalidenize bakın helallik alın dua alın bebek ve idrar kokusu dert olmasın size çünkü zaten bir çocuğunuz var ve idrar kokusu ise hijyene önem verir ve gerekli temizliği yaparsaniz sorun olmaz..Tabiki hayır şimdi de yetmiyor.
Ozaman atın kadını sokağa yada verin Darülacezeye kokmaayan evde yaşayın nedimki. . O kadinin evi olmasa acaba suan nasıl gecincektiniz? Ayrıca kızı bakmıyor diye sizdemi bakmicaksiniz? ?Gamze_Belinay valla gerekli temizliği
zaten iş dışında yapıyorum.
Ama yine de olmuyor.
Kızına gidiyor yılda 1 kez
İstanbul dışın da valla 3 haftaya gönderiyor.
Eşim tek çocuk değil ama bütün sorumluluk bizde,görümcemin kızına K.validem yıllarca baktı.
Ama bana da doğmadan annen baksın dedi
Yaşlanınca görümcem bakmamak için
İstanbul dışına taşındı.
Empati yapamıyorum bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?