fikrinize ihtiyacım var..lütfen yardım

winston1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
23
0
16
Samsun
merhabalar
bundan 2,5 yıl önce nişanlımdan ayrıldım sevmediğim için zaten ailemde pek onaylamıyordu,uzun süre kimdeyle görüşmedim ve bir adam çıktı karşıma aşık oldum kıskanç sert biri diye ondanda ayrıldım,ayrılığın üzüntüsünü yaşarken birden eski nişanlım çıktı karşıma ve tekrar görüşmeye başladık ve ona birdaha terketmeyeceğim diye söz verdim,bundan bir hafta önce aşık olduğum adam çıktı karşıma ve birbirimize aşkımızı itiraf ettik,şimdi bir karar vermem gerekiyor aşık olduğum adammı yoksa verdiğim sözmü,vicdanım çok rahatsız yardımcı olun lütfen

burda kadınların dayanışmasını gördüm artık düşünemiyorum lütfen banada yardım edin hangisi daha önemli sizce

merhabalar
bundan 2,5 yıl önce nişanlımdan ayrıldım sevmediğim için zaten ailemde pek onaylamıyordu,uzun süre kimdeyle görüşmedim ve bir adam çıktı karşıma aşık oldum kıskanç sert biri diye ondanda ayrıldım,ayrılığın üzüntüsünü yaşarken birden eski nişanlım çıktı karşıma ve tekrar görüşmeye başladık ve ona birdaha terketmeyeceğim diye söz verdim,bundan bir hafta önce aşık olduğum adam çıktı karşıma ve birbirimize aşkımızı itiraf ettik,şimdi bir karar vermem gerekiyor aşık olduğum adammı yoksa verdiğim sözmü,vicdanım çok rahatsız yardımcı olun lütfen

Nişanlınıza(!) terk etmeyeceğim seni diyorsunuz.

Aşık olduğunuz adama(!) aşkınızı itiraf ediyorsunuz. :53:

Yazı tura atın,kim gelirse onla devam edin yolunuza...:10:

ikisinide birbirileriyle aldatmana hacet yok... kendine baska bir yol ciz... yazik olur her ikisinede....

Nişanlınıza(!) terk etmeyeceğim seni diyorsunuz.

Aşık olduğunuz adama(!) aşkınızı itiraf ediyorsunuz. :53:

Yazı tura atın,kim gelirse onla devam edin yolunuza...:10:

biliyorum çok kötü görünüyor bütün suç bende başkası yapsa bende garipserdim ama vicdanımla kalbim arasında kaldım :(

Canım her insan senin gibi kararsızlıklar yaşayabilir kendine yüklenme hepimizin hata yapması çok normal.Bir söz verdim bunun arkasında durmalıyım diye düşünme.Yeniden gelmeyeceksin bu dünyaya hayat çok kısa.Kiminle mutluysan onu seç sevmediğin biriyle yapamazsın her gün üzülürsün.Kıskanç erkek çok zor kendi ilişkimden biliyorum ama kimse dört dörtlük değil onları da bu şekilde kabullenmek lazım.Hem bazen insanın hoşuna bile gidiyor önemsendiğini hissediyorsun

Canım her insan senin gibi kararsızlıklar yaşayabilir kendine yüklenme hepimizin hata yapması çok normal.Bir söz verdim bunun arkasında durmalıyım diye düşünme.Yeniden gelmeyeceksin bu dünyaya hayat çok kısa.Kiminle mutluysan onu seç sevmediğin biriyle yapamazsın her gün üzülürsün.Kıskanç erkek çok zor kendi ilişkimden biliyorum ama kimse dört dörtlük değil onları da bu şekilde kabullenmek lazım.Hem bazen insanın hoşuna bile gidiyor önemsendiğini hissediyorsun

teşekkürler melis insan burda uzun uzun anlatamadığı için konu çok basit görünüyor,insanlar genelde aşkla mantık arasında kalır benim bir tarafta aşk mantık ikiside var diğer taraftaysa vicdan,desteğin iin sağol

İkisini de bırak.Çünkü bu durum sadece boşluktan.
Nişanlını terketmişsin demek ki sevgi aşk yıpranmış bitmiş.
Aşık olmuşsun sert kıskanç diye bırakmışsın ,ki bu gerçekten çok önemli bir sorun ve ayrılık sebebidir.
Ama ona dönsende sonuç yine ayrılık olacak.
Kendini de onlarıda kandırma daha kötü sonuçlar olmadan ikisinden de uzaklaş derim.

teşekkürler melis insan burda uzun uzun anlatamadığı için konu çok basit görünüyor,insanlar genelde aşkla mantık arasında kalır benim bir tarafta aşk mantık ikiside var diğer taraftaysa vicdan,desteğin iin sağol

Bir şey değil seni anlıyorum 2 sene önce ben de senin gibi aşk-mantık arasında çok gittim ama insan sevdikten sonra gözü bir şey görmüyor yanında o insan varken açlık parasızlık bir şey ifade etmiyor.Para her türlü kazanılır ama aşk bambaşka bir şeydir.Bir yaştan sonra da aşkı kaybedip yakalamak çok zor.Ben mantığımı denedim üzüldüm yapamadım aşkıma geri döndüm bir seneden fazla zaman geçti pişman olmadım bir an bile.Yaşadıklarıma bakarak sana tavsiye de bulundum karar senin kararın ama ne olursa olsun bu günlerine bir daha dönemeyeceğini unutma.Fırsat bir kere geçer insanın eline.

Kadınlar maymun gibidir sağlam bir dal bulup tutunmadan bırakmaz hesabı seninki de........ sevmediğin ayrıldığın nişanlına yalnızlık korkundan dönüp diğer adama aşkını itiraf etmişsin.... o olmazsa diğeri hesabı... hemen karar ver de millet senin keyfini bekleyecek değil. yazık ya çok yazık acıdım o söz verdiğin eski nişanlına. keşke bunları okuyor olsaydı keşkeeeeeee

Neymis? tutamayacagin sozler vermeyecekmissin.

Kimsenin ahi kimsede kalmaz sana bunu diyim.. verecegin herhangi bi karar sana mutluluk getiremez bu saatten sonra. baskasini uzerek mutlu olunmaz.

canım kınamak ayıplamak bizlere düşmez ama sen zaten aşkına aşkını itiraf ederek sözünü bozmuşsun yani bundan sonrası için bence hangi yönde devam edeceğin de burada net bir şekilde ortada ama sana vereceğim tavsiye de sevdiğin adamla devam et sevmeyen ne işle ne de eşle bir ömür geçer

canım kınamak ayıplamak bizlere düşmez ama sen zaten aşkına aşkını itiraf ederek sözünü bozmuşsun yani bundan sonrası için bence hangi yönde devam edeceğin de burada net bir şekilde ortada ama sana vereceğim tavsiye de sevdiğin adamla devam et sevmeyen ne işle ne de eşle bir ömür geçer

teşekkürler sedacım bende o yönde gibiyim

Kadınlar maymun gibidir sağlam bir dal bulup tutunmadan bırakmaz hesabı seninki de........ sevmediğin ayrıldığın nişanlına yalnızlık korkundan dönüp diğer adama aşkını itiraf etmişsin.... o olmazsa diğeri hesabı... hemen karar ver de millet senin keyfini bekleyecek değil. yazık ya çok yazık acıdım o söz verdiğin eski nişanlına. keşke bunları okuyor olsaydı keşkeeeeeee

o kadar acımasız değilim inan öyle olsam bu kadar bunalmazdım

Back
X