Fikirlerize ihtiyacım var

Valla nekadar güzel dünya baştan kabul etmiş ol kayinvalide ile yaşamayı 15 sene boyunca kira vermeden yaşa ve çocuk yap 7. Sınıfa kadar orda otururken bir sorun yok , fakaaaaaaaat kayinvalidenizin her türlü hastalığı ortaya çıksın idrarini bile tutamaz hale gelsin ve siz "Bu ev idrar kokuyor, bu ev kucuk ,evden gitmek istiyorum " diyin Ustelik birde 2. Çocuğu isteyin hazır yaşlanmış elden ayaktan düşmeye hazır bebek gibi bakıma muhtaç olan Kayinvalideniz varken siz ona bakmıyorken 2. Bebeği düşünün. . Sebepler çok idrar kokuyor ev , küçük bu ev, görümcem bakmıyor annesine. .. Dipnot: yaşattığımızı yaşamadan almaz canımızı Rabbimiz ve unutmayinnnnnnnn sizde bir erkek annesisiniz ve sizinde GELİNİNİZ olucak .

Kadının maaşı yok mu?

Gamze_Belinay Gamze_Belinay 15 yıldır K.validemle
oturmadım.İlk evlenince 5 yıl oturdum.
Bütün evi tadilat eşimle yaptırdık.
Anlaşamayınca,kiraya çıktık.
3 yıl önce tekrar yanına geldik.
Biz taşınmadan evvel görümcem İstanbul
dışına taşındı.Eşim de annem yalnız yanına
taşınalım dedi.
Hiç istemesem de taşındık.

Gamze_Belinay Gamze_Belinay 15 yıldır K.validemle
oturmadım.İlk evlenince 5 yıl oturdum.
Bütün evi tadilat eşimle yaptırdık.
Anlaşamayınca,kiraya çıktık.
3 yıl önce tekrar yanına geldik.
Biz taşınmadan evvel görümcem İstanbul
dışına taşındı.Eşim de annem yalnız yanına
taşınalım dedi.
Hiç istemesem de taşındık.
Bişi sorucam gorumcenizle ciddi anlamda sorununuzmu var sizin ?

son izci son izci Kimin ne zaman ne duruma
düşeceği hiç belli olmaz.Çok şükür 1 çocuğum var.
2.Allah kısmet etmedi.Bunda da bir hayır
vardır.
Allah ne evladı ailesine, ne de aileyi evlada
muhtaç etmesin.
evin 1 oğlu diye evlenmeseydim iyiydi
belki,ama evlendim.

K kanada Kayınvalidemin fikriydi beraber oturmak.Evlendiğimizde de aynı durum
vardı kaçırma sorunu.
Bu ve anlaşmazlıklar yüzün den kiraya
çıktım 7 yıl kadar.Eşimin ev sahibiyle ters
düşünce benim bi şekilde ikna etti.
Yeniden yanına taşındık.
Çok zorlandık K.validem ameliyat geçirdi.
Yanına taşındıktan sonra, görümcem hiç
yardımcı olmadı.
Biz de haliyle çok yıprandık.
Çok çok zor bi durum. İyi bir dr a götrün, temizlik ve yaşlı bakım için mutlaka yardımcı alın. Ve oturduğunuz evi kiraya verip yeni eve çıkın. (Getekirse dubleks) Çok yıpranırsınız. Para sonra bulunurda ruh sağlığı bulunmaz

Eve kira vermiyorsunuz. Yardımcı bakıcı tutun baksın size de sıkıntısı olmaz kadıncagızın. Hem evinde oturup hem şikayet etmek bana çok doğru gelmedi. Taşınmak istiyorsun ama eşin dinlemiyorsa bakımını o yapacak.

Gamze_Belinay Gamze_Belinay Görümcem menfaat
düşkünü birisi ,kurnaz geçinen.
Benim sevmediğim insan tipi
Peki siz kurnaz ve menfaatci degilmisiniz ? Uzun bir müddet kayinvalidenize yaşayın üstelik kira bile vermeyin kadının evine sorgusu sualsiz taşının bir güzel orda hayat sürün .. olunuz büyüyünce ve Kayinvalideniz elden ayaktan düşüp ev idrar kokmaaya başlayınca ayri ev diye tutturun. . Madem ayrı ev dicektiniz neden kayinvalidenizin evine ilk başta gittiniz diretseydiniz ayrı ev diye. . Bu durumda görümceye laf söylemesi kolay o kızı tamam ama sizde oğluyla evlisiniz o evin gelinisiniz size yakışır bakmak çünkü o evde olan sizsiniz evet bakmak zorunda değilsiniz tabiki ama bunun en öncesinde allah rızası var ve eşinizi doğuran anne cocugunuzunda babannesi. ..

Bir tanesinin doğru düzgün hayatı olması için uğraşın önce. Kuluçka makinesi misiniz siz yaş geçiyor diye şartlar böyle kötüyken tekrar çocuk derdine düşmüşsünüz. Ayrıca kadının tek sıkıntısı yaşlılıktan kaynaklanan idrar vs ise çok ayıp olur onu o halde bırakıp ayrı eve çıkmak. Daha geniş bir eve taşınıp o evi kiraya verebilirsiniz kaynananızın olduğunu varsayıyorum.

Gamze_Belinay Gamze_Belinay 15 yıl önce de beraber
oturmak istemedim .Halen de istemiyorum.
Eşimin annesi beraber yaşamak istedi.
Dikkatli okursanız,kayınpederin evi
eşimin babasının ne kirası vericez?

Gamze_Belinay Gamze_Belinay 15 yıl önce de beraber
oturmak istemedim .Halen de istemiyorum.
Eşimin annesi beraber yaşamak istedi.
Dikkatli okursanız,kayınpederin evi
eşimin babasının ne kirası vericez?
Doğru ya neden kira veresiniz neden orda güzelce yaşayıp yaşayıp yaşayıp sonra idrar kokunca kayinvalide el ayaktan düşünce hooop gidelim bey oldu..

vivamedusa vivamedusa Hayır kuluçka makinesi değilim,2.derdine de düşmedim.
Tek sıkıntısı idrar kaçırması da değil
Nankör geçimsiz biri, eşim herşeyiyle
ilgileniyor.K.validem eşime bile yeri geldiğin de,Allah belanı versin diyor.

Bak çok merak ettim anneniz tek yasiyor olsa ve şuan Kayinvalideniz olduğu durumda anneniz olsa eşiniz o evde olmak istemese annenizin yanından giderken nasıl önlemler alırsınız ?? Annenizi bırakırmisiniz? Annenize bakarmisin? Annenizin idrarida size oyle kotu kokarmi?

vivamedusa vivamedusa Hayır kuluçka makinesi değilim,2.derdine de düşmedim.
Tek sıkıntısı idrar kaçırması da değil
Nankör geçimsiz biri, eşim herşeyiyle
ilgileniyor.K.validem eşime bile yeri geldiğin de,Allah belanı versin diyor.
Yaşlı bu kadin yaşlı ve hasta.. yaşlıların dediklerini kaale almicaksiniz o kadın çocuklarına bakmış altini almis emzirmis yedirip okutmus ogullari öf anne aman anne derken kadın nankör dememiş devam etmiş bakmaya.. siz annesi oğluna bagiriyor kufur ediyor diye ona nankör diyemezsin , bu oğlunun bilecegi iş .. varyaaa aa çok büyük konuyorsunuz umarım RABBİMDE size sizin gibi düşünen bir gelin vermez!!!

Çok çok zor bi durum. İyi bir dr a götrün, temizlik ve yaşlı bakım için mutlaka yardımcı alın. Ve oturduğunuz evi kiraya verip yeni eve çıkın. (Getekirse dubleks) Çok yıpranırsınız. Para sonra bulunurda ruh sağlığı bulunmaz
Dr.yakın zaman önce götürdük.Yaşın'dan ve sağlık
problemlerin'den dolayı ameliyat olamadı.
İlaç içiyor(içeriyoruz)kendi düzenli içmiyor.
Haklısınız para kazanılıyor, ama ruh sağlığı
kaybedince zor.

Back
X