fikrinize ihtiyacım var..lütfen yardım

Siz ne istediğinizi bilmiyorsanız biz ne yapabiliriz.
Bizim dememizle mi seçeceksiniz.
Manavdan mandalina mı alıyorsunuz.
Herkese söz verirken düşünmeliydiniz...

Aynen öyle.:46:

Akılla kalp vicdan arasında kalacak bi durum göremedim ben açıkçası.:20:

Kim geldiyse tamam demişsiniz.

merhabalar
bundan 2,5 yıl önce nişanlımdan ayrıldım sevmediğim için zaten ailemde pek onaylamıyordu,uzun süre kimdeyle görüşmedim ve bir adam çıktı karşıma aşık oldum kıskanç sert biri diye ondanda ayrıldım,ayrılığın üzüntüsünü yaşarken birden eski nişanlım çıktı karşıma ve tekrar görüşmeye başladık ve ona birdaha terketmeyeceğim diye söz verdim,bundan bir hafta önce aşık olduğum adam çıktı karşıma ve birbirimize aşkımızı itiraf ettik,şimdi bir karar vermem gerekiyor aşık olduğum adammı yoksa verdiğim sözmü,vicdanım çok rahatsız yardımcı olun lütfen

"Ya şundadır ya bunda" yaptığınızı düşünmedim ya da söz verip sözünüzden dönmeniz garip gelmedi. Çok mantıklı, her adımı örnek alınan insanların da aklının karışıp böyle davrandığını hatta bunlar ne ki örnek çiftlerin birbirini evliyken aldattığını gördüm. Beşer şaşar, insan başına gelmeden nasıl kararsız kalınacağını ne yanlış adımlar atılacağını bilemez. Benim de başıma gelmedi ama karşıma doğru insan çıkmasaydı ben de hangisi doğru diye arada kalabilirdim.

Bana garip gelen zaten sevmediğiniz için ayrıldığınız ve ailenizin de onaylamadığı eski nişanlınızla tekrar bir araya gelip sadakat sözü vermeniz... Seviyor olsanız başta ayrılmazdınız. Sizinki aşık olduğunuz adamdan ayrılınca boşluğa düşüp eski nişanlınızın sevgisi ve ilgisiyle yaralarınızı sarmak, kendinizi iyi hissetmek için ondan faydalanmak... Bu da ona haksızlık... Her şey bu kadar netken, onu sevmiyorken burada konu açmak için vakit de kaybetmeden evvel nişanlınızla görüşüp bu işi bitirmeliydiniz...

Aşık olduğunuz adama gelince... Onu da yeterince seviyor olsanız ayrılmazdınız, ayrıldığınız için kıskanç ve sert oluşu gözünüze hoş görünmeye başladı, onu kaybettiğiniz, sevmediğiniz adama geri döndüğünüz için o sertlik ve kıskançlık bile size cazip geldi o nedenle aşkınızı itiraf ettiniz... Tekrar başlasanız, aynı sorunlar baş gösterecek.

Fark ettiyseniz hangisine gitseniz diğeri daha cazip gelmiş size... Birini seçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz oysa siz henüz karşınıza çıkmamış, yokluğuyla değil, varlığıyla kendini kabul ettirecek birini bekliyorsunuz. Zaten öyle olmasaydı arada kalmaz, biri varken diğerini gözünüz görmezdi...

merhabalar
bundan 2,5 yıl önce nişanlımdan ayrıldım sevmediğim için zaten ailemde pek onaylamıyordu,uzun süre kimdeyle görüşmedim ve bir adam çıktı karşıma aşık oldum kıskanç sert biri diye ondanda ayrıldım,ayrılığın üzüntüsünü yaşarken birden eski nişanlım çıktı karşıma ve tekrar görüşmeye başladık ve ona birdaha terketmeyeceğim diye söz verdim,bundan bir hafta önce aşık olduğum adam çıktı karşıma ve birbirimize aşkımızı itiraf ettik,şimdi bir karar vermem gerekiyor aşık olduğum adammı yoksa verdiğim sözmü,vicdanım çok rahatsız yardımcı olun lütfen

şimdi eski nişanlına hiç bir şey hissetmiyorsun o zaman onunla evlenme yalanlar üzerine bi yuva kurma bu dahada kötü olur...bu arada aşık olduğun adamla sonunu getirebileceğine inanıyorsan onunla devam et yoluna yüreğinin sesini dinle..

İkisini de bırak.Çünkü bu durum sadece boşluktan.
Nişanlını terketmişsin demek ki sevgi aşk yıpranmış bitmiş.
Aşık olmuşsun sert kıskanç diye bırakmışsın ,ki bu gerçekten çok önemli bir sorun ve ayrılık sebebidir.
Ama ona dönsende sonuç yine ayrılık olacak.
Kendini de onlarıda kandırma daha kötü sonuçlar olmadan ikisinden de uzaklaş derim.

bence de eski eskide kalsın.eski nişanlına kesinlikle dönüş yapma senin kafan çok karışmış ondan böyle ama illa ki bu 2 sinden birine karar vereceğim dersen de aşık olduğunu seç insan sevmediği biriyle bir ömrü nasıl geçirebilir ki. kendini mutsuzluğa itme.eminim kaşına iyi biri çıksa 2sinden de vazgeçersin boşluktasın şimdi bence

sizin demenizle seçmeyeceğim tabiki bu kadar kolay olmadığını biliyorum,bu forumun amacı ve başlığı sıkıntılarını dertlerini paylaşmak.insan çaresiz kaldığında derdini paylaşamadığında dışardan bir göz ne düşünür görmek istiyor,çare arıyor ne yazıkki,ben zaten en baştan kabul ettim hatalı olduğumu,birbaşkasının empatisine ihtiyaç duydum,bu kadar kolay yargılamayın lütfen..

bence de eski eskide kalsın.eski nişanlına kesinlikle dönüş yapma senin kafan çok karışmış ondan böyle ama illa ki bu 2 sinden birine karar vereceğim dersen de aşık olduğunu seç insan sevmediği biriyle bir ömrü nasıl geçirebilir ki. kendini mutsuzluğa itme.eminim kaşına iyi biri çıksa 2sinden de vazgeçersin boşluktasın şimdi bence

fikrinizi esirgemediniz teşekkürler..

bir gönül aynı anda nasıl iki yüreğe söz verir anlamış değilim..sanırım sevgilisiz kalmak istemediğin için, birinden birine karar kılayım diyorsun

o da güzelmiş.

"Ya şundadır ya bunda" yaptığınızı düşünmedim ya da söz verip sözünüzden dönmeniz garip gelmedi. Çok mantıklı, her adımı örnek alınan insanların da aklının karışıp böyle davrandığını hatta bunlar ne ki örnek çiftlerin birbirini evliyken aldattığını gördüm. Beşer şaşar, insan başına gelmeden nasıl kararsız kalınacağını ne yanlış adımlar atılacağını bilemez. Benim de başıma gelmedi ama karşıma doğru insan çıkmasaydı ben de hangisi doğru diye arada kalabilirdim.

Bana garip gelen zaten sevmediğiniz için ayrıldığınız ve ailenizin de onaylamadığı eski nişanlınızla tekrar bir araya gelip sadakat sözü vermeniz... Seviyor olsanız başta ayrılmazdınız. Sizinki aşık olduğunuz adamdan ayrılınca boşluğa düşüp eski nişanlınızın sevgisi ve ilgisiyle yaralarınızı sarmak, kendinizi iyi hissetmek için ondan faydalanmak... Bu da ona haksızlık... Her şey bu kadar netken, onu sevmiyorken burada konu açmak için vakit de kaybetmeden evvel nişanlınızla görüşüp bu işi bitirmeliydiniz...

Aşık olduğunuz adama gelince... Onu da yeterince seviyor olsanız ayrılmazdınız, ayrıldığınız için kıskanç ve sert oluşu gözünüze hoş görünmeye başladı, onu kaybettiğiniz, sevmediğiniz adama geri döndüğünüz için o sertlik ve kıskançlık bile size cazip geldi o nedenle aşkınızı itiraf ettiniz... Tekrar başlasanız, aynı sorunlar baş gösterecek.

Fark ettiyseniz hangisine gitseniz diğeri daha cazip gelmiş size... Birini seçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz oysa siz henüz karşınıza çıkmamış, yokluğuyla değil, varlığıyla kendini kabul ettirecek birini bekliyorsunuz. Zaten öyle olmasaydı arada kalmaz, biri varken diğerini gözünüz görmezdi...

doğru insan karşınıza çıktığı için çok şanslısınız maşallah diyeyim
söylediklerinizin biçoğu doğru tabi buraya yazılmamış birsürü detay var.duygusal bir boşlukla yaptım bunları..önyargısız bakış açınız için teşekkürler

bir gönül aynı anda nasıl iki yüreğe söz verir anlamış değilim..sanırım sevgilisiz kalmak istemediğin için, birinden birine karar kılayım diyorsun

o da güzelmiş.

öyle birşey değil inanın,olay şu beni seven,iyi bir adam beni mutlu edebilir düşüncesiyle(asıl yanlış bu )birine evet dedim ve gördümki bu yetmiyormuş ve gönül kendisi de sevmek istiyormuş..

öyle birşey değil inanın,olay şu beni seven,iyi bir adam beni mutlu edebilir düşüncesiyle(asıl yanlış bu )birine evet dedim ve gördümki bu yetmiyormuş ve gönül kendisi de sevmek istiyormuş..

o zaman söz verdiğin kişiyi bırak cnm, ileride sana dua edecektir ..kalbinin sesini dinle

merak ettim
acaba burada ki insanlar sana
söz verdiğin insanı seç deselerdi
etkisi altında kalıp seçermiydin?
açtığın konu bana bunu bu hissi uyandırdı
o yüzden sordum

merhabalar

Bundan bir hafta sonra nişanlının çık karşısına ve aşkını itiraf et... Diğer adama olan aşkını. O gün bilemedin ondan bir hafta sonra ayrıl nişanlından ve diğer adamın karşısına çık. Ona ben nişanlımdan ayrıldım ama seni de istemiyorum vicdanım rahatsız oldu de. Ama sonra vazgeç nişanlan. Bir hafta sonra eski nişanlınla evlen. Haftasına diğer adamla imam nikahı kıy. Kocana nişanı attım de. Seni terkedince forumda yeni bir başlık aç. Dört gözle seni bekliyorum, bir haftayı geçirme.

Son düzenleme:
o zaman söz verdiğin kişiyi bırak cnm, ileride sana dua edecektir ..kalbinin sesini dinle

merak ettim
acaba burada ki insanlar sana
söz verdiğin insanı seç deselerdi
etkisi altında kalıp seçermiydin?
açtığın konu bana bunu bu hissi uyandırdı
o yüzden sordum
evet etkide kalırdım, belki vicdanım daha çok sızlardı ama sonucu bilemiyorum

Bundan bir hafta sonra nişanlının çık karşısına ve aşkını itiraf et... Diğer adama olan aşkını. O gün bilemedin ondan bir hafta sonra ayrıl nişanlından ve diğer adamın karşısına çık. Ona ben nişanlımdan ayrıldım ama seni de istemiyorum vicdanım rahatsız oldu de. Ama sonra vazgeç nişanlan. Bir hafta sonra eski nişanlınla evlen. Haftasına diğer adamla imam nikahı kıy. Kocana nişanı attım de. Seni terkedince forumda yeni bir başlık aç. Dört gözle seni bekliyorum, bir haftayı geçirme.[/QUOT

bu aşırı yapıcı tutumla ..çok beklersiniz

merhabalar

eee demek ki neymiş kimseye kendinden emin olmadan sözler verilmeyecekmiş. adama çok aşıksan neden nişanlını görünce tekrar birlikte olmak istedin. hem aşığım diyorsun hem sevmiyordum zaten diyorsun bu nasıl iş ben anlamadım.

Back
X