Fikrinize ihtiyacim var Hanımlar

Cnm sen ne kadar zamandir bekliyordun bu gebeligi?? Sanirim sende gebe kalmak icin ugrasanlardandin?? Yanlis haturlamiyorsam tabi

Kizlar değerim 5433 çıktı, acil dr dış gebelik olabilir dedi sevinemedim yine korkuyorum sizin bilginiz var mi dis gebelik ile ilgili
Degere göre kese bile gözükür ultrasonla bakmadan dış gebelik diip insanların heveslerini kursaklarında bırakıyor ya bu doktorlar gerçekten çok sinirleniyorum, kalbini bozma dua et inş normal bir gebeliktir ümitsizliğe kapılma

Cnm sen ne kadar zamandir bekliyordun bu gebeligi?? Sanirim sende gebe kalmak icin ugrasanlardandin?? Yanlis haturlamiyorsam tabi
Dogru hatırlıyosun canim en son bu ay basinda regl oldum ondan sonra spora basladim dedim zayifliyim biraz yine gebeligi denerim ama korunmadim da dun sporda yürüyüşten sonra bayilcak gibi olunca aklima geldi yine test yaptım usulen yoksa bu ara hic ugrasmadim cikinca sasirdim da aybasindaki adetim başlamadan mi yumurtladim acaba diyorum ama o zaman da nasil regl olabilirim ki. Kafamda sorular sorular? ?????

İnşallah canim ne kadar pozitif yaklastin mutlu oldum teşekkür ederim

Aaa evet o da olabilir ustune gormus olabilirsin. Hemen kendini kotuye dusunmek icin yorma. İnsAllah gebeligin sagliklidir. Hem tek betaya bakilarak gebeligin saglikli olup olmadigina karar verilemez. Bazi doktorlarin diplamasindan suphe edilir. Sanki birileri onu oraya insanlarin icini karart diye koymuss. Heyy Allah'imm!!! Sen moralini bozma sakın haa sen anne olucaksin guclu olman lazim kuzum

İnşallah sagliklidir canım Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin. Aynen ya insan bi muayene eder bakar yoksa bizlerde de arastirmaktan bayagi bilgi sahibi olduk bi diplomamiz eksik :) annemle de paylastim o da bat i bi bekle öyle git üstüne görmüş olabilirsin diyor. Allah im cümlemize sağlıklı gebelik nasip etsin kimseyi evlatla sinamasin. Verdiğin moral için cok teşekkür ederim

Aminnn cnmm guzel dileklerin icin bende sana tesekkur ederim :)

İnşallah canim bi kimyasal gecirdim cok uzuldum ekim ayında, dış gebelik değildir ins ailede de ikiz yok ki olur mu öyle acaba?
Geçmiş olsun canım bende geçen ay kimyasal geçirdim çok üzülmüştüm. Neden olmasın ki tabi olabilir.belki geçmiş soylarinizda vardır ve sizi de etkilemisdir :) hemen kötüye yorma olumlu düşün olumlu olsun canım ben çok isterdim ikizlerim olsun, inşallah senin ikizdir canım (bu arada belki geçen aydan hamile de kalmış ve üstüne görmüş olabilirsinde ben kimyasal geçirdiğinde öyle oldum normal adet oldum diye umursamadim sonradan öğrendim hamileymisim üstüne gördüm)

Bu arada herkes ikizdir belki diye yorum yapmış sende ikiz yok ailede demişssin , yanlış bilmiyorsam çift yumurta ikizlerinin ailede olması gerekmiyor , tek yumurta ikizinin ailede olması gerekir :) ikiz genide anneden gelir , senin bilmediğin anne tarafında belki ikiz geni vardır :))

Günaydın canım ayy ben de istiyorum aslında ikizlerim olsun tek seferde ne güzel hep oyle derim zaten cevremde de :) aksamdan beri hesap yapmaktan matematik prof. Oldum nerdeyse :) son adetten once iliski olmuştu ve brn o dönem ates olcme yöntemi kullaniyodum iliski oldugu gunde atesim yuksek çıkmış. Bunu düşünunce kan degeri normal görünüyor ama o zaman da nasil adet oldum diyorum ki cok da dikkat etmedim adetime normal geldi diye hatırlıyorum. Canım cok teşekkür ederim pozitif yaklaşımın icin bugun inşallah dr a gitcem sıra bulabilirsem haber ederim

Günaydın canım inşallah vardır cok mutlu olurum bugun sıra bulursam gitcem dr a kismetse

Dediğim gibi bende normal adet görmüştüm bi fark yoktu ama hamileymisim o zaman. İnşallah senin de öyle biseydir yada ikiz dir :) hakkında hayırlısı olsun canım hadi hayırlı haberlerle gel bakalım :)

Günaydın inşallah herşey yolundadır ve sorunsuz bir gebelik geçirirsin. Doktor emin olmadığı için seni herşeye hazırlamak istemiş olabilir morelini bozma ve kontrolden sonra haber. Bende merak ettim. Haydiii hayırlısı :)

Kizlarrr sıra buldum dr da beklemedeyim su an inşallah hayirli haberler verebilirim bakalım

Kizlar haberler kötü dış gebelik teşhisi koyuldu vajinal usg de görünmedi hicbi sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…