Insallah oyledir canim sonra negatifi gorunce yikiliyorum baya zor topluyorum kendimi yarin test alayim bi bakayim o zaman yoksada doktora giderimBence kan testini tekrarlayın umut vermek gibi olmasın ama geç döllenme olmuş olabilir
Evet canim 10 gun once verdi ilk gun ictigimde acik pembe bi leke geldi dedim garanti olcam ama bi daha gelen giden olmadi ilac biteli 5 6 gun oluyo normalde olmam gerekirdi yarin test alayim o zaman insallah vardir yoksada yine doktora giderimTarlusala ragmen adet olmadiysaniz hamile olma ihtimaliniz cok yuksek bence test yapin
Ama 10 gun once tarlusal verdi demissiniz tarlusal bittikten 10 gun sonra hala adet olmadiysaniz gebelik ihtimali vardir
Evet canim 10 gun once verdi ilk gun ictigimde acik pembe bi leke geldi dedim garanti olcam ama bi daha gelen giden olmadi ilac biteli 5 6 gun oluyo normalde olmam gerekirdi yarin test alayim o zaman insallah vardir yoksada yine doktora giderim
Evet dogru canim zaten pek umutlu degilim 0.11 i gordukten sonraIlac bittikten sonra 10 gun vakit var prospektusunde de yazar.
Bence birkac gun daha bekleyin.
Allah gonlunuze gore versin.
Cok uzuldum canim bende haziran ayinda hamile kaldim ilac falan kullanmadim hic hersey cok guzel giderken bebegimin kalbi gelismemis kalp atisi yakalayamadik bi hafta sonra aldilar bende tekrardan olsun istiyorumm insallah vardir olursada saglikla olsun hayirlisiyla olsun insallahBen 4 ay adrt olmadim test negatif olunca tarlusal ictim 10 gun gecti adet olmadim sonra baktik hamileymisim ama yuksek ihtimalle tarlusali ictigim surede hamile kaldim ben bebegimin 9. Haftada kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim doktorum tarlusal la alakasi yok dedi ama genetik doktoruna gittim pihtilasma testleri icin o hamilelik oncesinde kullandigimiz ilaclar da gebeligi etkiler demisti
İnsallah hamilesindir canim allah isteyen herkese versin bende korunma surem bu ay bitti ama bu ay da grip oldum yine bir suru ilac kullandim sanirim bu ay da ertelemem lazim bir de bende pco var insallah kolay hamile kalirim gecen defa korundugum donemde kalmistim hemde adet olmuyorkenCok uzuldum canim bende haziran ayinda hamile kaldim ilac falan kullanmadim hic hersey cok guzel giderken bebegimin kalbi gelismemis kalp atisi yakalayamadik bi hafta sonra aldilar bende tekrardan olsun istiyorumm insallah vardir olursada saglikla olsun hayirlisiyla olsun insallah
Allah sana bana isteyen herkese versin insallah
Insallah canim. Hamile kalmak zaten bi mucize sen bi de korunurken kalmissin Allah ol dedikten sonra hic bisey engel olmuyo. Bendede yumurtlama tembelligi varmis canim oyle dedi doktor sonra baska doktora gittim o da dedi tembellik falan yok sadece gec adet oluyosun yumurtlama tembelligi olsa hamile kalamazdin dedi bi yandan sevindim. Ozeldeki doktorlar biraz karamsar konusuyolar psikolojik olarak cokuyosun sonraİnsallah hamilesindir canim allah isteyen herkese versin bende korunma surem bu ay bitti ama bu ay da grip oldum yine bir suru ilac kullandim sanirim bu ay da ertelemem lazim bir de bende pco var insallah kolay hamile kalirim gecen defa korundugum donemde kalmistim hemde adet olmuyorken
Benim doktorum aksine fazla umutlu konusuyor hep ben sorunlari karsisina diziyorum diziyorum o dinliyor sonra diyor ki ama sen hamile kalabiliyorsun demekki yumurtaliklarinda problem yok bebegin tutunamayip dusmedi kalbi durdu kurtaj yapmasam o bebek orda aylarca kalabilirdi demekki rahmin bebegin gelisimi icin uygun sen neden hala aksilikleri dusunuyorsun ki deyip beni motive ediyor:)Insallah canim. Hamile kalmak zaten bi mucize sen bi de korunurken kalmissin Allah ol dedikten sonra hic bisey engel olmuyo. Bendede yumurtlama tembelligi varmis canim oyle dedi doktor sonra baska doktora gittim o da dedi tembellik falan yok sadece gec adet oluyosun yumurtlama tembelligi olsa hamile kalamazdin dedi bi yandan sevindim. Ozeldeki doktorlar biraz karamsar konusuyolar psikolojik olarak cokuyosun sonra
Cook sanslisin o zaman canim gercekten bak en azindan motive ediyo kotu dusundurmuyo benim gittigim doktor daha ilk baktiginda %40 kisir olabilirsin dedi gelecek ay gel rahim filmi cektirelim dedi bende tamam dedim cook uzuldum ama nasilsa gelecek ay hersey cikcak ortaya diye bi saldim kendimi ne stres ne baska bisey o ay hamile kaldim kendiliginden anlamis oldum ki tupler acikmis hamile kalabiliyomusum doktor beni cok germis..Benim doktorum aksine fazla umutlu konusuyor hep ben sorunlari karsisina diziyorum diziyorum o dinliyor sonra diyor ki ama sen hamile kalabiliyorsun demekki yumurtaliklarinda problem yok bebegin tutunamayip dusmedi kalbi durdu kurtaj yapmasam o bebek orda aylarca kalabilirdi demekki rahmin bebegin gelisimi icin uygun sen neden hala aksilikleri dusunuyorsun ki deyip beni motive ediyor:)
Doktor kesinlikle onemli bu konuda sansliyim sanirim hatta simdi doktorumu arayip korunma surem bitti bebek icin tedaviye baslasak mi demeyi dusunuyorum ama biliuorum ki senin tedaviye ihtiyacin yok hamile kalacaksin bir sure takil kendi kendine diyecek....Cook sanslisin o zaman canim gercekten bak en azindan motive ediyo kotu dusundurmuyo benim gittigim doktor daha ilk baktiginda %40 kisir olabilirsin dedi gelecek ay gel rahim filmi cektirelim dedi bende tamam dedim cook uzuldum ama nasilsa gelecek ay hersey cikcak ortaya diye bi saldim kendimi ne stres ne baska bisey o ay hamile kaldim kendiliginden anlamis oldum ki tupler acikmis hamile kalabiliyomusum doktor beni cok germis..
Bencede canim tedavi cook yipratiyo insani deniyosun olmayinca husran oluyo daha cok stresleniyo insan ama yinede sen bilirsin :)))Doktor kesinlikle onemli bu konuda sansliyim sanirim hatta simdi doktorumu arayip korunma surem bitti bebek icin tedaviye baslasak mi demeyi dusunuyorum ama biliuorum ki senin tedaviye ihtiyacin yok hamile kalacaksin bir sure takil kendi kendine diyecek....
Gorumcem klomeni 5 gun kullandi hamile kaldi baska bir arkadasim da oyle bende o yuzden doktor sanki bana klomen verse 5 kere icsem hemen hamile kalacakmisim gibi dusunuyorum. Ama hedap etmedigim bir nokta var ilk gebeligim korunurken oldu, ve henuz hic hamilelik calismasi yapmadim:) once bir deneyeyim ugrasayim kendi kendime belki de kalirim bilemiyorum ki hic bi fikrim yok:)Bencede canim tedavi cook yipratiyo insani deniyosun olmayinca husran oluyo daha cok stresleniyo insan ama yinede sen bilirsin :)))
Bencede oyle yap canimkac yillik evlisin bi de kac yasindasinGorumcem klomeni 5 gun kullandi hamile kaldi baska bir arkadasim da oyle bende o yuzden doktor sanki bana klomen verse 5 kere icsem hemen hamile kalacakmisim gibi dusunuyorum. Ama hedap etmedigim bir nokta var ilk gebeligim korunurken oldu, ve henuz hic hamilelik calismasi yapmadim:) once bir deneyeyim ugrasayim kendi kendime belki de kalirim bilemiyorum ki hic bi fikrim yok:)
Kızlar günaydın ben tarlusal kullandım 9 ocakta bitti yani 11. Gündeyim idrarda gebelik testi yaptım negatif acaba kanmı versem normal sınırı 10gün diye biliyorum hafif kasıklarımda sancı ve göğüslerde sızlama varGorumcem klomeni 5 gun kullandi hamile kaldi baska bir arkadasim da oyle bende o yuzden doktor sanki bana klomen verse 5 kere icsem hemen hamile kalacakmisim gibi dusunuyorum. Ama hedap etmedigim bir nokta var ilk gebeligim korunurken oldu, ve henuz hic hamilelik calismasi yapmadim:) once bir deneyeyim ugrasayim kendi kendime belki de kalirim bilemiyorum ki hic bi fikrim yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?