50 gün oldu , nazar edecem diye çok korkuyorum ama inanilmaz derecede gece uykusunu seviyor, 50 gün oldu sadece bir kez çok gazi vardi agladi gece, onun haricinde süt için bile uyandiramiyorum, islak bezle siliyorum yuzunu onda bile zor uyaniyo, uyaniyo beni goruyo gülümsüyo tekrar uyuyor

çok gülec maşşallah, ama gunduz de tam tersi zorla gozunu kapatmiyo bile,gene aglamiyo uyumasada, sagi solu çok seviyo izlemeyi kollari bi saniye durmuyo, sadece acikinca agliyo, kilo almasida cok iyi maşşallah son 1 aydir o acikinca veriyorum, oda her 5 saatte istiyo ,bazen 4saatde oluyo bazen 6saat oluyo. yeni yeni elini emmeyi ogreniyo yani kisaca çok ṣükür bin ṣükür. Ne yazikki tek bir sorunumuz var hava maskesini kabul etmedi cigerleri acilsin iyice diye cihaz vermisti doktor ,oksijensiz basincli hava ufleyen. Ne yaptikysak onu kabul ettirtemedik cocuga,ondan geceleri yorulmasin diye çok, oksijen veriyoruz geceler minimumdan. Vermessem oksijen seviyesi 93-94 lerde yani aṣiri kotu deil, bide ondan kurtulursak cok cok cok daha rahat edecegiz, oksijen olunca gozden cok korkuyoruz her hafta Rop muayenesi mecburen, ama iyiye gidiyo diyo goz doktorumuz, her hafta fizyoterapi de var ,oda çok olumlu devam ediyo maşşallah. Gerçekten hiç yormuyo bizi maşşallah

, sadece sorunumuz ciğer tam net gelismedi henüz ama yakin inşallah dua ediyoruz. O sizinle ilk yazismalarim vardi ya , o günleri düṣünüyorum binlerce kez Elhamdülillah bugunumuze, %5 hep %5 ṣanslarla geldik, elim kadar 600gramdan ṣimdi tompiṣ bisey oldu

. Sizde iyisinizdir inşallah? Hersey cok iyidir sizinde, iyi deilmi yumurcaklar?opuyorum onlarida