Fikri Olan?

medusa-a

Believe in yourself ⭐️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
351
174
53
33
Kızlar iyi akşamlar yarın doktora gideceğim ama yine de fikrinizi almak istedim. Aralığın 16 sında adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Ayın 18 inde test yaptım ama negatif çıktı. İş dolayısıyla anca yarına randevu alabildim. Adet olacakmış gibi hissetmiyorum çünkü genelde göğüslerimde ağrı olur sağ kasığımda ara ara sızlama dışında bir şey yok. Bir de bugün şeffaf renkte su gibi bir akıntım oldu böyle yumurtlama akıntısı gibi değil oldukça sıvıydı koku vs yoktu. Sabahları uyandığımda mide bulantılarım oluyor. Ama testi negatif çıkıp hamile kalanlar var mı bilmiyorum. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Eşimle korunmuyoruz

Bence hamile olabilirsin tabi yatın doktorda net belli olur da öyle gibi.. hiç regl geçikmeniz olurmuydu

Bence hamile olabilirsin tabi yatın doktorda net belli olur da öyle gibi.. hiç regl geçikmeniz olurmuydu
Yok pek olmaz belki bir iki sene önce 10 günlük gecikmem olmuştu onda da doktora gittim bir şeyin yok demişti. Hayırlısı bakalım genelde bir gün geciksen bile test doğru çıkar derler o nedenle pek hamile olabileceğimi düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…