• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikre ihtiyacım var

öncelikle merhaba,
daha öncede bir çok konuda yazmayı planlayıp hatta yazıp yazıp sonra sildiğim çok oldu. Onlar genellikle ruhsal çöküntülerim, kendime yetemeyişlerimdi. Toparlanabilmiş sayılmam elbet, çünkü ailevi sorunlar sıkıntılar her zaman devam ediyor ve korkarım edecekte. Ben olup bitene alışmaya çalışıyorum.
Neyse asıl konuya geleyim. Şuan sözlü sayılırım. Evlilik teklifimi 24 kasımda aldım eşsiz bir mutluluktu benim için. Fakat istemedir tanışmadır vs. şeyleri evlenmemizden 3 ay önceye saklıyoruz çünkü uzun süreçte aileler işin içine girdiğinde hep sıkıntı oluyor gibi bir düşünce var kafamda.
Evlilikle ilgili zamana ihtiyacımız var birbirimizden yana yada evliliğe hazır hissetme konusunda tamam olsak da benim ve onun hayatında şahsi ve ailevi olarak düzelmesini beklediğimiz durumlar var.
şuan ki fikrimiz ise 1 yıl gibi bir süre içerisinde evlenip buralardan uzaklaşmak, kaçmak bile denilebilir. Küçük bir sahil kasabasında küçük bir evde mutlu mesut yaşayıp çocuklarımızı büyütmek istiyoruz. Ege'de veya Akdeniz'de tavsiye edebileceğiniz burası güzel burda yaşanır diyebileceğiniz küçük, sakin mavi-yeşil kasaba önerileri almak istiyorum sizlerden.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hepinize öpücükler :KK15:
ayvalık, foça, datça, bıraz daha gelısmıs bır yer dersenız kesınlıkle marmaris..

Şimdi şöyle ki hayal kurmak güzeldir. Ama bu hayalleri gerçekleştirirken önemli olan ayaklarınızın yere basmasıdır.
Şuan aslında pekte sözlü sayılmazsınız anladığım kadarıyla aileler bilmiyor. Birbirinize bir söz vermişsiniz ama hala sevgiliniz.
Küçük bir kasabaya yerleşme fikri güzel. Peki ne iş yapacaksınız. Şuan ne iş yapıyorsunuz ?Örneğin müstakbel eşiniz ne iş yapıyor.
Ailenizden sevdiklerinizden ayrılacaksınız. Evlilik zaten hayatı tümüyle değiştiriyor. Birde bu şekilde bir hayat değişikliği sizi yorar mı ?

aslına bakarsanız evet sevgili gibi görünüyorıuz ama bir evli çift kadar ortak hayatımız var denilebilir. tabi bu kısım biraz derin. aileler ilişkiden haberdar ama işi nişanlılık boyutuna getirmek istemiyoruz çünkü manevi anlamda çok uygun bir dönem değil.
ikimizde muhasebeciyiz iş buluruz illaki bu alanda bulamasak bile başka işlerdede çalışabiliriz. illaki zorlanırız ama ayaklarımızın üzerinde dururuz.
ailelerden uzak kalmak huzurumuz için çok daha iyi olabilir.

Bu istekler genelde emekli olduktan sonraki hayalidir insanoğlunun.İstemeye istersiniz de iş imkanı ,çocukların eğitimi,sosyal aktiviteler yönünden sıkıntı oluyor,bu tip yerlerde.

çocuklarda sakin bir yerde denize gire çıka mutlu huzurlu büyüsünler işte :)

Şuan memur değiliz özel sektördeyiz ama neden daha zor? Geçim anlamında mı?
Bursa ya bir kaç kez gittim ama İstanbul'la kıyaslanınca burası kadar pahalı ve kalabalık değil gibi:110:

şu açıdan biraz daha sor olduğunu düşünüyorum.memur olunca kpss atama vs. gibi şeyleri beklemek gerekiyor. birde devlete adım atınca geri dönmek istemez insan sahsen ben istemem ama özel sektörde belli bir yer yok bulabildiğin sürece hepsi senin.
tabi İstanbul kadar kalabalık değil. kira olarak da İstanbul'dan daha uygun ama diğer açılardan çok farklı değil sanki

öncelikle merhaba,
daha öncede bir çok konuda yazmayı planlayıp hatta yazıp yazıp sonra sildiğim çok oldu. Onlar genellikle ruhsal çöküntülerim, kendime yetemeyişlerimdi. Toparlanabilmiş sayılmam elbet, çünkü ailevi sorunlar sıkıntılar her zaman devam ediyor ve korkarım edecekte. Ben olup bitene alışmaya çalışıyorum.
Neyse asıl konuya geleyim. Şuan sözlü sayılırım. Evlilik teklifimi 24 kasımda aldım eşsiz bir mutluluktu benim için. Fakat istemedir tanışmadır vs. şeyleri evlenmemizden 3 ay önceye saklıyoruz çünkü uzun süreçte aileler işin içine girdiğinde hep sıkıntı oluyor gibi bir düşünce var kafamda.
Evlilikle ilgili zamana ihtiyacımız var birbirimizden yana yada evliliğe hazır hissetme konusunda tamam olsak da benim ve onun hayatında şahsi ve ailevi olarak düzelmesini beklediğimiz durumlar var.
şuan ki fikrimiz ise 1 yıl gibi bir süre içerisinde evlenip buralardan uzaklaşmak, kaçmak bile denilebilir. Küçük bir sahil kasabasında küçük bir evde mutlu mesut yaşayıp çocuklarımızı büyütmek istiyoruz. Ege'de veya Akdeniz'de tavsiye edebileceğiniz burası güzel burda yaşanır diyebileceğiniz küçük, sakin mavi-yeşil kasaba önerileri almak istiyorum sizlerden.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hepinize öpücükler :KK15:

Ailevi meselelerden kaçmak mümkün mü ? Ama şu şirin sahil kasabasına kaçma hayali çook güzelmiş :KK59:

Ailevi meselelerden kaçmak mümkün mü ? Ama şu şirin sahil kasabasına kaçma hayali çook güzelmiş :KK59:

değil değilmi? inanın çok sıkıldım çok yoruldum. evin en küçüğü olmama rağmen herşeyi yüklenmiş gibi hissediyorum. herşeyde beni arıyor bana soruyor benden çözüm bekliyorlar ve ağır geliyor artık. diyorum ki uzaklaşırsam belki sadece arayıp özlem giderirler :)

kafanıza göre bi yere gidip yerleşebiliyorsanız ne mutlu size.. iş olayını nasıl halletçeksiniz konu bu değil ama merak ettim vala

muhasebeciyiz herhalde bir yerde bir iş buluruz sanıyoruz. tabi öncesinde kişif yapıp herseyi ayarlayıp gitmek gerek

basık biraz bana göre öyle ben dikiliye gittiğim zaman bunalıyorum :)

benim ailem 17 yıldır dikilide yaşıyor
iş imkanı sıfır gençler izmire aliağaya vb yerlere gidip geliyor iş için
marmaris ayvalık gibi büyük ve daha kalabalık yerleri dene
ayrıca ailenden uzak olunca hiçbir şeyde kaçamıyorsun telefon dennilen alet olduğu surece birde gormefiğin yanlarında olmadığın için sorunlar daha çok bunaltıyor maalesef

benim ailem 17 yıldır dikilide yaşıyor
iş imkanı sıfır gençler izmire aliağaya vb yerlere gidip geliyor iş için
marmaris ayvalık gibi büyük ve daha kalabalık yerleri dene
ayrıca ailenden uzak olunca hiçbir şeyde kaçamıyorsun telefon dennilen alet olduğu surece birde gormefiğin yanlarında olmadığın için sorunlar daha çok bunaltıyor maalesef
yanlış alıntıladınız sanırım konu sahibi ben değilim :) dikili hakkında yorum yapmıştım güzel değil pek diye :)

önce işerlinizi ayarlayın ya da oraya birşeyler katabileceğiniz bir iş kurabiliyorsanız kurun. eğer küçük yerlerde iş kurarsanız çoğu sektör için işiniz kolay olur rekabet az olacağından iyi kazanabilirsiniz sadece sürdürülebilir olmalı yani millet kafe açıyor yazın iyi kışım batıyor herkes e ne bekliyrdun canım benim yazlık sitede? ona göre gidecek bir iş ayarlayın kendinize ya da yazın çok iyi kazancı olur kışı çıakrtırsınız öyle birşey...

Back
X