Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fikri Olan ya da Yaşamış olan Yok Mu ?????? :( hamilelikte beloc
Arkadaşlar sürekli çarpıntışikayetim var beloc kullanıyordum hamile olunca azalttım ama bütün hayatım etkileniyor hiçbişey yapamıyorum ilaç içmezsem aranızda gebelikte kullanan var mııı ????
İlettim ama herkes farklı bişey söylüyor kaç kardiyolog ile görüştüm 5i düşük dozda kullanabilirsin diyor. 2si kullanma diyor. Kadın doğumcular kullanabilirsin diyor bilemedim ki. Çok teşekkür ederim amin inşallah
İlettim ama herkes farklı bişey söylüyor kaç kardiyolog ile görüştüm 5i düşük dozda kullanabilirsin diyor. 2si kullanma diyor. Kadın doğumcular kullanabilirsin diyor bilemedim ki. Çok teşekkür ederim amin inşallah
Merhaba bende senelerdir beloc kullanıyorum şusn 5 haftalık hamileyim ve belocu 1 gün içmedim çarpıntıdan mahvoldum siz nasılsınız? Gebelik boyunca ilaç kullandınız mı? Herey yolunda mı