sevgili venüs 12. erkeklerin işine geldiği yerde kadın erkek eşit derler. işine gelmediği yerlerde bu kaide bozulur.bunu unutma.
bide baştan yol yapmış yani sana maaş kartın için felan. aklı maddiyatta dmek. bişi dicem sen bu adamı çok seviyosun çolk aşıksın anladığım kadarıyla.
nerdenmi anladım. aşk kalbe girince akıl yıllık izine çıkarmış die bi laf vardır belki duymamışsındır. ama çoooooooooooook doğru.
senin akıllı olduğunu düşünüyorum tıp okumak kolay değildir çünkü. ama aşkın aklını izine göndermiş belli. bence def et gitsin. karakterli bi adam olaydı, bunları yapmazdı. bunu nezaman anlayacaksın. karşına bunların tam tersini yapan bi adam çıktığında. ah ben ne büyük hata etmişim bu adamı sevmekle diyeceksin.
aşkına yenilme gelir geçer.mantığından vazgeçme hayatım. bak sanada yanlış gelmişki burada normalmi die soruyosun. sen bayan halinle hesabı düşünebiliyosun. bide onun yaptığına bak. bide sanırım sen -her konuda- kendini kullandırıyosun ona. oda alışmış nasılsa bu bana aşık hiç bişeyime hayır diyemiyo bende bu kızı dilediğim gibi kullanırım dio.
aha buraya yazıyorum. çıkarcı bi erkek bu. sakın evlenmeyide düşünmeyesin. ben öle bi çifti tanıyorum. kadın öğretmen.adam mühendis. kadın öle aşık ki kocasına. tamda dediğin gibi kartını hiç eline alamamış, maaşını bile bilmemiş yıllardır. sonra noldu. adam karısını başkalarıyla aldattı durdu. kadın nasılsa evinde ve elinde, parası bende, kıpırdayamaz biyere, o bana aşık namuslu o beni aldatamaz, falan filan,ders olsun, ona bazı yerlerde dur, hayır demeyi bilmelisin,
kaybetmeyi göze alabiliyormu bi dene, aklını kullan aklınııııııııııııııııı,
aşkını değiiiiiil,en güzel aşk zamanla eriyo gidiyooo. kendini harcama.yol ver gitsin.
sana adammı yok.aferin bana dersin ileride.