• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikriniz benim için önemli napicam ben :(((

sadece-sen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
15
7
3
26
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var .

Bundan ortalama 5 ay önce fln bi arkadaşım vardi onla markete gidip gelirken arkadaşım markette calişan birine karşı hoşlantı içindeyi.. biz tabi bu sürede sürekli markete gidip geliyoduk..sonra bigün ben tek gittim markete arkadaşın hoslandığı cocuk benim yanima geldi yanindaki arkadasin kaç yasinda acaba die sordu ben yaşını soyledim bunlarin arasini ayarlamiş oldum .. Sonra aradan 5 ay geçti cuma günü arkadaşın kahvesi içildi arkadasimin sözlendiği kisinin kardeşi bana asıldı ama ben sadece hoslanti dir diyip geçtim ciddi bişey değildir dedim .. Erkesi gun arkadasimm beni evine davet etti amao cocuğun orda oldugunu bilmiyodum .. Benle cok yakin konusmaya başladı .. Bunu annemin yanindada aynı sekilde yakın konusmaya başladi annem cok supelendi batuhan senimi seviyo fln dedi ben once batuhana karş karşı bişeyler hissediyodum ama herkesin icinde benle çok rahat konuşması beni gergin ediyo sizce napmaliyim ??? :(

Anlamadım 1. arkadaşın marketteki hoşlandığı çocukla mı sözlendi? 2. Batuhan marketteki cocuğun kardesi mi?

E madem hoslaniyosun korkmana gerek yok.. Annenin de hosuna gitmis bence batuhan senden mi hoslaniyo demesinden onu anladim

Annem beğendi ama benim onla herhangi bi ilişkim olmasini istemiyo. Annemde herkesin içinde bana davrnişlarından rahatsız oldu bu durum benide rahatsız ediyo ve batuhandan soğumama neden oluyor .

e sende konuş madem herkesin içinde bu şekilde davranma de.

Back
X