- 21 Mayıs 2024
- 61
- -24
- 1
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
Arkadaşlar eşim işten çıktıktan sonra 2 3 saat mahallede takılıyor 3 yaşında kızım var 4 yıllık evliyiz söyleyince de özgürlüğümü elimden alıyorsun evlendik diye sosyal hayatım olmasın mı diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin sosyal hayat ne olacakmışArkadaşlar eşim işten çıktıktan sonra 2 3 saat mahallede takılıyor 3 yaşında kızım var 4 yıllık evliyiz söyleyince de özgürlüğümü elimden alıyorsun evlendik diye sosyal hayatım olmasın mı diyor
Sen de bebeğini al, çık gez dolaş. Nerdesin derse de sosyalleşiyorum dersin. Evlendiğinin farkında olmayan bencil adamlar..Arkadaşlar eşim işten çıktıktan sonra 2 3 saat mahallede takılıyor 3 yaşında kızım var 4 yıllık evliyiz söyleyince de özgürlüğümü elimden alıyorsun evlendik diye sosyal hayatım olmasın mı diyor
Adama bak .....Seviyorum de evlen, huzurlu hayat vaad et, çocuk olsun sonra sosyal hayatım, özgürlüğüm virvir zır zır.Arkadaşlar eşim işten çıktıktan sonra 2 3 saat mahallede takılıyor 3 yaşında kızım var 4 yıllık evliyiz söyleyince de özgürlüğümü elimden alıyorsun evlendik diye sosyal hayatım olmasın mı diyor
Evli adamın ne özgürlüğü yaa, madem özgürlük istiyodu ne poh yemeye evlendi.Arkadaşlar eşim işten çıktıktan sonra 2 3 saat mahallede takılıyor 3 yaşında kızım var 4 yıllık evliyiz söyleyince de özgürlüğümü elimden alıyorsun evlendik diye sosyal hayatım olmasın mı diyor
Hangi curcuna çocuğumuz kız erkek olsa demek ki ve kızım gayet uysal kendime gelirsem bende gayet sakin biriyim tanımadan böyle bir yorum yapmanız , Allah kalbinize göre versinevdeki curcunadan kaçıyor
Biz çıkıyoruz karışmıyorda tabi o işteyken ben sadece akşam onu kzımla beklememizden rahatsız oluyorum o da büyüdü artık ve farkında babam nerde kaldı diyip mırıldanıyorHergün yapıyorsa sıkıntı. Yaz geldi sen al kızçeni çık gez dolan. Ehliyetin varsa uzak yerdeki parka götür yemek yapma vs napıosun derse de özgürlüğümü kızımla yaşıyorum de
Eski konularm da hesabı yanlış açtığımı belirtmiştim şifremi kullanıcı adımla karıştrdmSiz erkek üye misiniz? Nick Rafet 1907 olunca aklıma ilk erkek olduğunuz geldi![]()
Neyin kalbi ya? Nedir bu konu sahiplerinin hemen karşı tarafa yöneltmesi konuları. Ne dedik sizin gibi kadının olduğu eve neden erken gelsin falan mı dedim?Hangi curcuna çocuğumuz kız erkek olsa demek ki ve kızım gayet uysal kendime gelirsem bende gayet sakin biriyim tanımadan böyle bir yorum yapmanız , Allah kalbinize göre versin