fikrinize ihtiyacım var..lütfen yardım

Bundan bir hafta sonra nişanlının çık karşısına ve aşkını itiraf et... Diğer adama olan aşkını. O gün bilemedin ondan bir hafta sonra ayrıl nişanlından ve diğer adamın karşısına çık. Ona ben nişanlımdan ayrıldım ama seni de istemiyorum vicdanım rahatsız oldu de. Ama sonra vazgeç nişanlan. Bir hafta sonra eski nişanlınla evlen. Haftasına diğer adamla imam nikahı kıy. Kocana nişanı attım de. Seni terkedince forumda yeni bir başlık aç. Dört gözle seni bekliyorum, bir haftayı geçirme.

aslında önerin konunun özeti niteliğinde olmuş tebrikler :)

merhabalar
bundan 2,5 yıl önce nişanlımdan ayrıldım sevmediğim için zaten ailemde pek onaylamıyordu,uzun süre kimdeyle görüşmedim ve bir adam çıktı karşıma aşık oldum kıskanç sert biri diye ondanda ayrıldım,ayrılığın üzüntüsünü yaşarken birden eski nişanlım çıktı karşıma ve tekrar görüşmeye başladık ve ona birdaha terketmeyeceğim diye söz verdim,bundan bir hafta önce aşık olduğum adam çıktı karşıma ve birbirimize aşkımızı itiraf ettik,şimdi bir karar vermem gerekiyor aşık olduğum adammı yoksa verdiğim sözmü,vicdanım çok rahatsız yardımcı olun lütfen

bence zaten sevmediğin birini kesinlikle silmelisin. ömür geçirmek için evlenmek ister herkes daha şimdiden gönlün aklın başkasına kayıyorsa ileride daha fazla üzülebilir ve üzebilirsin. Yalnız şöyle de bir durum var aşık olduğum adam demişsin gerçekten aşık olsan asla ayrılığı düşünemezdin ne olursa olsun. kendi tecrübelerimden biliyorum insanın gözü kör olur aşıkken ne yapsa batmaz. diyeceğim şu ki önce eski nişanlını sil. diğerini zamana bırak. yine genel yaşanmışlıklara etrafımda gördüklerime göre yorum yapıyorum, aşık olduğun adamla da yapamayacaksın belli ki tereddütlerin var ne sebeple olursa olsun. kafanı hiç karıştırma kendi önünü kapatma derim. madem evlilik yolculuğuna çıkacağız kendine fırsat ver en güzelini bulup en doğruyu hissedene kadar acele etme hiç birşey için :34:

Vicdanınızla kalbiniz arasında kaldıysanız bence mantığınızı dinleyin.Hangisiyle devam ederseniz daha iyi olacaksa onunla devam edin.Başka tercih yolu yok gerçekten zor bir durum..

Bir karar vermem gerekiyordu ve yaptım
Eski nişanlıma daha fazla haksızlık edemezdim..Aşk güzel şey hele bu kadar yıl sonra bulunca.. inşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder..

İçinde bulunduğum ,haksız olduğumu bildiğim durumu biraz olsun anlayıp fikirlerini esirgemeyenlere teşekkürler..

eski nişanlımla aileler yüzünden ayrıldık diyorsunuz, suan birlikte olduğunuzdan ailelerin haberi varmı ?

eski nişanlınıza aşık değilsenız neden tekrar ona ümit veriyorsunuz.

şıp sevdiyiz sanırım biraz winston1

yazılarınızı okudum, bence ikisinede ümit vermeyiniz, ya başka birisi karşınıza çıkarsa...

Back
X