• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikri olan yardım edebilir mi?

Kendini ödüllendir mesela:KK66: her çalışma ardından bi çantayı bi ayakkabıyı haketmiş ol. Hatta bibuçuk ayın sonunda iyi bi tatil kaZan:)
Calısabilirsem ödülleri simdiden hazırladım zaten,kazanırsam yapmadığım kalmıcak heralde,bi dünya turuna cıkmadığım kalcak:):)

bende 25 yaşındayım canım yaşlada alakalı sanırım bugün yeni vizelerim bitti 2-3 haftadır çektiğimi ben bilirim not göresim yok hiçbiyerde kaldırdım hepsini finale kadar

Sen nasıl alıstırdın bünyeni su ders calısma olayına ya ben artık asırı bıkmısım görcek gözüm yok:KK43: sizin sınavda mı öss?
yok öss değil. kurum sınavlarına çalışıyorum ben.

yani düşündüm çalışmadığım süre içinde ne yapıyorum? yararlı hiçbir şey.. üstüne üstlük gece yatarken vicdan azabı çekiyorum, agresif oluyorum, sanki bir şey hak etmiyormus gibi kendimi cezalandırıyorum, gezmekten dahi zevk almıyorum, vicdanım sürekli konusuyor çünkü..

hiçbir şey yapmamaktansa öylesine çalışmaya başladım en sevdiğim dersten bir kitap açtım 4 5 saat kararlı şekilde çalıstıktan sonra baktım mutlu oluyorum. o gün yüzüm gülüyor akşam dizimi izlerken vicdanım rahat.. bu duygular hosuma gittiği için devam ettim ve ediyorum.

yok öss değil. kurum sınavlarına çalışıyorum ben.

yani düşündüm çalışmadığım süre içinde ne yapıyorum? yararlı hiçbir şey.. üstüne üstlük gece yatarken vicdan azabı çekiyorum, agresif oluyorum, sanki bir şey hak etmiyormus gibi kendimi cezalandırıyorum, gezmekten dahi zevk almıyorum, vicdanım sürekli konusuyor çünkü..

hiçbir şey yapmamaktansa öylesine çalışmaya başladım en sevdiğim dersten bir kitap açtım 4 5 saat kararlı şekilde çalıstıktan sonra baktım mutlu oluyorum. o gün yüzüm gülüyor akşam dizimi izlerken vicdanım rahat.. bu duygular hosuma gittiği için devam ettim ve ediyorum.
Ya zaten kesinlikle calısmayınca insanın morali cok bozuk oluyor ben simdi calısmadığım icin kendimi cok nutsuz hissediyorum homur homur geziyorum evin icinde bütün gün:(:(

bende 25 yaşındayım canım yaşlada alakalı sanırım bugün yeni vizelerim bitti 2-3 haftadır çektiğimi ben bilirim not göresim yok hiçbiyerde kaldırdım hepsini finale kadar
Kesinlikle canım bence de yasla da alakalı bıktım artık eskiden böyle değildim.su sınav gecsin kitapları hemen vercem birini görmiyim bidaha:(

Ya zaten kesinlikle calısmayınca insanın morali cok bozuk oluyor ben simdi calısmadığım icin kendimi cok nutsuz hissediyorum homur homur geziyorum evin icinde bütün gün:KK43::KK43:

Kesinlikle böyle oluyor. Hem şimdi mutsuz hem ilerde mutsuz olmaktansa dişini sıkıp çalış.
Kendine sürekli ''Başka seceneğin yok gerçekleri gör ve otur'' de:)

Veterinerlik icin bıraktım okulu 3.sınıftan:KK70:İdeallerim vardı,bunun icin radikal kararlar verdim,ama yapamadım basaramadım asla calısamıyorum okulu bırakmanın d yükü bindi üstüme aslında oturup calıssam bu yüklerimin hepsi kalkıcak üstümden kus gibi hafifleyeceğim,ama olmuyor:KK43:

Okulu bırakmanın yükü ağır gelir çünkü 3 sene emek vermişsiniz okuduğunuz bölüme. Eğer 1. sınıfta bıraksanız daha hevesli ders çalışırdınız veterinerlik için.
Etrafta sizi motive eden şeyler olmalı. Mesela veteriner olduğunuzda daha mutlu olacağınıza eminseniz bunu düşünerek odaklanmaya çalışın. Aileniz arkadaşlarınız sizi sürekli motive ederse beyniniz ders çalışmaya daha istekli hale gelir.
1.5 ay içinde çalışmadığınız takdirde seneye kalacak, seneye kalması mı iyi şimdi oturup çalışmak mı
Banada zor geliyor ders çalışmak o yüzden pek bişey öneremiyorum ama kendi kendinizi motive edebilirsiniz ancak bu süreç içerisinde.

Okulu bırakmanın yükü ağır gelir çünkü 3 sene emek vermişsiniz okuduğunuz bölüme. Eğer 1. sınıfta bıraksanız daha hevesli ders çalışırdınız veterinerlik için.
Etrafta sizi motive eden şeyler olmalı. Mesela veteriner olduğunuzda daha mutlu olacağınıza eminseniz bunu düşünerek odaklanmaya çalışın. Aileniz arkadaşlarınız sizi sürekli motive ederse beyniniz ders çalışmaya daha istekli hale gelir.
1.5 ay içinde çalışmadığınız takdirde seneye kalacak, seneye kalması mı iyi şimdi oturup çalışmak mı
Banada zor geliyor ders çalışmak o yüzden pek bişey öneremiyorum ama kendi kendinizi motive edebilirsiniz ancak bu süreç içerisinde.
Düsünmesi bile korkunc seneye kalırsa artık kesin tımaraneye yatarım heralde:)ders calısmak kime zor gelmez ki:(

Kesinlikle böyle oluyor. Hem şimdi mutsuz hem ilerde mutsuz olmaktansa dişini sıkıp çalış.
Kendine sürekli ''Başka seceneğin yok gerçekleri gör ve otur'' de:)
Gercekten baska seceneğim yok Tesekkür ederim:)Bir de üyeliğimi iptal ettireyim bari buraya asırı taklımaya basladım :)üyeliğim iptal olsa acaba istediğim zaman acarlar mı ki:):)

Öss:KK43:okulu bıraktım su öss icin ideallerim icin ama hic de idealist değilmisim sorumsuzmusum:KK43:
ah canım ya allah yardımcın olsun bende aynı şeyi yaptım 3 yıl önce öss dönemi biraz sıkıntılıdır ama sonra istedigin bölüme girince çok güzel oluyo ben şuan 3.sınıftayım onun verdigi bıkkınlık var ilk 2 sene gayet çalışkandım yani :)

ah canım ya allah yardımcın olsun bende aynı şeyi yaptım 3 yıl önce öss dönemi biraz sıkıntılıdır ama sonra istedigin bölüme girince çok güzel oluyo ben şuan 3.sınıftayım onun verdigi bıkkınlık var ilk 2 sene gayet çalışkandım yani :)
Hadi ya girince dert stres bitiyor yani:)ben de öyle düsünmüstüm darısı basıma diyeyim ozaman:KK68:

Hadi ya girince dert stres bitiyor yani:)ben de öyle düsünmüstüm darısı basıma diyeyim ozaman:KK68:
evet canım o hazırlık senemi hatırlamak istemiyorum ama sonrasında iyiki yapmışım dedim sende hedeflerine ve mutlu günlerine odaklan verimli çalışmaya çalış istedigin bölümü kazanırsın inşallah :KK15:

Canım havalar ısınınca herkes ders çalışmayı bırakıyor yada çok az çalışıyor.ben böyle zamanlarda gece herkes yattıktan sonra yada sabah 5,30- 6 gibi uyanıp çalışmanı öneririm (emin ol ise yarayacak ;)

Canım havalar ısınınca herkes ders çalışmayı bırakıyor yada çok az çalışıyor.ben böyle zamanlarda gece herkes yattıktan sonra yada sabah 5,30- 6 gibi uyanıp çalışmanı öneririm (emin ol ise yarayacak :KK66:
5.30 da kalkmayı basabilirsem bir deniyim bari ama okadar tembelim kesin kalkamam:(

Senin hatan bu: Yarin bu kitabi okurum, öbürgün 200 soru cözerim, ondan sonra su kitabi bitiririm.. gibi agir, nerdeyse yapilmasi imkansiz olan, ders calisma planlari yapmak.

En iyisi, azar azar yap. 200 soru cözmem gerek diye kendini psikolojik baski altina sokma. Calismaya basla, 10 soru cöz kapat, bir saat sonra 15 soru cöz.. yavas yavas altindan kalkarsin.

Hedefler koy önüne bir hedefin olsun.
Plan yap o plana uymaya çalış
Sayısal derslerimde klasik müzik dinliyorum isime yarıyor

küçük not kağıtlarına motive edici sözler yazıp görebileceğin her yere yapıştırmak, kazanamama durumunda olacakları düşünüp durmak da motive ediyor bi de bi poşet dolusu çikolata alıp her çalışmadan sonra yani günde birkaç tane yiyebilirsin seviyorsan

Back
X