fikre ihtiyacım var

yesilimtrak

Zaten Kırılmış Bir Kızım
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Haziran 2015
4.565
45.254
708
öncelikle merhaba,
daha öncede bir çok konuda yazmayı planlayıp hatta yazıp yazıp sonra sildiğim çok oldu. Onlar genellikle ruhsal çöküntülerim, kendime yetemeyişlerimdi. Toparlanabilmiş sayılmam elbet, çünkü ailevi sorunlar sıkıntılar her zaman devam ediyor ve korkarım edecekte. Ben olup bitene alışmaya çalışıyorum.
Neyse asıl konuya geleyim. Şuan sözlü sayılırım. Evlilik teklifimi 24 kasımda aldım eşsiz bir mutluluktu benim için. Fakat istemedir tanışmadır vs. şeyleri evlenmemizden 3 ay önceye saklıyoruz çünkü uzun süreçte aileler işin içine girdiğinde hep sıkıntı oluyor gibi bir düşünce var kafamda.
Evlilikle ilgili zamana ihtiyacımız var birbirimizden yana yada evliliğe hazır hissetme konusunda tamam olsak da benim ve onun hayatında şahsi ve ailevi olarak düzelmesini beklediğimiz durumlar var.
şuan ki fikrimiz ise 1 yıl gibi bir süre içerisinde evlenip buralardan uzaklaşmak, kaçmak bile denilebilir. Küçük bir sahil kasabasında küçük bir evde mutlu mesut yaşayıp çocuklarımızı büyütmek istiyoruz. Ege'de veya Akdeniz'de tavsiye edebileceğiniz burası güzel burda yaşanır diyebileceğiniz küçük, sakin mavi-yeşil kasaba önerileri almak istiyorum sizlerden.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hepinize öpücükler :KK15:

Bana hayaller - gerçekler karşılaştırması gibi geldi.. Türk filmi tadında.
Umarım gerçekleştirebilirsiniz.

cidden yapabilrmiyiz acaba diye düşününce banada hayal gibi geliyor. ama şimdiye kadar planladığımız herşeyi yerine getirdik. belkide sıkılmışlık bizi hayallere itiyordur bilemedim.

Bizde de var o hayal. İş olsa hemen gideceğiz ama yok.Kpss ile gidelim diye dersaneye yazıldık,hayırlısı artık bakalım.
Bursa,İzmir ya da Balıkesir'e tayinimiz çıksa ne güzel olurdu; trafikten egzoz kokusundan gına geldi artık. Günümün 3 saatini yolda geçirmek istemiyorum

Şimdi şöyle ki hayal kurmak güzeldir. Ama bu hayalleri gerçekleştirirken önemli olan ayaklarınızın yere basmasıdır.
Şuan aslında pekte sözlü sayılmazsınız anladığım kadarıyla aileler bilmiyor. Birbirinize bir söz vermişsiniz ama hala sevgiliniz.
Küçük bir kasabaya yerleşme fikri güzel. Peki ne iş yapacaksınız. Şuan ne iş yapıyorsunuz ?Örneğin müstakbel eşiniz ne iş yapıyor.
Ailenizden sevdiklerinizden ayrılacaksınız. Evlilik zaten hayatı tümüyle değiştiriyor. Birde bu şekilde bir hayat değişikliği sizi yorar mı ?

Baştan beri okuyunca farklı bir sorunun var sandım,sonunda afalladım.Sağ gösterip sol vurdun :KK53:

Isleriniz boyle biryere tasinmaniza imkan veriyor mu yabi bagli oldugunuz yerler mi var oraya gittiginizde devam ettirebilecek misiniz islerinizi?

Bizde de var o hayal. İş olsa hemen gideceğiz ama yok.Kpss ile gidelim diye dersaneye yazıldık,hayırlısı artık bakalım.
Bursa,İzmir ya da Balıkesir'e tayinimiz çıksa ne güzel olurdu; trafikten egzoz kokusundan gına geldi artık. Günümün 3 saatini yolda geçirmek istemiyorum

Bursa'da çok güzel çok severim ama çok kalabalık ve biraz pahalı sanki. hayalleri gerçekleştirmek için biraz cesaret yetiyor :D hiç olmaz diyeceğim neler yaşıyorum şuanda bilemezsiniz. gerçi memurlik varsa sizin işiniz biraz daha zor gibi :)

Isleriniz boyle biryere tasinmaniza imkan veriyor mu yabi bagli oldugunuz yerler mi var oraya gittiginizde devam ettirebilecek misiniz islerinizi?

ikimizde muhasebeciyiz çok sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. onun haricinde ne iş olsa yaparız geçiniriz bir şekilde diye düşünüyoruz.

Bu istekler genelde emekli olduktan sonraki hayalidir insanoğlunun.İstemeye istersiniz de iş imkanı ,çocukların eğitimi,sosyal aktiviteler yönünden sıkıntı oluyor,bu tip yerlerde.

Bursa'da çok güzel çok severim ama çok kalabalık ve biraz pahalı sanki. hayalleri gerçekleştirmek için biraz cesaret yetiyor :KK70: hiç olmaz diyeceğim neler yaşıyorum şuanda bilemezsiniz. gerçi memurlik varsa sizin işiniz biraz daha zor gibi :)
Şuan memur değiliz özel sektördeyiz ama neden daha zor? Geçim anlamında mı?
Bursa ya bir kaç kez gittim ama İstanbul'la kıyaslanınca burası kadar pahalı ve kalabalık değil gibi:110:

öncelikle merhaba,
daha öncede bir çok konuda yazmayı planlayıp hatta yazıp yazıp sonra sildiğim çok oldu. Onlar genellikle ruhsal çöküntülerim, kendime yetemeyişlerimdi. Toparlanabilmiş sayılmam elbet, çünkü ailevi sorunlar sıkıntılar her zaman devam ediyor ve korkarım edecekte. Ben olup bitene alışmaya çalışıyorum.
Neyse asıl konuya geleyim. Şuan sözlü sayılırım. Evlilik teklifimi 24 kasımda aldım eşsiz bir mutluluktu benim için. Fakat istemedir tanışmadır vs. şeyleri evlenmemizden 3 ay önceye saklıyoruz çünkü uzun süreçte aileler işin içine girdiğinde hep sıkıntı oluyor gibi bir düşünce var kafamda.
Evlilikle ilgili zamana ihtiyacımız var birbirimizden yana yada evliliğe hazır hissetme konusunda tamam olsak da benim ve onun hayatında şahsi ve ailevi olarak düzelmesini beklediğimiz durumlar var.
şuan ki fikrimiz ise 1 yıl gibi bir süre içerisinde evlenip buralardan uzaklaşmak, kaçmak bile denilebilir. Küçük bir sahil kasabasında küçük bir evde mutlu mesut yaşayıp çocuklarımızı büyütmek istiyoruz. Ege'de veya Akdeniz'de tavsiye edebileceğiniz burası güzel burda yaşanır diyebileceğiniz küçük, sakin mavi-yeşil kasaba önerileri almak istiyorum sizlerden.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hepinize öpücükler :KK15:
sana marmaris bozburun derim baska da bişey demem:KK28:

Back
X